FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MojaMalenkost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 sep 2020, 23:18

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:14
MojaMalenkost je napisao/la:
19 sep 2020, 23:10
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 22:57

tebi je prosla uprava sa Senadom iznad kluba :oops: meni nije kako to ne kontas .Ja nikog ne vrijedjam ali ako je tebi ovo sve karma hajde mi objasni sta je bilo 4 boda tri kola do kraja ili onaj preokret od 3-0 pet minuta do kraja jel to bila karma ? mozda prema Doganu, Odovicu kojeg su proglasili pijanicom,Adzemom psihicki nestabilan,Amawom kamatarom itd ali da me pogresno ne shvatis nemam ja nista protiv prosle uprave bilo je dobrih stvari (ispunilli mi san da vidim Istok i ovako sredjen stadion) ali isto tako osim Zubandana jedini koji me je obradovao je Amar ( 10 trofeja ) i sve vrijedne pomena je bilo pod njegovom palicom .Dok sam ziv necu reci nista protiv Amara ali ni Misketa
**** bolan Misimovica.. Taj lik je proslost.. Ja sam zakleti Amaraovac uvijek bio, pa kako god to tebi zvucalo.. Ja sam prvi bio za odlazak Misimovica i dolazak Amara.. Mogu ti dati nik u pp sa drugog foruma na kojem ne pisem kako je Amar dosao pa mi prelistaj postove ako zelis.. Ti bolan ne shvatas da je Amar najodgovorniji sto je klub trenudno u finansijskoj dubiozi.. Amar se okruzio nesposobnjakovicima.. Amar donosi sve kljucne odluke u klubu.. Amar tu ne pliva dobro, a bio je ubijedjen da je svemotokoje i kada je dolazio.. Doveo klimace glavama bas kao i prethodni predsjednik.. To je pogubno za klub.. Sada nam na neki nacin slijedi prodaja Zeljine imovine da bi se preguralo jos neko vrijeme, a kada ostanemo bez imovine onda mozemo komotno kljuc u bravu, jer je Zeljina imovina jedino sto u buducnosti moze privuci nekog investitora.. Ako Amar sebi uskoro ne prizna da ne zna sta radi nama je mrka kapa vrijedjali se mi ili tepali jedni drugima..
Koje imovine
Za pocetak pomocnog terena, a kada jednom ocepi ko zna.. Uglavnom ako nacnemo jedino sto nas izdvaja na konkurete u ovoj drzavi mi se vise nemamo cemu nadati..
Pročepit će negdje.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 sep 2020, 23:19

delinjo je napisao/la:
19 sep 2020, 22:59
Ali mali Seha i Blazevic,pa sta je ono dan te yebo hah

Uzmite knjigu i ucite necete se od ovog hljeba najesti.
Sad ce te napasti sa patetikom zbog Sehica, u fazonu nase dijete. Mali je letva mrtva. U napadu ocajan, u odbrani jos gori. Kad centrira uopste ne pogleda gdje salje loptu. Blazevic je veci odron i od Sinise.

Pogledaj reakciju Fejzica kod gola Krupe. Mlak udarac je debil odbio prema svojoj gol liniji. Ovo ni najveci amateri ne rade. Da dovedes u klub covjeka sa ulice i da ga stavis da brani ne bi uspio da uradi ovo sto je Fejzic veceras uradio. :puke:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 sep 2020, 23:19

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:12
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 23:07
HongKong je napisao/la:

Opcenito liga je odron dok smo mi u igri za nesto. Djeluje mi da nema neke zelje ni ambicije u klubu opcenito. Ne desava se nista samo onako prezivljavamo. Dobit cemo mi derbije sa pitarima i laznim, ali cemo kuci gubiti od ovakvih ekipa od Veleza Radnika i slicno. Dzaba ti sve ako kuci ne dobijas neces osvojiti nista. Amar kad je osvajao sve ne sjecam se da smo neki derbi dobili. Sve nesto guravo bilo, ali zato jeli ovu buraniju i kuci i na strani.
Nema nikakvog plana, da se napravi neka prica i kaze tako je i tako. Jedino je Grediceva uprava izasla s planom i ciljem, stavila sve na stol, ali cim su prve pare dosle u klub pocelo se pisat po sirotinji, dovodili Stokici i ostala stoka, i samo se vrtimo u krug.

Brate otjeraj sve ove amatere u pm, daj djecu da igraju, cilj opstanak u ligi, da se saniraju svi dugovi, da se proizvode igraci **** te vise Blazevic i Veselinovic. Doveli Mustafu iz druge lige lik svemirski brod za 90% igraca u kurcu od premijer lige.
brate potpisujem sve napisano ,znam da nam je veliki teret ovo 100 godina kluba ali svima je jasno bilo od pocetka da mi nemamo ekipu da bilo sta osvojimo,vise bi volio da su imali muda i javno rekli takva je situacija gurati cemo djecu dok se malo klub ne konsilduje svima bi nam bilo lakse a ne ovako :roll: samo jos vece razocarenje za navijace nakon svih ovih godina.
Da sad stavis dvadeset juniora da igraju besplatno ti se ne mozes oporaviti jer klub nema nikakvih prihoda.Od ovih igraca pod ugovorom se Lendrica za kojeg si mogao uzeti 100 000 i sadikovica nemas igraca kojeg mozes prodati za vise od 50 000 eura.Klub zivi od nekakvih donacija opstine ,gradske uprave i to je to
ma znam to bruda da od ovih nema nista , nego kontam mozda bi nekog mladog igraca promovisali pa uzeli neke pare ili vise njih ?ili da od tih mladih igraca pokusamo napravit ekipu za buducnost .Od ovih mi je muka pa da mi je neko rekao da ce mi u 2020 pojacanje biti Jamak,Bekric,Fejzic itd

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 sep 2020, 23:19

LjoZee je napisao/la:
19 sep 2020, 23:17
SudoHusika je napisao/la:
19 sep 2020, 23:14

:urnebes:

Igra Lendrić, ubacuju. Uđe Hajrić, šutaju sa distance.
****, uzmite papire i razgulite ako vam se ne sviđa, a ne da nama yebete živce. Kome to vi birate utakmice u usta vam se naserem, i vama i upravi koja je bila dužna igračima i prije korone.
:urnebes:
Seha bukvalno stoji u aut-u i prima loptu koja naravno pripadne Krupi. Đećeko
Mali se usere čim je gungula. Nevjerovatno, k'o kakva curica. Pa nije njemu 17 godina tito te yebo, djeca u svijetu lige prvaka i svjetska prvenstva osvajaju, a on u aut i dalje skreće i ne diže glavu dok trči.
Željezničar za život cijeli!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:20

Ako je istina da imaju ponudu od 15 miliona za pomocni odmah prodati i praviti kamp i sanirati dugove

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 sep 2020, 23:20

83 minuta, korner za Želju, doslovno svi igraci (izuzev Fejzića) u kaznenom prostoru Krupe...i Štilić dodaje neku povratnu za Blaževića, a onaj mentol umjesto da ispoštuje svoje suigrace koji su došli gore na skok i nabaci loptu - glupan glumi nekog šutera i nabija loptu 5 metara iznad gola :tokralju:
Posra ladno se po saigracima koji cekaju centaršut :tokralju:

Za fudbal treba imati i malo pameti.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 sep 2020, 23:21

A jest Zekson prečku zakucao i sad se trese

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 sep 2020, 23:22

let3 je napisao/la:
19 sep 2020, 23:20
83 minuta, korner za Želju, doslovno svi igraci (izuzev Fejzića) u kaznenom prostoru Krupe...i Štilić dodaje neku povratnu za Blaževića, a onaj mentol umjesto da ispoštuje svoje suigrace koji su došli gore na skok i nabaci loptu - glupan glumi nekog šutera i nabija loptu 5 metara iznad gola :tokralju:

Klasični glupan. Ali klasični.

Ma suvišno je ovdje pričati o ove 2 utakmice na Grbavici, samo drogiran čovjek ne vidi šta se ovdje dešava. Počevši od kornera, povratnih lopti, postavljanja živog zida i slično.
Željezničar za život cijeli!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:23

KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 23:19
Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 23:12
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 23:07

brate potpisujem sve napisano ,znam da nam je veliki teret ovo 100 godina kluba ali svima je jasno bilo od pocetka da mi nemamo ekipu da bilo sta osvojimo,vise bi volio da su imali muda i javno rekli takva je situacija gurati cemo djecu dok se malo klub ne konsilduje svima bi nam bilo lakse a ne ovako :roll: samo jos vece razocarenje za navijace nakon svih ovih godina.
Da sad stavis dvadeset juniora da igraju besplatno ti se ne mozes oporaviti jer klub nema nikakvih prihoda.Od ovih igraca pod ugovorom se Lendrica za kojeg si mogao uzeti 100 000 i sadikovica nemas igraca kojeg mozes prodati za vise od 50 000 eura.Klub zivi od nekakvih donacija opstine ,gradske uprave i to je to
ma znam to bruda da od ovih nema nista , nego kontam mozda bi nekog mladog igraca promovisali pa uzeli neke pare ili vise njih ?ili da od tih mladih igraca pokusamo napravit ekipu za buducnost .Od ovih mi je muka pa da mi je neko rekao da ce mi u 2020 pojacanje biti Jamak,Bekric,Fejzic itd
Svi se vrtimo u krug a opet dodemo na isto.Pare pare pare.Mislis da bi Amar doveo Jamaka da je imao pare npr.za Tomica

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 sep 2020, 23:23

Kometa je napisao/la:
Ako je istina da imaju ponudu od 15 miliona za pomocni odmah prodati i praviti kamp i sanirati dugove
Zar to zemljiste fakat toliko vrijedi?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 sep 2020, 23:23

Omark je napisao/la:
19 sep 2020, 23:21
A jest Zekson prečku zakucao i sad se trese
Nisu mu rekli da nema opasnih suteva
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 19 sep 2020, 23:23

let3 je napisao/la:

Čitava utakmica opisana u jednom postu.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 sep 2020, 23:24

Koji ste se qurac svezali Jamaka i Bekrića likovi i ne igraju, yebem vas usta napaćene

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 sep 2020, 23:26

Kometa je napisao/la:
Kakvih crnih 15 miliona.. Ja ne znam ko vama prosipa te price.. Jedino ako neko hoce da nas pogua sa nekih 12 miliona KM.. Pa raspitajte se malo o trzisnoj vrijednosti zemlje u zonama poput ove na kojoj je nas stadion..Ako ti neko da 500k za 1000 kvadrata to ti je da se udaras nogom u guzicu, a na pomocnom je nekih blizu 5000 kvadrata..
Pročepit će negdje.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:28

gruezi je napisao/la:
19 sep 2020, 23:23
Kometa je napisao/la:
100% da ima ponuda od 15 miliona i jos jedna od 20 ali. Je placanje na rate.Opstina Novi Grad im je ponudila 5 lokacija na kojima se moze praviti kamp.

Papadopulos
Kontakt:

Post Postao/la Papadopulos » 19 sep 2020, 23:31

ide za 12 miliona. Amare hvala. Badzak hvala. Treeba svježe krvi

iguita

Post Postao/la iguita » 19 sep 2020, 23:32

[quote=gruezi post_id=7865472 time=1600550589 user_id=14098]
[quote=Kometa post_id=7865462 time=1600550421 user_id=47815]
[/quote]

[/quote]

10 miliona je ponuda.Ozbiljna i zvanicna

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 sep 2020, 23:34

19 sep 2020, 23:10
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 22:57
19 sep 2020, 22:44

A sta sam to pogresno rekao? Je li rovario? Je li otvarao sampanjac? Gdje mu je sad haver Selimovic sa kojim je slavio taj dan? Kad svi shvatite da je klub iznad bilo kojeg pojedinca tada ce nam mozda i krenuti.. Ja se ne nasladjujem.. Nikada se ne mogu nasladjivati porazom kluba ne znam ti ko da ga vodi.. Klub je u teskoj krizi i iz te krize nema izlaza sa ovim ljudima u upravi.. Ja sam na Grbavici punih 25 godin.. Prozivljavao sam sve krize i uspjehe kluba.. Klub trenutno dise na skrge.. To se jasno vidi i na terenu u ovo zadnje vrijeme.. Vidis na kljucni igracima da su stali.. Nema vise ni Stile, ni Alispahica, ni Veselinovica, itd.. Problemi su ocigledni i nepremostivi.. Sto bi rekli "koliko para, toliko muzike".. Klub nam se postepeno gasi, a u klubu niko ne zna kako da to sprijeci.. A ti vrijedjaj i dalje.. Mene ne pogadjaju uvrede po forumima.. Zao mi je sto klub od tog naseg vrijedjanja nema koristi..
tebi je prosla uprava sa Senadom iznad kluba :oops: meni nije kako to ne kontas .Ja nikog ne vrijedjam ali ako je tebi ovo sve karma hajde mi objasni sta je bilo 4 boda tri kola do kraja ili onaj preokret od 3-0 pet minuta do kraja jel to bila karma ? mozda prema Doganu, Odovicu kojeg su proglasili pijanicom,Adzemom psihicki nestabilan,Amawom kamatarom itd ali da me pogresno ne shvatis nemam ja nista protiv prosle uprave bilo je dobrih stvari (ispunilli mi san da vidim Istok i ovako sredjen stadion) ali isto tako osim Zubandana jedini koji me je obradovao je Amar ( 10 trofeja ) i sve vrijedne pomena je bilo pod njegovom palicom .Dok sam ziv necu reci nista protiv Amara ali ni Misketa
**** bolan Misimovica.. Taj lik je proslost.. Ja sam zakleti Amaraovac uvijek bio, pa kako god to tebi zvucalo.. Ja sam prvi bio za odlazak Misimovica i dolazak Amara.. Mogu ti dati nik u pp sa drugog foruma na kojem ne pisem kako je Amar dosao pa mi prelistaj postove ako zelis.. Ti bolan ne shvatas da je Amar najodgovorniji sto je klub trenudno u finansijskoj dubiozi.. Amar se okruzio nesposobnjakovicima.. Amar donosi sve kljucne odluke u klubu.. Amar tu ne pliva dobro, a bio je ubijedjen da je svemoguci kada je dolazio.. Doveo klimace glavama bas kao i prethodni predsjednik.. To je pogubno za klub.. Sada nam na neki nacin slijedi prodaja Zeljine imovine da bi se preguralo jos neko vrijeme, a kada ostanemo bez imovine onda mozemo komotno kljuc u bravu, jer je Zeljina imovina jedino sto u buducnosti moze privuci nekog investitora.. Ako Amar sebi uskoro ne prizna da ne zna sta radi nama je mrka kapa vrijedjali se mi ili tepali jedni drugima..
vidi brate ja sam prizeljkivao da se dogovore ,vrijeme je pokazalo da bi to bilo najbolje ,nebi nam se desilo ova podijeljenost ,uplatnica ,igrali bi evropu tako da bi sigurno prosle sezone imali bolju ekipu (vjerovatno bi uzeli Titulu) ukratko sve bi bilo puno bolje.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 19 sep 2020, 23:37

19 sep 2020, 23:26
Kometa je napisao/la:
Kakvih crnih 15 miliona.. Ja ne znam ko vama prosipa te price.. Jedino ako neko hoce da nas pogua sa nekih 12 miliona KM.. Pa raspitajte se malo o trzisnoj vrijednosti zemlje u zonama poput ove na kojoj je nas stadion..Ako ti neko da 500k za 1000 kvadrata to ti je da se udaras nogom u guzicu, a na pomocnom je nekih blizu 5000 kvadrata..
8000 m2 i suma iza pomocnog je zeljina imovina.Kada neko pravi trzni centar njemu nista ne predstavlja 1000 m2.Nadi mi lokaciju u centru grada sa tolikim zemljistem u komadu.Velika je razlika kada pravis stambeni objekat i zaradis samo jednom kada ga prodajes a drugo je trzni centar gdje svaki mjesec uzimas kiriju.Raspitaj se malo koliko je zakup u scc.Konzum 65000 KM,Dm 45 000KM metropolis 40 000 KM .Ovo su cijene za mjesecni zakup.A gdje su ostali objekti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 23:38

Brkooo je napisao/la:
19 sep 2020, 23:19
delinjo je napisao/la:
Ali mali Seha i Blazevic,pa sta je ono dan te yebo hah

Uzmite knjigu i ucite necete se od ovog hljeba najesti.
Sad ce te napasti sa patetikom zbog Sehica, u fazonu nase dijete. Mali je letva mrtva. U napadu ocajan, u odbrani jos gori. Kad centrira uopste ne pogleda gdje salje loptu. Blazevic je veci odron i od Sinise.

Pogledaj reakciju Fejzica kod gola Krupe. Mlak udarac je debil odbio prema svojoj gol liniji. Ovo ni najveci amateri ne rade. Da dovedes u klub covjeka sa ulice i da ga stavis da brani ne bi uspio da uradi ovo sto je Fejzic veceras uradio. :puke:

otkad smo poceli djecu gurat tu nam je kraj i bio
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”