Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije NIKOME TE NE DAMO,nego NIKO NAS NECE ! Nudili su klub po sajmovima ko gradacacke sljive...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 11:51Nije NIKOME TE NE DAMO,nego NIKO NAS NECE ! Nudili su klub po sajmovima ko gradacacke sljive...

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Kockoglavi
- Kontakt:
Eno i klix se sprda sa njima
-
- Kontakt:
Neko moje mišljeće o dosadašnjim rezultatima
Što se vrha tabele tiče Sarajevo očekivano do sada, iako je igra loša bila na početku skupljali su se bodovi, i tamo poslije meča sa Brestom sve je krenulo na bolje.
Željo isto bez iznenađenja, toplo-hladno. Daleko je to od borbe za titulu ali tu će se vriti oko 4 mjesta. Za mene iznenađenje Tuzla City, nisam ih očekivao u vrhu, slčab start je bio, ali nakon meča na Koševu značajno su popravili i igru i formu (skupili 9 bodova od tada).
Borac u skladu sa očekivanjima možda bolje reći u skladu sa potencijalom trenera haha. Vodjelo se to na mečevima sa Sarajevom i Željom da ta ekipa nije kalibar za titule, borba za Evropu max.
Velež odličan, vidim ga u borbi za Evropu. Široki fino počeo ali sam siguran da će oni sve više padati kako vrijeme bude išlo vjv neko 7-8 mjesto.
Zrinjski naravno da će se dići do top4. Ovaj donji dom mislim da je Olimpik tu prvi kandidat za federalku, Mladost se dosta popravila,, Radnik/Krupa ništa pretjerano iznenađujuće

Što se vrha tabele tiče Sarajevo očekivano do sada, iako je igra loša bila na početku skupljali su se bodovi, i tamo poslije meča sa Brestom sve je krenulo na bolje.
Željo isto bez iznenađenja, toplo-hladno. Daleko je to od borbe za titulu ali tu će se vriti oko 4 mjesta. Za mene iznenađenje Tuzla City, nisam ih očekivao u vrhu, slčab start je bio, ali nakon meča na Koševu značajno su popravili i igru i formu (skupili 9 bodova od tada).
Borac u skladu sa očekivanjima možda bolje reći u skladu sa potencijalom trenera haha. Vodjelo se to na mečevima sa Sarajevom i Željom da ta ekipa nije kalibar za titule, borba za Evropu max.
Velež odličan, vidim ga u borbi za Evropu. Široki fino počeo ali sam siguran da će oni sve više padati kako vrijeme bude išlo vjv neko 7-8 mjesto.
Zrinjski naravno da će se dići do top4. Ovaj donji dom mislim da je Olimpik tu prvi kandidat za federalku, Mladost se dosta popravila,, Radnik/Krupa ništa pretjerano iznenađujuće

Ne treba se niko brinut kad se taj covjek vrati u klub!!!
Pa i ne brine se niko ahahahahahahahah

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne pljujte legende...
Karma je cudo, stici ce vas Amawove kamate...

Karma je cudo, stici ce vas Amawove kamate...

Dobro Sarajevo te tukne svakako
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pustite. Neka ga sto duze u zeljeznicaru.
Nista nek ne diraju, samo neka nastave ovako
Izdrzi Amare!!!!!
Nista nek ne diraju, samo neka nastave ovako

Izdrzi Amare!!!!!
- FKS -
-
- Kontakt:
Eno im dokoljenko prica bajke o generalnom sponzoru hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Smanjite dozivljaj. Bice banana ako nastavite u istom ritmu. Nemam namjeru temu zakljucavati, prema tome na Prepucavanjima nastavite.
Neka netko citira nervoznog Stevana. Slomi se lik od smisljanja "humoristicnih" provokativnih postova 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da mi neće biti merak zajebavati Željkana, nego da će mi ih biti malo žao, pa rekao bih mu da serenda ko foka. Niti imam inspiracije, niti srca da ih provociram. Isto bi bilo kao da šutaš mrtvog lika na podu. Valjda nam se malo dozove Željkan i valjda ne počnu rasprodavati imovinu kao što pričaju. Tako većina SDA firmi počne da se "spašava" prije nego što Azrail dođe po njih. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zeljin poraz postao ko poraz Veleza. Nebitan
DANAS IGRA SARAJ'VO
+1joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:52Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da mi neće biti merak zajebavati Željkana, nego da će mi ih biti malo žao, pa rekao bih mu da serenda ko foka. Niti imam inspiracije, niti srca da ih provociram. Isto bi bilo kao da šutaš mrtvog lika na podu. Valjda nam se malo dozove Željkan i valjda ne počnu rasprodavati imovinu kao što pričaju. Tako većina SDA firmi počne da se "spašava" prije nego što Azrail dođe po njih.![]()
Treba vidjet s Namom da im uleti koju hiljadarku. K'o Bayern Dortmundu. Sevap je Boga mi, pred evropske tekme. Možda nas sadaka spasi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Kako je ovo golman Zelje odbio loptu pa retardiran lik,treba ga zacerat.
viewtopic.php?f=3&t=15203&start=320, jos jednom da zamolim da se ovdje prebacite, a moze i ovdje viewtopic.php?f=3&t=11290&start=2000. Nije problem, neka i normalnih provokacija i zajebancija ali stvarno nema smisla na ovoj temi. Ovdje bih kao neko ko bas i ne prati fudbal volio procitati misljenja vas koji pratite zbog cega Zeljeznicar lose igra kuci, a dobro na strani ili zbog cega je Zrinjski dobar u Evropi, a losiji u ligi.
Divovi danas bez tri prvotimca.
Zato su tu četverica u žutim dresovima.
Zato su tu četverica u žutim dresovima.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.