Sretno Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zelim vam grupu EL al da izgubite danas !!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Njima je važniji naš, eventualni, poraz protiv Budoćnosti, nego njihova pobjeda danas.
X nije katastrofa, opet si na +3 i utakmicom više u odnosu na njih(zaostala utakmica sa Zrinjskim u kojoj Bog zna šta će biti)amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:09MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!
Ljudi igraju u dobroj formi, na svom stadionu a mi imamo mnogo bitniju utakmicu sljedeće sedmice u Zenici i isto tvrdim da x nije katastrofa ako ne budemo mogli pobijediti, je li se bojim Slobode ili fudbal shvatam malo drugačije?
Jedan od glavnih konkurenata je kiksao, ne vidim problem, u zoni komforta smo.
Mislim da griješiš, po meni pobjeda u Tuzli je važna koliko prolaz nad Budućnosti.
Upravo to što kažeš konkurenti kisali, kone su na koljenima, pobjedom u Tuzli možeš da ih pošalješ u totalni ambis.Poraz i remi ne daj boze ,samo ih vraćamo u život,a ide derbi.
Kunem se današnjom našom pobjedom njima slijedi raspad sistema, skidace se glave od navijača, ako smo pametni danas zapeti ko nikad.
Kakva taktika i kalkulacije, danas svim silama moramo pobijediti.
Tu smo da diskutujemo. Po meni nije ova pobjeda ni blizu ali baš ni blizu prolaza u play-off.amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:09MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!
Ljudi igraju u dobroj formi, na svom stadionu a mi imamo mnogo bitniju utakmicu sljedeće sedmice u Zenici i isto tvrdim da x nije katastrofa ako ne budemo mogli pobijediti, je li se bojim Slobode ili fudbal shvatam malo drugačije?
Mislim da griješiš, po meni pobjeda u Tuzli je važna koliko prolaz nad Budućnosti.
Upravo to što kažeš konkurenti kisali, kone su na koljenima, pobjedom u Tuzli možeš da ih pošalješ u totalni ambis.Poraz i remi ne daj boze ,samo ih vraćamo u život,a ide derbi.
Kunem se današnjom našom pobjedom njima slijedi raspad sistema, skidace se glave od navijača, ako smo pametni danas zapeti ko nikad.
A iskreno, šta me boli kuki za njegovim privatnim problemima? Sekiraš li se ti, kad dođeš kod doktora, ima li on nake personalne probleme? ili kod šalteruše u opštini? Grebe se meni za njegove probleme, isto onoliko koliko se i njemu grebe za moje.joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:56Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
Ne može pobjeda u običnoj ligaškoj tekmi(sve i da je derbi u pitanju a ne Sloboda) bit jednako važna kao prolaz 3. pretkola EL-a koji ti direktno donosi 300.000 eura u kasu(amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:09MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!
Burazeru, yebe se meni šta ti želiš. Šta i kako se odnosite prema sarajevskim klubovima, više puta ste pokazali. Nije da nemate pravo, ali pokazujete da ste, u suštini, drugoligaška ekipa. Možda ne po igrama, vengo po mentalitetu. Jedan ste od razloga što je BH Liga najlošija u Evropi. Ni S od od one prijeratne Slobode koja nas je znala na Koševu mlatnut, pa čitav stadion ustane i aplaudira.samirr je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:10Zelim vam grupu EL al da izgubite danas !!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Njima je važniji naš, eventualni, poraz protiv Budoćnosti, nego njihova pobjeda danas.
Joj Vene imam i ja, yebeni predmeti u školi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:23A iskreno, šta me boli kuki za njegovim privatnim problemima? Sekiraš li se ti, kad dođeš kod doktora, ima li on nake personalne probleme? ili kod šalteruše u opštini? Grebe se meni za njegove probleme, isto onoliko koliko se i njemu grebe za moje.joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:56Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
On je pod ugovorom. Nek uzme bolovanje i nek rješava svoje stvari, ako ih ima. Ako neće, nek se nosi u vražju mater. Kako u firmi mogu bez mene, tako i Sarajevo može bez njega.
Šta više palamudimo o njegovim nakim problemima... Imaš li ti problema? Imam li ih ja? . Šuti i puši, što bi rek'o Pitagora...
Cisto onako razmisljam, neobavezno. Ne moras odmah sakama i na agresivu. Da se nije kakva srpska brlja pila?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:23A iskreno, šta me boli kuki za njegovim privatnim problemima? Sekiraš li se ti, kad dođeš kod doktora, ima li on nake personalne probleme? ili kod šalteruše u opštini? Grebe se meni za njegove probleme, isto onoliko koliko se i njemu grebe za moje.joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:56Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
On je pod ugovorom. Nek uzme bolovanje i nek rješava svoje stvari, ako ih ima. Ako neće, nek se nosi u vražju mater. Kako u firmi mogu bez mene, tako i Sarajevo može bez njega.
Šta više palamudimo o njegovim nakim problemima... Imaš li ti problema? Imam li ih ja? . Šuti i puši, što bi rek'o Pitagora...
Panto, ne mogu svi igraci biti Roy Keane, Gattuso ili Kante, koji ce sprintat gore dole, pokrivati teren cijeli. Neki veznjaci ne forsiraju sprinteve i nemaju ogroman radijus kretanja, ipak se sluze tehnikom, postavljanjem i pas igrom. Manje se trose. Kreativci. Crepulja je kreativac a ne radilica, iz dubine djeluje, dolazi po loptu da preuzme od stopera i gradu igri. Njegova igra se meni svidjala jer ima znanje odlicno za nase prilike. E sad sto nije igro, treba pitat naseg bivseg, koji su razlozi bili. Sad jel bolji od Pejovica. Ne bi reko, al je ovaj odlicna zamjena.Pantelija je napisao/la: ↑20 sep 2020, 02:33Pa ja ne znam sta si ti gledao. Opisa ti brat bratu inijestu. U biti ljuban em propustao cesto tekme em u nekima bio poprilicno los. Ovo sto sad pejovic igra je bar 2x bolje od najbolje ljubanove partije. Pa pejovic ima na jednoj tekmi vise sprinteva nego sto je ljuban imao u sezoni. Uz to nista manje nije kreativan.
+1bodi123 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:23Ne može pobjeda u običnoj ligaškoj tekmi(sve i da je derbi u pitanju a ne Sloboda) bit jednako važna kao prolaz 3. pretkola EL-a koji ti direktno donosi 300.000 eura u kasu(amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:09MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39
Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!
Kakva taktika i kalkulacije, danas svim silama moramo pobijediti.![]()
![]()
) i priliku da se kući boriš za historijski uspjeh i dodatna 3 miliona eura. Neozbiljno je izjednačavat važnost ova 2 meča.
Svi timovi na svijetu odmaraju i kombinuju ligaške tekme u sedmici kad se igraju euro kupovi, City, Barselona, Bajern... samo je kod nas problem i ne smije se ništa odmoriti, nego daj sve najjače pa kad ti Tuzlaci polome nekoga onda ćemo psovati i **** majke Vinku što ih je ubacio.
Liga ima 33 kola, i s današnja 3 boda ništa riješit nećemo. Konkurencija kiksala, **** konkureciju. Gledat samo sebe i naše ciljeve. Rekao sam jučer da je Željo smiješan i u igračkom i u finansijskom smislu. Njih vratit u život može samo totalno reorganizacija u svakom segmentu, a ne naš kiks protiv Slobode, to je smiješna priča.
Niko ne kaže da ne treba ići na pobjedu, naravno da ćemo ići. Ali kiks odnosno remi nije kraj svijeta. Spustite malo očekivanja, nismo Dinamo pobogu.
Ako je tako to je preslikan sastav u odnosu na Olimpik, samo promjena na lijevom beku.
Ja ti sad piisem gore al nisi shvatio. Sve kvalitete crepulje ima pejovic. Pregled igre, dugu loptu itd. Samo sto uz to ima trku, agresivnost i brzinu.Stroj1946 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:35Panto, ne mogu svi igraci biti Roy Keane, Gattuso ili Kante, koji ce sprintat gore dole, pokrivati teren cijeli. Neki veznjaci ne forsiraju sprinteve i nemaju ogroman radijus kretanja, ipak se sluze tehnikom, postavljanjem i pas igrom. Manje se trose. Kreativci. Crepulja je kreativac a ne radilica, iz dubine djeluje, dolazi po loptu da preuzme od stopera i gradu igri. Njegova igra se meni svidjala jer ima znanje odlicno za nase prilike. E sad sto nije igro, treba pitat naseg bivseg, koji su razlozi bili. Sad jel bolji od Pejovica. Ne bi reko, al je ovaj odlicna zamjena.Pantelija je napisao/la: ↑20 sep 2020, 02:33Pa ja ne znam sta si ti gledao. Opisa ti brat bratu inijestu. U biti ljuban em propustao cesto tekme em u nekima bio poprilicno los. Ovo sto sad pejovic igra je bar 2x bolje od najbolje ljubanove partije. Pa pejovic ima na jednoj tekmi vise sprinteva nego sto je ljuban imao u sezoni. Uz to nista manje nije kreativan.
Uči šta ti fali, žalim li se ja?
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, johntravolta123, keli, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, siroliver69, USB, Venom i 135 gostiju.