Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj nemoći ono Haseta psuje
Dajem glavu da su mu roditelji dosli u Sa nakon rata u potrazi za boljim zivotom, zato majmun i ne zna osnovne vrijednosti, bolje da te babo izdrkao u drinu

Dajem glavu da su mu roditelji dosli u Sa nakon rata u potrazi za boljim zivotom, zato majmun i ne zna osnovne vrijednosti, bolje da te babo izdrkao u drinu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ma sta se za papkom okreces, pa ljudi imaju Haseta u prostorijama gdje su im pehari.egocentrik je napisao/la: ↑20 sep 2020, 10:39Joj nemoći ono Haseta psuje![]()
![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Transparent a i protivnik koji dođe i 'ima nekakav plan'.
Sve to loše utječe na igrače.
Profesionalce inače.
💩💩
Samo mala ispravka Čelik nije ispao nego je izbacen za stolom administrativnom odlukom.Lakoste je napisao/la: ↑20 sep 2020, 08:54Ja se samo nadam da ce Zeljeznicar ostati vjeran svojoj filozofiji, against modern football, nikom te ne damo i ostala pateticna sranja...
Za ovaj pad sami su krivi, ljudi dovode igrace iz Celika i predstavljaju ih kao pojacanja. Isti taj Celik je ispao iz lige. Jamak, Blazevic.
Da ne spominjem Bekrica i ostale penzionere. Ne znam samo na osnovu cega su temeljili optimizam.
Dovedu igraca i druge HNL lige, covjek da go Bosni, Tosku i oni ga predstave kao najbolje pojacanje zadnju deceniju.![]()
Fejzić im prvi golam a covjek je u najboljim svojim godinama bio rezerva najgorem postratnom golmanu Sarajeva, Alaimu.
Igra bez krila, sredina sa dizelasima Stilic, Alispahić bez ozbiljnog trkaca. Bekovi Sehić i Stevanović. Stoperi Miletić i Kosorić![]()
Da im nema Osima i renome kluba ova ekipa objektivno bi trebala da se bori za poziciju od 5-8 mjesta.
Ali, NIKOM TE NE DAMO.
Broj 2. Čelik je osvojio vise bodova na terenu od Mladosti ali su nam oduzimali bodove od dobijenih utakmica i kaznjavali jos neigranjem nekih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
"Nemojte ljudi molim vas" , jel se sjecas Dokoljenko

Inace, pozdrav s prvog mjesta

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Moram ti halala trazit, nije da ne znam ko je Borac, ali ja licno pratim i pisem samo o klubovima koji su Sarajevu rivali za nesto (obicno za titulu) stoga ti nemam sta napisati npr na temu Borac vs Tuzla City.
No razumijem da vi pratite i pisete o Slobodi, tako i treba jasno, pa evo da ti kazem da se ne brines nece vam se primaci na tabeli preko nasih ledja.
Lp
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
E cuj raspitaj se kako ste dobili krupu 

Ovo nisu istine

Ovo nisu istine
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Citam na temi tamo neke plate spominju januarske februarske... Ne lazite irfo je rekao da su augustovske isplacene. Irfo ne laze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Podrška Amaru, brzo su mu zaboravili sve uspjehe.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sto im dokoljenko ili ti ga Bbake drzi predavanja na njihovoj temi.
-
- Kontakt:
Bbake najjači lik na forumu, uživanje ga gledat kako se izjeda i psuje i kako se guši u svojoj nemoći.
Mogao bi Amar vrlo brzo na godisnji odmor 

Moli se Amar da produzi ugovor Amaru
Hvala
Hvala

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Nemojte bit lose raspolozeni, ako ispadne Mladost mogli biste dobit 2 do 3 solidna pojacanja iduce sezone, smao budite strpljivi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fanimo weci da nisi swetan 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta rade Amaru cccc legendi kluba, sinu jos vece legende kluba, popljuvali sve sto im je donio, dao, posudio, zivot je posvetio Zelji i nakon dva poraza sad im je najgori, kamatar, itd...
Jos me vise cudi od ovih istih navijaca koji su nam isto ovo spocitavali za Husrefa, ja sam tada citajuci postove strumpfova pomislio vidi kako ljudi imaju visoke moralne vrijednosti, osjecaj lojalnosti i vjere u svoje nesto, kontam pa oni ovo nikad ne bi uradili sto smo mi Husrefu...
Ali avaj... isti ti sada rade isto sve svom Husrefu. Sram vas bilo! Jos jednom, sram vas bilo! Niste nista bolji od nas, cak i gori, mi smo govorili Husrefe dat cemo ti sve da budes u klubu osim trenera a vi Amara zelite poslat u Katar pritom ne birajuci uvrede, ni za njega, ni za njegovog neduznog psa.
Sramota!
Jos me vise cudi od ovih istih navijaca koji su nam isto ovo spocitavali za Husrefa, ja sam tada citajuci postove strumpfova pomislio vidi kako ljudi imaju visoke moralne vrijednosti, osjecaj lojalnosti i vjere u svoje nesto, kontam pa oni ovo nikad ne bi uradili sto smo mi Husrefu...
Ali avaj... isti ti sada rade isto sve svom Husrefu. Sram vas bilo! Jos jednom, sram vas bilo! Niste nista bolji od nas, cak i gori, mi smo govorili Husrefe dat cemo ti sve da budes u klubu osim trenera a vi Amara zelite poslat u Katar pritom ne birajuci uvrede, ni za njega, ni za njegovog neduznog psa.
Sramota!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.