kad propadne ko starke poslije kiše vratiće ga i dići hajp ko da se isus u nazaret spustio opet ko sad sa bejlom
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
Samo Sloboda | COYG
Ovi su tolike ka.rine da ce im i bivsi fudbaler Bale biti pojacanje
- Chapman1886
- Kontakt:
mourinha im ne bi sol campbell doveo ali eto onaj ćelavi tapkaroš je mislio da je to dobra ideja 
Samo Sloboda | COYG
Lucas i Winks ne smiju bit prva postava. Imas Lo Celsa, imas Bergwijna, ne znas sta izmisljas. Nebi da je Winks neki defanzivac oa ces nesto izgubit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mastermind, nema šta, vrijedno divljenja po twitteru svakako.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ode Alli 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:53Mastermind, nema šta, vrijedno divljenja po twitteru svakako.![]()
Naravno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lucas je najlosji igrac Tottenhama. Ne znam sta vidi u njemu. Bale ako bude 50% starog Balea bice pojacanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bale u zadnjoj sezoni je bio najbolji igrac lige. Dovoljno je da bude nivo Sona.
Yebote jel normalan on. Daj mu otkaz odma jbem ti .ajku usta
Sta je bilo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tesko da je Bale trenutno nivo Sona. Son je top3 igrac lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa Ndombele mijenja, jedini koji igra nogomet uz Sona i Kanea. Yebo mu Winks majku. Koliko je to tvrdoglav covjek pa frajer mu donio gol s onim potezom i on ga mijenja, jer eto, moze mu se.
Daj Boze da je mala povreda jer inace... Katastrofa.
@justin
- Chapman1886
- Kontakt:
Okej, najbolje krilo lige 
Ikad
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
GOAT
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najbolje krilo lige ikad 
Soton izasao visoko ko da su Barca u najboljim danima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da nisu uzeli bi ovo, ovi na postavljenu odbranu ne bi dali gol da se do sutra igra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.