FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

timpramosavePla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la timpramosavePla » 19 sep 2020, 23:38

Omark je napisao/la:
19 sep 2020, 23:24
Koji ste se qurac svezali Jamaka i Bekrića likovi i ne igraju, yebem vas usta napaćene
Imamo mi njih jos koji ne igraju, iako su na terenu.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:43

invincible1921 je napisao/la:
19 sep 2020, 23:38
Brkooo je napisao/la:
19 sep 2020, 23:19
delinjo je napisao/la:
19 sep 2020, 22:59
Ali mali Seha i Blazevic,pa sta je ono dan te yebo hah

Uzmite knjigu i ucite necete se od ovog hljeba najesti.
Sad ce te napasti sa patetikom zbog Sehica, u fazonu nase dijete. Mali je letva mrtva. U napadu ocajan, u odbrani jos gori. Kad centrira uopste ne pogleda gdje salje loptu. Blazevic je veci odron i od Sinise.

Pogledaj reakciju Fejzica kod gola Krupe. Mlak udarac je debil odbio prema svojoj gol liniji. Ovo ni najveci amateri ne rade. Da dovedes u klub covjeka sa ulice i da ga stavis da brani ne bi uspio da uradi ovo sto je Fejzic veceras uradio. :puke:

otkad smo poceli djecu gurat tu nam je kraj i bio
Nasa klasika .Kada ne ide udri po Fejzicu i Sehicu.U svim klubovima svijeta kada je gurava tekma odgovornost bi trebali preuzeti najplaceniji igraci u timu.Kada pogledas realno nas kapiten i jedan od najplacenijih igraca je citavo prvenstvo odron.Druga zvijezda ude svako pola godine.

analfabeta
Kontakt:

Post Postao/la analfabeta » 19 sep 2020, 23:45

Dosadno i bezidejno, Amare odlazi....Nek neko postavi pitanje upravi, da li razmisljate o ostavci i da li ste u stanju donijeti potrebni novax u klub???? Do sad bi neki drugi trener visio na Bristolu....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 23:45

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:43
Brkooo je napisao/la:
19 sep 2020, 23:19

Sad ce te napasti sa patetikom zbog Sehica, u fazonu nase dijete. Mali je letva mrtva. U napadu ocajan, u odbrani jos gori. Kad centrira uopste ne pogleda gdje salje loptu. Blazevic je veci odron i od Sinise.

Pogledaj reakciju Fejzica kod gola Krupe. Mlak udarac je debil odbio prema svojoj gol liniji. Ovo ni najveci amateri ne rade. Da dovedes u klub covjeka sa ulice i da ga stavis da brani ne bi uspio da uradi ovo sto je Fejzic veceras uradio. :puke:

Nasa klasika .Kada ne ide udri po Fejzicu i Sehicu.U svim klubovima svijeta kada je gurava tekma odgovornost bi trebali preuzeti najplaceniji igraci u timu.Kada pogledas realno nas kapiten i jedan od najplacenijih igraca je citavo prvenstvo odron.Druga zvijezda ude svako pola godine.
Pa po kome cu kad su najgori ? Isto tako i Anel je bio odron isto tako i Dzenis isto tako i ...
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 sep 2020, 23:46

Stilic je imao 100% kad odbrani golman, a Zec precku opalio i eto dosta od njih :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:48

19 sep 2020, 23:45
Kometa je napisao/la:

Pa po kome cu kad su najgori ? Isto tako i Anel je bio odron isto tako i Dzenis isto tako i ...
Stilic je ubjedljivo najlosiji igrac ove sezone

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 23:51

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:48
19 sep 2020, 23:45
Kometa je napisao/la:

Stilic je ubjedljivo najlosiji igrac ove sezone
Al je ka.ro pitare i bio najbolji prosle, isto tako ocekujes da ce proirgrat i eo svi ga kritikujemk sto je los, al eto makar ocekujes nesto...od djece nece nikad nista ni bit to je sigurno
=\_1921_/=

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 sep 2020, 23:51

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:37
MojaMalenkost je napisao/la:
19 sep 2020, 23:26
Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:20
Ako je istina da imaju ponudu od 15 miliona za pomocni odmah prodati i praviti kamp i sanirati dugove
Kakvih crnih 15 miliona.. Ja ne znam ko vama prosipa te price.. Jedino ako neko hoce da nas pogua sa nekih 12 miliona KM.. Pa raspitajte se malo o trzisnoj vrijednosti zemlje u zonama poput ove na kojoj je nas stadion..Ako ti neko da 500k za 1000 kvadrata to ti je da se udaras nogom u guzicu, a na pomocnom je nekih blizu 5000 kvadrata..
8000 m2 i suma iza pomocnog je zeljina imovina.Kada neko pravi trzni centar njemu nista ne predstavlja 1000 m2.Nadi mi lokaciju u centru grada sa tolikim zemljistem u komadu.Velika je razlika kada pravis stambeni objekat i zaradis samo jednom kada ga prodajes a drugo je trzni centar gdje svaki mjesec uzimas kiriju.Raspitaj se malo koliko je zakup u scc.Konzum 65000 KM,Dm 45 000KM metropolis 40 000 KM .Ovo su cijene za mjesecni zakup.A gdje su ostali objekti.
Pa raspitaj se za koliko je scc dobio zemljiste na m.dvoru.. Za 12 miliona je prodato preko 10000 kvadrata amerima gdje su izgradili ambasadu pored kampusa.. Imas u kampusu plac duplo veci od naseg pomocnog pa ga ne prodaju jer su cijene niske.. Sad tu oni autobusi parkiraju.. Uglavnom cijene nisu ni blizu tih o kojima pricate, al zivi bili pa vidjeli.. Sve i da je 15 mil to je dovoljno za budzetiranje za dvije sezone plus neki kamp. A sta posle toga? Uglavnom zemljiste se zadnje prodaje, kad drugog izlaza nemas, a mi ga izgleda nemamo.. To su potezi ocajnika..
Pročepit će negdje.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 19 sep 2020, 23:51

Vrijeme je za počinak (ako san dođe na oći). Kako kažu jutro je pametnije od noći.
Nadam se Amare da ćeš i ti ujutro bolje vidjeti stvari, šta i kako dalje.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 sep 2020, 23:52

Koji qurac vise branis Fejzica? Jel ti clan porodice, prijatelj, poznanik? Mislio sam da je Kjosevski los golman ali je Fejzic jos gori. Lik je rupetina, mrtvi amater. Isto kao i Eric.

Sehic je amaterski bek. Kvalitet za federalnu ligu. Blazevic isto.

Istina je da je Stilic je totalno van forme i nije ni sjena igraca iz prosle sezone. Istina je i to za Zeca.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 sep 2020, 23:52

Imaš jednog igrača sa mudima to je Mustafa, malo više pokazali Hajdar, Ikić, Sadiković, svi ostali mrtve karine. Od Štilića preko Lendrića pa do Erića na klupi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 19 sep 2020, 23:54

Sve nam se poslozilo i opet smo uspjeli usrati. Pobjedili neuigranog Veleza kuci, pobijedili nedovoljno uigranog Borca na startu prvenstva, pobijedili Sirokog koji nas je razvalio i opet nam se onda desi da izgubimo na svom terenu od dvije najslabije ekipe. Jadna li nam tek majka ako derbi izgubimo. Jer onda dolazi i Zrinjski koji je prepun samopouzdanja.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:54

19 sep 2020, 23:51
Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:37
19 sep 2020, 23:26

Kakvih crnih 15 miliona.. Ja ne znam ko vama prosipa te price.. Jedino ako neko hoce da nas pogua sa nekih 12 miliona KM.. Pa raspitajte se malo o trzisnoj vrijednosti zemlje u zonama poput ove na kojoj je nas stadion..Ako ti neko da 500k za 1000 kvadrata to ti je da se udaras nogom u guzicu, a na pomocnom je nekih blizu 5000 kvadrata..
8000 m2 i suma iza pomocnog je zeljina imovina.Kada neko pravi trzni centar njemu nista ne predstavlja 1000 m2.Nadi mi lokaciju u centru grada sa tolikim zemljistem u komadu.Velika je razlika kada pravis stambeni objekat i zaradis samo jednom kada ga prodajes a drugo je trzni centar gdje svaki mjesec uzimas kiriju.Raspitaj se malo koliko je zakup u scc.Konzum 65000 KM,Dm 45 000KM metropolis 40 000 KM .Ovo su cijene za mjesecni zakup.A gdje su ostali objekti.
Pa raspitaj se za koliko je scc dobio zemljiste na m.dvoru.. Za 12 miliona je prodato preko 10000 kvadrata amerima gdje su izgradili ambasadu pored kampusa.. Imas u kampusu plac duplo veci od naseg pomocnog pa ga ne prodaju jer su cijene niske.. Sad tu oni autobusi parkiraju.. Uglavnom cijene nisu ni blizu tih o kojima pricate, al zivi bili pa vidjeli.. Sve i da je 15 mil to je dovoljno za budzetiranje za dvije sezone plus neki kamp. A sta posle toga? Uglavnom zemljiste se zadnje prodaje, kad drugog izlaza nemas, a mi ga izgleda nemamo.. To su potezi ocajnika..
Da li bi ti dao zemljiste sa jednim terenom na Grbavici za kamp sa 3-4 terena sa pratecim objektima u Halilovicima npr.A da mozes mijenjati i jos da ti ostane. 3-4 miliona

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 sep 2020, 23:55

Malo pozitivnih momenata u ovom čemeru:

Veceras je Mujezinović pokušavao, navaljivao na gol protivnika, šutirao, svašta nešto :thumbup: njemu nema zamjerke za igru i zalaganje. Trenutno naš najbolji igrac.

Sadikoviću se nemože ništa zamjeriti, jer je momak prije 10 dana bolovo koronu. Vidi se da ima probleme sa formom. Inace, vrlo bitan igrac u ovom Amarovom sistemu.

Zec je osvježio otkako je ušao , desile su se neke šanse :thumbup: moramo to reci. Mogao je biti game-changer, promjeniti tok utakmice, jbg precka se isprijecila.
Svakako je više ponudio u igru od Lendrića.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 sep 2020, 23:55

KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 23:34
19 sep 2020, 23:10
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 22:57

tebi je prosla uprava sa Senadom iznad kluba :oops: meni nije kako to ne kontas .Ja nikog ne vrijedjam ali ako je tebi ovo sve karma hajde mi objasni sta je bilo 4 boda tri kola do kraja ili onaj preokret od 3-0 pet minuta do kraja jel to bila karma ? mozda prema Doganu, Odovicu kojeg su proglasili pijanicom,Adzemom psihicki nestabilan,Amawom kamatarom itd ali da me pogresno ne shvatis nemam ja nista protiv prosle uprave bilo je dobrih stvari (ispunilli mi san da vidim Istok i ovako sredjen stadion) ali isto tako osim Zubandana jedini koji me je obradovao je Amar ( 10 trofeja ) i sve vrijedne pomena je bilo pod njegovom palicom .Dok sam ziv necu reci nista protiv Amara ali ni Misketa
**** bolan Misimovica.. Taj lik je proslost.. Ja sam zakleti Amaraovac uvijek bio, pa kako god to tebi zvucalo.. Ja sam prvi bio za odlazak Misimovica i dolazak Amara.. Mogu ti dati nik u pp sa drugog foruma na kojem ne pisem kako je Amar dosao pa mi prelistaj postove ako zelis.. Ti bolan ne shvatas da je Amar najodgovorniji sto je klub trenudno u finansijskoj dubiozi.. Amar se okruzio nesposobnjakovicima.. Amar donosi sve kljucne odluke u klubu.. Amar tu ne pliva dobro, a bio je ubijedjen da je svemoguci kada je dolazio.. Doveo klimace glavama bas kao i prethodni predsjednik.. To je pogubno za klub.. Sada nam na neki nacin slijedi prodaja Zeljine imovine da bi se preguralo jos neko vrijeme, a kada ostanemo bez imovine onda mozemo komotno kljuc u bravu, jer je Zeljina imovina jedino sto u buducnosti moze privuci nekog investitora.. Ako Amar sebi uskoro ne prizna da ne zna sta radi nama je mrka kapa vrijedjali se mi ili tepali jedni drugima..
vidi brate ja sam prizeljkivao da se dogovore ,vrijeme je pokazalo da bi to bilo najbolje ,nebi nam se desilo ova podijeljenost ,uplatnica ,igrali bi evropu tako da bi sigurno prosle sezone imali bolju ekipu (vjerovatno bi uzeli Titulu) ukratko sve bi bilo puno bolje.
To njihovo zajedno nikada nije bila realna opcija zato sto su, u neku ruku, identicni karakteri. Da se mogu bar malo promijeniti i danas bi opcija njih zajedno bila moguca, ali...
Pročepit će negdje.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 sep 2020, 23:55

Uzimamo derbi poslije ove tekme 100%
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 sep 2020, 23:56

Da nešto pametno kažem na sve ovo večeras ne ide..
Svima su oči širom otvorene.
Prepijan na svaki način al' zaspat ne mogu yebemu mayku.
A ni sekunde mi nije lakše.
Klub je radničke klase već 99.godina.
U tih 99.godina se mnogo stvari promjenilo.
Tako da i bez kapitala nema ozbiljne priče.
Duboko al baš duboko smo zaglibili u ****, i sad je vakat za promjene.. Kapital nam je neophodan.
A historiju možemo popišati bukvalno..sve ono što smo gradili u ovom društvu u ovom vaktu ne prolazi, ma koliko se mi borili i sami sebe lagali da možemo na svoj način naći rješenje.
Ekipa bez golmana, desnog beka, desnog krila, sa mrtvim kapitenom mrtvim mešom i dadom nije pretedent ni za europu. Ovo je dno dna.
Hvala bratu @ExBlueone na još jednom našem druženju koje je nažalost prošlo u pivama,nerviranju i kukanju o trenutnoj situaciji. Valjda dočekamo i slavlje brate moj..

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 19 sep 2020, 23:57

Mamba21 je napisao/la:
19 sep 2020, 23:55
Uzimamo derbi poslije ove tekme 100%
Nije svaki dan Bajram. Kako ce Sehic, koji je kvalitetom za prve federalne lige cuvati Tatara koji igra u zivotnoj formi? Jedini scenario u kojem bi mi teoretski mogli pobjediti je trenutak inspiracije raspoloženog Mustafe i odbrana i prezivljavanje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 sep 2020, 23:57

Fino je Amar objasnio, imamo problem protiv ekipa koje se zatvore i koje se bore, nemamo prodorna krila koja su izuzetno bitna kada igraš protiv ovakvih ekipa, moraš konstantno pritiskati protivničke bekove jer kroz sredinu ne možeš ništa kada stoje blizu (nemamo taj kvalitet da možemo na 2-3 pasa izigrati protivnika, to je druga dimenzija za naš fudbal, generalno u ligi ne samo vezano za Želju).

A mi krila nemamo, što imamo ili su fan forme ili prosto nisu taj nivo. Mujezinović je nama krilo al' realno čovjek nije pravo krilo, ne ponaša se kao krilo i nije okomit kao pravo krilo. Najbolji je bio večeras, driblao, prolazio, trčao, pokušavao, sve stoji, ali nije pravo krilo jer nema taj instinkt okomitog krila koji napada protivničkog beka, više se voli uvlačiti u sredinu terena koja je i onako natrpana.

Druge dvije stvari, Štila i Meša su totalno van forme, hajde Štila je ono što se kaže premanentna opasnost po protivnika pa ga može trpiti ali Meša je katastrofalan, niti borbe niti trke, sve neki alibi pasovi, baš ali baš van forme.

Fejzića neću ni komentarisati, sramota je da on bude prvi golman ekipe koja igra u najboljoj ligi neke države, pa makar to bila i Premijer liga BiH. Na stranu sve njegove ljudske kvalitete, ali mi od toga na terenu nemamo apsolutno ništa.

Večeras, po meni, prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Mule i Dado, ovo ostalo katastrofa.

Sa ovakvom ekipom ćeš ti dobijati i mučiti Sarajevo, Široki, Borac, Velež, Zrinjski (ukratko, ekipe koje žele igrati), a gubit ćeš od ekipa poput Krupe i Mladosti koje dođu da uzmu bod i na kraju ti uzmu sva tri, još im čestitaš jer su ih zaslužili.

Isto je ovako bilo i prošle godine i u tom smislu nismo napredovali ni milimetra, a nismo se vala ni igrački pojačali u tom segmentu pa da bi mogao očekivati napredak. A nažalost, ostali smo bez Krpića, koji je u ovakvim utakmicama protiv Krupe ili Mladosti mogao donositi prevagu što Lendrić i Juričić neće moći nikada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:57

Brkooo je napisao/la:
19 sep 2020, 23:52
Koji qurac vise branis Fejzica? Jel ti clan porodice, prijatelj, poznanik? Mislio sam da je Kjosevski los golman ali je Fejzic jos gori. Lik je rupetina, mrtvi amater. Isto kao i Eric.

Sehic je amaterski bek. Kvalitet za federalnu ligu. Blazevic isto.

Istina je da je Stilic je totalno van forme i nije ni sjena igraca iz prosle sezone. Istina je i to za Zeca.
Fejzic jeste amater ali je i placen ko amater.A trenutno Stilic igra ko amater a ima platu ko profesionalac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, imekorisnicko, MojaMalenkost i 56 gostiju.