Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nadu ostavili, bodove ponijeli 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je Lutvo, glavu dajem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DonerKebab
- Kontakt:
"Vi koji dolazite na Grbavicu ostavite svaku nadu"
da ce biti plate i premije!
da ce biti plate i premije!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

I dan danas vas progoni njegov duh. Nekad vam je, Allah mu rahmetile, zabijao s Vratnika, a sad vam to radi i iz Dzenneta. I radit ce vam sve dok se ne ugasite, AMIN.
Deponija smeca nikad ne moze biti u gradskom jezgru. Ovo je presedan sa sugavicom. ABD kad se ugasite, sve se poravna, dezinfikuje, ocisti, i napravi neki javni WC da se imaju gdje raja i turisti popisat kako treba.
ABD
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

@svrakino1921 Izgleda da vas ima i koji nisu vjernici.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta kaze ovaj trener Krupe ,Amar se raspricao 20 minuta na pressu ovaj se ubaci "hajmo ljudi ode mi autobus". 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet kažem,vas smo vidjeli na djelu,a ti se raspitaj kod svojih kako ste dobili Krupu,možeš kod igrača komotnojubitubi je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:34lijevapolutka je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:45Ja koliko se zacrnjacilo ima da rastavimo krupu na proste faktore
kontrasviju je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:27Odličan sastav, nadam se da će Zec, Hajrić i Miličević upisati minute u drugom poluvremenu.![]()
![]()
![]()

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
0-2UBIPITAR je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:46Opet kažem,vas smo vidjeli na djelu,a ti se raspitaj kod svojih kako ste dobili Krupu,možeš kod igrača komotnojubitubi je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:34lijevapolutka je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:45Ja koliko se zacrnjacilo ima da rastavimo krupu na proste faktore
kontrasviju je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:27Odličan sastav, nadam se da će Zec, Hajrić i Miličević upisati minute u drugom poluvremenu.![]()
![]()
![]()
![]()
Velkoski i Tatar
Sto pitas?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E jest se i usrecilasvrakino1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:14Sta uradise od onakve teme
Ja se iskljucujem
Odlazim na teme reprezentacije
Reprezentacjja se vratila na Grbavicu
Zakonski nije, mora se plaćati čak i ako se kasni mjesec po mjesec zbog MIP 1023, a koji je u svezi i sa Piom i zdr. Osiguranjem, etc...bila bi duga priča... I za svako kašnjenje, a ono je na +30/31 dana bi išao obračun kamata....ajde pusti kamate tu vas oglobi Amaw...svrakino1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 08:49Vjerujem ti
Jer se vidi da si strucnjak za finansije
E onda ako mozes da mi kazes
Jel zakonski moguce KVARTALNO isplacivat plate
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
“Iz prazne ne puca”
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kaze hodza jednom na hutbu: "Allah dz s voli sirotinju"
Allah dz. s. voli Zelju...

Allah dz. s. voli Zelju...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa kad je moguce ne isplatiti nikako što nije moguce kvartalno,i od te kvartalne Ahmo ima za pogurati sirotinjusvrakino1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 08:49Vjerujem ti
Jer se vidi da si strucnjak za finansije
E onda ako mozes da mi kazes
Jel zakonski moguce KVARTALNO isplacivat plate
Ma nije Petrovic rezao nokte na grbavici. Evo sto su ograjisali, Lutvo piskio i kakio po terenu, jos dok su ga postavljali, znaci u korijenu je... Vidim ja Stilic ne lici na sebe...

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Hoce li i oni ostaviti nadu?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:14Sta uradise od onakve teme
Ja se iskljucujem
-
- Kontakt:
Idi. Tako si bjezao i 92. Jel malo zagusti, bjezanija... Pobjegulja1921svrakino1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:14Sta uradise od onakve teme
Ja se iskljucujem
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.