Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ajdin Hasić
Ovdje nema sta cekati ovaj momak mora biti Pozvan vec na sljedece okupljanje... nema nijedan razlog da se poziva menalo I duljevic dok God nebudu bili konstsnta u svojim klubovima....lijevo krilo hasic milosevic je I vise nego do dovoljno za sljedecih 5 do 7 Godina...
Dobar komentar. Pogotovo dio o Gojakututankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:32Vjerujes li ti sam u ovo sto si napisao, al sad bez zajebancije,? Hajrovic je sam sebe unistio, Hodzicu su spasili karijeru forsiranjem, da mu nije bilo Dinama igro bi za Leotar. Gojak..sta rec o njemu. Solidan igrac, al nema gram mozga. Dodje ga citav svijet gledat on dobije crveni..pa jednu utakmicu ti donese pobjedu, iducih 10 ga nigdje nema. Pustit cemo vrijeme da odgovori na mnoga pitanja. Puna nam je reprezentacija igraca iz te magicne turske lige i bas smo sretni radi toga.Harise je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:19Hvala bogu sto je otišao iz Dinama, uništili bi njemu karieru isto što su Hajrovica i Hodzica uništili. Amer Gojak je mladini za Ante Corica a nije za sad mogao pronac bolji klub. Za Pjacu su sredili transfer prema Juventusu i za Rog prema Napoli! Pametan potez otici u Besiktas koja je trenutno oslabljena. Hodzic bio medju najbolji strijelci od Dinama i završio u Videoton nisu mu mogli sredit bolji transfer! Hajrovic je imao Werder bolji status od Dinama trenutno...
I na kraju sta je poanta tvog komentara, da Dinamo ima pik na BiH igrace i svjesno ih dovodi i "unistava"?![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
bravo ajdine, samo naprijed aBd 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Eh da i ovo vidim, da se od naseg fudbalera odbijaju drugi igraci 
Inace jedini od kojeg se odbijaju je Dzekson a i zna se zasto. Ostali svi mlitavi ko curice, a malac sa 18 godina ovako "baca" protivnike.

Inace jedini od kojeg se odbijaju je Dzekson a i zna se zasto. Ostali svi mlitavi ko curice, a malac sa 18 godina ovako "baca" protivnike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pozvaće ga kad bude imao 25 godina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A prije toga mu valja odradit staz do 22 godine u u21 reprezentaciji
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Doveo Besiktas Torea. Ja koliko se sjecam, on je krilo
.
Klupirat ce oni Hasica nazalost.
Klupirat ce oni Hasica nazalost.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mislim da će ga opet poslati na posudbu u drugu ligu (a možda i prvu) što je naravno bolje nego da dobija nekoliko minutica po utakmici u Bešiktašu.
Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 20 sep 2020, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Istu poziciju igraju.Ko da gledam da će forsirat devet godina starijeg i propalog Torea pored super talentovanog 19-godišnjaka.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hasko je možda Turski projekat, da ga se tušne za 10-15 mil eura.
Forsirat će ga pa nek sve pukne..
Forsirat će ga pa nek sve pukne..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Ne sam, Ajdine

Edit: Joj divi Nuri Sahina u pozadini. A mi kukamo kad propadnu neki nase srednji talenti.

@igrajlopte 🐦
Još da ubrzo dođe do gola ili asistencije.
U ovom decku vidim novog pjanica, brz a tehnika na nivou, ima nisko teziste, kao pjanke...po ovom sto sam pokaziva izgleda da cemo dobiti ogromno pojacanje za repku.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Procitao sam negdje da ga nece slati na posudbu, ali da se hoce Ljajica otarasiti, ne mogu da nadjem gdje sam procitao ali eto da se zna 

Cviko zagonetan o tome zaslužuje li Hasić poziv u A tim: "Na njega, ako smijem reći, selektor Starčević najozbiljnije računa u narednom periodu."
Kazem ja, ovoga se bojim i sa Dedicem. Pi im materina. Drzat ce najbolje mlade igrace u prciji zvanoj U21 a u A repku ce se pozivati velemajstori iz Premijer Lige i iz susjeda.
Fuuj! Bagro jedna..

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Vanja8, Zglavkar i 13 gostiju.