Ima se - može se. Ko vas yebe, što ste otjerali Misketa, s njim ste redovno imali takva pojačanja.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena. Ovdje sam dosta puta citao sjajne analize utakmica, analize igre nekog kluba. Sad se sve svodi na to ko ce ga kome suknuti i onda dodjemo do neshvatljivih vrijedjanja, psovki.
On uvaženi forumaš? E svašta. Ja ne znam kome on može biti uvažen.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma o suđenju je retardirano pričat ko god da je u pitanju. Juče u Engleskoj ligi cirkus na dvije tekme, na jednoj ponoviše penal jer je zadnji krampon golmanu bio milimetar ispred linije, na drugoj se gostima ne svira penal nakon očitog igranja rukom u šesnaestercu (Gabriel protiv WHU). A govorimo o najboljoj ligi na svijetu, plus VAR. Kod nas je suđenje vrhunsko, uz par sitnih grešaka na svakoj tekmi što je sasvim normalno. I sudije su ljudi od krvi i mesa. Jednom ili dva put u sezoni se desi neki veliki cirkus al Bože moj, i to se desi u svim ligama na svijetu. U Njemačkoj je regularan gol kad lopta uđe s vanjske strane mreže, na Mundijalu lopta metar pređe liniju al nema gola... Kod nas se odmah rađaju teorije zavjere, upliće se politika, Vico, Osim, Vijetnamac, kompenzacija saveza za ovo, za ono...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svi koji su clanovi ove nase zajednice su za mene uvazeni i siguran sam da ima medju nama dosta onih cije analize bi mogli procitati i treneri i uzeti ih u obzir. Da zajedno od ove teme probamo napraviti nesto gdje ce biti milina doci, a kad nam je do sprdanja da odemo na Prepucavanja.Zundo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:17On uvaženi forumaš? E svašta. Ja ne znam kome on može biti uvažen.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena.
Mislim da neko ko mjesec dana svaki dan piše ,,Vicini pušikurci 1946'' ne bi trebao biti uvažen, ali dobro.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:25Svi koji su clanovi ove nase zajednice su za mene uvazeni i siguran sam da ima medju nama dosta onih cije analize bi mogli procitati i treneri i uzeti ih u obzir. Da zajedno od ove teme probamo napraviti nesto gdje ce biti milina doci, a kad nam je do sprdanja da odemo na Prepucavanja.Zundo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:17On uvaženi forumaš? E svašta. Ja ne znam kome on može biti uvažen.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15
Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Moramo mi, uvaženi forumaši, skrenuti pažnju na to kad već portal neće.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena. Ovdje sam dosta puta citao sjajne analize utakmica, analize igre nekog kluba. Sad se sve svodi na to ko ce ga kome suknuti i onda dodjemo do neshvatljivih vrijedjanja, psovki.
Makar ono 'prosudite sami'.
Vrijađanje i psovke nebi komentarisao.
💩💩
- RajaBa1983
- Kontakt:
tako je @zundo 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Treba ti vratiti stari profil, goodman...Goosman je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:27Moramo mi, uvaženi forumaši, skrenuti pažnju na to kad već portal neće.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena. Ovdje sam dosta puta citao sjajne analize utakmica, analize igre nekog kluba. Sad se sve svodi na to ko ce ga kome suknuti i onda dodjemo do neshvatljivih vrijedjanja, psovki.

- Tristan
- Kontakt:
I dalje mislis isto?Omark je napisao/la: ↑17 avg 2020, 17:30Irfan > NevresTristan je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:26Bilbija na SS, od pravih centarfora Ubiparip. Od golmana Fejzic, ali ovaj Nevres iz Tuzle. Ovaj iz Zelje mi nije nista specijalno.Riziko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:21Možda je subjektivno, to jest, sigurno je subjektivno ali zdrav Subić je uz Cipetića najbolji bek.
Štilić najveći majstor fudbala.
TSS možda pojedinačno najbolji igrač kad bi se igra u obra pravca uzela u obzir.
Štoperi Jovanović-Šerbedžić-Jakovljević, svaki ima nešto top u igri.
Golman nemam pojma.
Tu su negdje njih par, niko tu ne odskače. Fejzić, Pavlović, Kovačević.
Trener, Osim.
napadač, lično Bilbija bi mi bio prvi izbor.
Krila, Zakarić u formi iz Želje i mislim da je Crnkić super igrač.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
@zundo, u pravu si, ali tu dolazimo onda do onog o cemu sad pisem. Hajde mogu te kao doskocice istrpiti na temi Prepucavanja. Takav smo stav za tu temu zauzeli od pocetka i sad je mozemo ugasiti ili pustiti da ide kako ide. Evo, izabrali smo da ide kako ide, kako bismo na ovoj temi bili postedjeni slicnih stvari. Da se svi potrudimo da bude tako.
Trebalo bi da nije duplih aršina na forumu, u protivnom bi 90% Pdf-a trebalo bit banovano.
💩💩
Kakav si ti brat citam mjesecima ovdje gore stvari 5 puta od ovog što se danas piše i ti dolaziš da upozoriš kad je ustvari mirna situacija.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:34@zundo, u pravu si, ali tu dolazimo onda do onog o cemu sad pisem. Hajde mogu te kao doskocice istrpiti na temi Prepucavanja. Takav smo stav za tu temu zauzeli od pocetka i sad je mozemo ugasiti ili pustiti da ide kako ide. Evo, izabrali smo da ide kako ide, kako bismo na ovoj temi bili postedjeni slicnih stvari. Da se svi potrudimo da bude tako.

Portal je zauzeo stav da se mnogo ne upusta u analize sudjenja. Do ove sezone smo imali te momente i uvijek smo ostavljali prostor da posjetioci vide i sami prosude. Nazalost, kako je MTEL uzeo Ligu zabranjeno nam je da bilo sta osim onog sto nam oni posalju objavljujemo. Ljudi su kupili prava na utakmice, diktiraju pravila, a mi mozemo da ih postujemo ili da se s njima vidimo na sudu gdje nema teorije da dobijemo.Goosman je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:27Moramo mi, uvaženi forumaši, skrenuti pažnju na to kad već portal neće.admin je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:15Ili recimo i ovo, da cinjenicama potkrijepi uvazeni forumas svoje tvrdnje. Meni bezveze napisati sudije su na strani nekog, a ne navesti primjere. Na ovakav post doci ce odgovori u vidu provokacija i opet cemo od teme svi zajedno napraviti cirkus. Imamo tu jednu za cirkus, zato je i otvorena. Ovdje sam dosta puta citao sjajne analize utakmica, analize igre nekog kluba. Sad se sve svodi na to ko ce ga kome suknuti i onda dodjemo do neshvatljivih vrijedjanja, psovki.
A-ha, al u limburgu.
Sve zavisi u čiju korist odnosno štetu je eventualna sudijska odluka.
Isto ko što banuneš mene (ne kažem da nije opravdano) a mjesecima se piše na istoj temi iste i gore stvari samo iz drugog tabora.
Sve zavisi u čiju korist odnosno štetu je eventualna sudijska odluka.
Isto ko što banuneš mene (ne kažem da nije opravdano) a mjesecima se piše na istoj temi iste i gore stvari samo iz drugog tabora.
💩💩
Mislio sam da nemože gore od Moje TV, ali MTEL mi je dokazao da griješim
Pa recimo zasto jucer stilic nije dobio crveni odnosno dva zuta? Pa cocjek je u nemoci pravio faulove svako malo. Jednom laktom nasadio momka krvnicki. Kad je rahmanovic nehotice udario onkg iz olimpica i zasluzeno dobio zuti nakotili ste se ovdje ko pirane.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
United Media bi to sa SK dosta bolje ispratila 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.