Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa Ahmo je Veselog poguro lovom...
Ako vi osvojite ligu u kojoj igrate, jel idete u Federalnu odmah il ima jos jedna stepenica?
- RajaBa1983
- Kontakt:
e cuj javili Bakiru da je Zeljeznicar opet izgubio. kaze Bakir: "ja, i?"
nmg vise

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Opstanak kluba im ovisi o amri da li joj se svidja torino ili ne
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Merso ljudina

Malo je takvih ljudi u danasnje vrijeme!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stilic ove sezone neprepoznatljiv , previse se oslanjaju na Mujezinovica kao prosle godine Norwich u augustu i septembru sa Pukkijem.Krupa defanzivno odlicno postavljena , visoki igraci i imali su plan kako se braniti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dosta je bilo zezancije,ali meni su iskreno sumljivi ovi porazi Zelje na domacem terenu od zadnjih ekipa na tebeli bgmi
Je li igrao Alispahicnhoo?
Iduce godine liga centar pa onda federalna pa premijer liga.
Mi smo vratili 600 000 dugova igracima zadnja 2 mjeseca kako ce Zeljo bez stecaja pojma nemam. Ovo od Dzeke ce se razgrabiti za dva dana ali nema vise transfera zadnji u karijeri.
Mi smo otisli upravo iz tog razloga u kanton da nemas troskova za trenutne igrace a da poplacamo dubioze gdje si duzan po 10 plata za 40 igraca ili ti ga kao Zeljo sada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Željo kad pobjedi oni su šampioni svemira, kad izgube gasi im se klub, nemaju hljeba jesti.
A istina negdje između, niti su najjači u ligi, niti su sirotinja, niti loša ekipa, a imaju najboljeg trenera u državi.
Nemam pojma da li im plate kasne ili ne, ali i to će se naplatiit kad dođu pare od evrope, i Džeke.
Samo drame bezvezde. Nije da mi je žao Želje, naprotiv, ali veze nema to da će oni sad nešto trehnuti naglo.
A istina negdje između, niti su najjači u ligi, niti su sirotinja, niti loša ekipa, a imaju najboljeg trenera u državi.
Nemam pojma da li im plate kasne ili ne, ali i to će se naplatiit kad dođu pare od evrope, i Džeke.
Samo drame bezvezde. Nije da mi je žao Želje, naprotiv, ali veze nema to da će oni sad nešto trehnuti naglo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Cuj druga liga FBIH, zar ima to?
Pa nismo engleska jbte

Ja sam mislio da ste se vi zajebali sto niste iz pocetka krenuli, al ocito da postoji neki plan... Puno bolja opcija je da ostane klub i da se rjese dugovi nego da se brise klub i krenete iz pocetka...avenija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 23:10Iduce godine liga centar pa onda federalna pa premijer liga.
Mi smo vratili 600 000 dugova igracima zadnja 2 mjeseca kako ce Zeljo bez stecaja pojma nemam. Ovo od Dzeke ce se razgrabiti za dva dana ali nema vise transfera zadnji u karijeri.
Mi smo otisli upravo iz tog razloga u kanton da nemas troskova za trenutne igrace a da poplacamo dubioze gdje si duzan po 10 plata za 40 igraca ili ti ga kao Zeljo sada.
Kako god, nemojte nam BP unistiti, mozda se zadrzimo duze na istome

Fkt ne kontam sto ne privuku nekog investitiora. Imaju infrastrukturu na svoje ime, uz Bilino nsjbolji stadion u drzavi, tradiciju, navijače.....
Sta se zayebavaju sa tim fazonkm rsdnickog kluba, to je dsvno prošlo vrijeme
Sta se zayebavaju sa tim fazonkm rsdnickog kluba, to je dsvno prošlo vrijeme
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Haveru, jos jedan Dzeko im u ovome trenutku pomoci ne moze.
Samo vi da akobogda plasirate se u EL dobro i Celiku eto odmah para od rentanja BPZip je napisao/la: ↑19 sep 2020, 23:16Ja sam mislio da ste se vi zajebali sto niste iz pocetka krenuli, al ocito da postoji neki plan... Puno bolja opcija je da ostane klub i da se rjese dugovi nego da se brise klub i krenete iz pocetka...avenija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 23:10Iduce godine liga centar pa onda federalna pa premijer liga.
Kako god, nemojte nam BP unistiti, mozda se zadrzimo duze na istome![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.