FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
De ba, nije niko potrčao večeras ispod 3000 mjesecno, u Slobodi djeca za 450 maraka igraju i donose bodove, srezali troškove, nosioci igre nemaju kao kod nas ovi što iz juniora izađu i opet neko o platama.
Da su mogli gdje dobit više ne bi igrali kod nas, Štila i da igra džaba ovu sezonu, preskup je.
Da su mogli gdje dobit više ne bi igrali kod nas, Štila i da igra džaba ovu sezonu, preskup je.
-
- Kontakt:
A sta sam to pogresno rekao? Je li rovario? Je li otvarao sampanjac? Gdje mu je sad haver Selimovic sa kojim je slavio taj dan? Kad svi shvatite da je klub iznad bilo kojeg pojedinca tada ce nam mozda i krenuti.. Ja se ne nasladjujem.. Nikada se ne mogu nasladjivati porazom kluba ne znam ti ko da ga vodi.. Klub je u teskoj krizi i iz te krize nema izlaza sa ovim ljudima u upravi.. Ja sam na Grbavici punih 25 godin.. Prozivljavao sam sve krize i uspjehe kluba.. Klub trenutno dise na skrge.. To se jasno vidi i na terenu u ovo zadnje vrijeme.. Vidis na kljucni igracima da su stali.. Nema vise ni Stile, ni Alispahica, ni Veselinovica, itd.. Problemi su ocigledni i nepremostivi.. Sto bi rekli "koliko para, toliko muzike".. Klub nam se postepeno gasi, a u klubu niko ne zna kako da to sprijeci.. A ti vrijedjaj i dalje.. Mene ne pogadjaju uvrede po forumima.. Zao mi je sto klub od tog naseg vrijedjanja nema koristi..KANA je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:31kako da se ne vrijedjamo kad ide klasicno nasladjivanjeMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:19Trenutno je najmanje bitna i klupa i ekipa.. Klub je na izdisaju, a mi zatvarajmo oci i vrijedjajmo se izmedju sebe.. Ja sam djetetu ime dao po Amaru.. Kleo se u njega.. Sad je uletio grlom u jagode nazor, bez ikakvog plana.. Sve sto mu se moglo obiti o glavu, obilo mu se.. Struktura koja je tu zbog njega unistava klub, a on zbog svog prkosa i inata ne preduzima nista iako to vidi i cak i javno govori.. Klub nam se gasi pred ocima, al hajmo se mi vrijedjati po forumima.. To ce nam svima dobro donijeti..vidi ti posta nakon poraza
Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota.
sta reci o tebi kao navijacui slicnim tebi .Do zadnjeg dana sam bio da se Amari Miske dogovore jer bi to bilo najbolje za klub svako u svojoj sferi i to je to.Ovako je ispalo najgore za klub i za nas navijace
Vidi sutra i da ode Brko ja cu cista obraza doci i bodriti Zelju a lobotomci se nikad ne mogu oprati za ovaj dusmanluk
![]()
Pročepit će negdje.
Tim se stvara iz dobrog budzeta.Mislisnda je Amar imao milion na racunu da bih doveo Fejzica i Blazevicaelevenblues je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:32Pa Amarov je tim, nismo ga ti i ja sklapali i trenirali.invincible1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:31Ok poraz, sramota sve...al da nije amara mi bi se borili za titulu sa ovim timom? how yes no
- invincible1921
- Kontakt:
Tako je daj nam livaju,husica ili vranjesa pa mu daj 10k i posalji ga na tiribineManijakdolopate je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:42De ba, nije niko potrčao večeras ispod 3000 mjesecno, u Slobodi djeca za 450 maraka igraju i donose bodove, srezali troškove, nosioci igre nemaju kao kod nas ovi što iz juniora izađu i opet neko o platama.
=\_1921_/=
Al zar nije bila cijela poenta dolaska Amara i novi ljudi da ce se ulagati u sportski segment, da cemo imati ekipu koja ce se boriti za titule, osvajati peharove, ne gubiti ovakve utakmice itd itd. Kako sad od jednom ovaj 360 pristup "pa tako kako je". Ako su nesto obecali, zasto je ludilo onda to i ocekivati da se ispuni.Kometa je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:45Tim se stvara iz dobrog budzeta.Mislisnda je Amar imao milion na racunu da bih doveo Fejzica i Blazevicaelevenblues je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:32Pa Amarov je tim, nismo ga ti i ja sklapali i trenirali.invincible1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:31Ok poraz, sramota sve...al da nije amara mi bi se borili za titulu sa ovim timom? how yes no
Ozbiljno pitam.. Nemam nikakve agende nit slicno, objektivno gledajuci..
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Jesmo li ti i ja pripremali ulazak u klub i okupljali ljude u upravi ? Ulizivali se Selimovicu ublehi koji mu je obecao ulozit nekakva dva miliona ? Nismo, dakle pocetak i kraj ove price je Amarov, ne treba bjezati od toga..Kometa je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:45Tim se stvara iz dobrog budzeta.Mislisnda je Amar imao milion na racunu da bih doveo Fejzica i Blazevicaelevenblues je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:32Pa Amarov je tim, nismo ga ti i ja sklapali i trenirali.invincible1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:31Ok poraz, sramota sve...al da nije amara mi bi se borili za titulu sa ovim timom? how yes no
Kako god, ovaj Zeljo je i dalje Real za Mladost i Krupu, pa opet..
Amar i ova uprava imaju kredit jos ovu sezonu. Ako nista ne uspiju, dovidjena i prijatno. Zamoliti Misimovica da se vrati da popravlja infrastrukturu, jer je svejedno ni sa njim ni sa Amarom se trofeji ne uzimaju.
Ja majke mi ne znam sta ste vi ocekivali,pa ja kritikujem od 1 koila i pobjede protiv Veleza,mnogi me nazivali i pitarom i prijetili u pp.Ljudi dragi mi nismo imali para da dovedemo krilo,ne klasno nego bilo kakvo,nama kasne plate po par mjeseci,mi nemamo golmana...liga je losa zavara vas par pobjeda,Zeljo nikada nije bio na nizim granama ,vi to ne kontate jer su vas rezultati u najgoroj ligi na dunjaluku zavarali,klub je na izdisaju a vi se prepirete i dijelite.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nisam da Amar ide, ali sam da uprava ode odmah, veceras.. Blago receno u sve sam razocaran,ali sto me golmani i bekovi nerviraju malo je reci.. Stila nemoj vise izvoditi prekide molim te... A ko priziva Misimovica taj je neprijatelj kluba
-
- Kontakt:
Liga je odlična, nikad bolja nije bila, a Željo nikad gori nije bio malo si pobrkaodelinjo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:50Ja majke mi ne znam sta ste vi ocekivali,pa ja kritikujem od 1 koila i pobjede protiv Veleza,mnogi me nazivali i pitarom i prijetili u pp.Ljudi dragi mi nismo imali para da dovedemo krilo,ne klasno nego bilo kakvo,nama kasne plate po par mjeseci,mi nemamo golmana...liga je losa zavara vas par pobjeda,Zeljo nikada nije bio na nizim granama ,vi to ne kontate jer su vas rezultati u najgoroj ligi na dunjaluku zavarali,klub je na izdisaju a vi se prepirete i dijelite.
Za ovakav sramotan pristup igri nema opravdanja. Ni za igrače ni za Amara. Sezona je po svemu sudeći završena, kako dalje vjerujem da nikom nije jasno. Boli me duša kad vidim kako se razne vukojebine iživljavaju nad nama, a još me više boli ono šefovo "nemam šta reći". Pa legendo naša ko bi trebao nešto reći ako ti ne. Nisu ti navijači a koliko znam ni uprava birali igrače, određivali taktiku, pripreme odrađivali,itd. Amare ti si za ovo odgovoran i da živimo u normalnom društvu sam bi se večeras pozdravio s klubom. Al što je najgore od svega da bi vjerovatno sve bilo gore da dođe neko drugi. Spasa nam nema, propasti (ispasti) nećemo. Samo žali bože nas koji na Želju gledaju kao dio porodice i koji svaku sramotu (a nije da ih nije bilo, vidjeti pod Litex) teško podnose.
Samo Željo!
Amar dao svoje pare za platu i valjda je normalno da mu vrate.Kada su se napravili budale za vracanje sta bi ti uradio halalio.Posudio bez kamate vrlo bitno.
Jbg igraci su kvarna roba u svakom sportu.Nema plata nema muzike.Uprava , sta je to uopste, s cime upravljaju oni kad nista onisu ni donijeli.Izuzimajuci gospodina Badzaka.Amar je najveci Zeljovac i nimalo mu nije lako sa ovom strukturom ljudi u upravi.Zajebao se sa aminovanjem ovih ljudi u strukture kluba.Ovi sto mrze zelju zbog Amara i uzdizu misketa su beznacajna grupa ciji najveci domet piskaranje po forumima.Sta slijedi skupstina i odluke koje ce omoguciti finansisku konsolidaciju kluba.Nove ljude .A do tada ako Edin zavrsi transfer tim parama krpiti obaveze do skupstine
Sto posto. Ovo postaje toliko bolesno da bi kad bi se gasili ali bukvalno i dalje prepirali jel kriv Miske ili Amar. Ja iskreno ne vidim izlaz iz ovog začaranog kruga, ne vidim svjetlo na kraju tunela. Bojim se da nam se smiješi sudbina ako ne Čelika onda Slobode, jedan mrtvi prosjek u totalnom kokuzluku i da nam izlazak u Evropu bude uspjeh.delinjo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:50Ja majke mi ne znam sta ste vi ocekivali,pa ja kritikujem od 1 koila i pobjede protiv Veleza,mnogi me nazivali i pitarom i prijetili u pp.Ljudi dragi mi nismo imali para da dovedemo krilo,ne klasno nego bilo kakvo,nama kasne plate po par mjeseci,mi nemamo golmana...liga je losa zavara vas par pobjeda,Zeljo nikada nije bio na nizim granama ,vi to ne kontate jer su vas rezultati u najgoroj ligi na dunjaluku zavarali,klub je na izdisaju a vi se prepirete i dijelite.
Ja sam za da ide uprava ima li neko neki prijedlog.Ako je neko za Misimovica taj nece doci jer nema para na kamariNewgeneration1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:51Nisam da Amar ide, ali sam da uprava ode odmah, veceras.. Blago receno u sve sam razocaran,ali sto me golmani i bekovi nerviraju malo je reci.. Stila nemoj vise izvoditi prekide molim te... A ko priziva Misimovica taj je neprijatelj kluba
tebi je prosla uprava sa Senadom iznad klubaMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:44A sta sam to pogresno rekao? Je li rovario? Je li otvarao sampanjac? Gdje mu je sad haver Selimovic sa kojim je slavio taj dan? Kad svi shvatite da je klub iznad bilo kojeg pojedinca tada ce nam mozda i krenuti.. Ja se ne nasladjujem.. Nikada se ne mogu nasladjivati porazom kluba ne znam ti ko da ga vodi.. Klub je u teskoj krizi i iz te krize nema izlaza sa ovim ljudima u upravi.. Ja sam na Grbavici punih 25 godin.. Prozivljavao sam sve krize i uspjehe kluba.. Klub trenutno dise na skrge.. To se jasno vidi i na terenu u ovo zadnje vrijeme.. Vidis na kljucni igracima da su stali.. Nema vise ni Stile, ni Alispahica, ni Veselinovica, itd.. Problemi su ocigledni i nepremostivi.. Sto bi rekli "koliko para, toliko muzike".. Klub nam se postepeno gasi, a u klubu niko ne zna kako da to sprijeci.. A ti vrijedjaj i dalje.. Mene ne pogadjaju uvrede po forumima.. Zao mi je sto klub od tog naseg vrijedjanja nema koristi..KANA je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:31kako da se ne vrijedjamo kad ide klasicno nasladjivanjeMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:19
Trenutno je najmanje bitna i klupa i ekipa.. Klub je na izdisaju, a mi zatvarajmo oci i vrijedjajmo se izmedju sebe.. Ja sam djetetu ime dao po Amaru.. Kleo se u njega.. Sad je uletio grlom u jagode nazor, bez ikakvog plana.. Sve sto mu se moglo obiti o glavu, obilo mu se.. Struktura koja je tu zbog njega unistava klub, a on zbog svog prkosa i inata ne preduzima nista iako to vidi i cak i javno govori.. Klub nam se gasi pred ocima, al hajmo se mi vrijedjati po forumima.. To ce nam svima dobro donijeti..vidi ti posta nakon poraza
Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota.
sta reci o tebi kao navijacui slicnim tebi .Do zadnjeg dana sam bio da se Amari Miske dogovore jer bi to bilo najbolje za klub svako u svojoj sferi i to je to.Ovako je ispalo najgore za klub i za nas navijace
Vidi sutra i da ode Brko ja cu cista obraza doci i bodriti Zelju a lobotomci se nikad ne mogu oprati za ovaj dusmanluk
![]()

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 19 sep 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ali mali Seha i Blazevic,pa sta je ono dan te yebo hah
Uzmite knjigu i ucite necete se od ovog hljeba najesti.
Uzmite knjigu i ucite necete se od ovog hljeba najesti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Opcenito liga je odron dok smo mi u igri za nesto. Djeluje mi da nema neke zelje ni ambicije u klubu opcenito. Ne desava se nista samo onako prezivljavamo. Dobit cemo mi derbije sa pitarima i laznim, ali cemo kuci gubiti od ovakvih ekipa od Veleza Radnika i slicno. Dzaba ti sve ako kuci ne dobijas neces osvojiti nista. Amar kad je osvajao sve ne sjecam se da smo neki derbi dobili. Sve nesto guravo bilo, ali zato jeli ovu buraniju i kuci i na strani.delinjo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:50Ja majke mi ne znam sta ste vi ocekivali,pa ja kritikujem od 1 koila i pobjede protiv Veleza,mnogi me nazivali i pitarom i prijetili u pp.Ljudi dragi mi nismo imali para da dovedemo krilo,ne klasno nego bilo kakvo,nama kasne plate po par mjeseci,mi nemamo golmana...liga je losa zavara vas par pobjeda,Zeljo nikada nije bio na nizim granama ,vi to ne kontate jer su vas rezultati u najgoroj ligi na dunjaluku zavarali,klub je na izdisaju a vi se prepirete i dijelite.
Nema nikakvog plana, da se napravi neka prica i kaze tako je i tako. Jedino je Grediceva uprava izasla s planom i ciljem, stavila sve na stol, ali cim su prve pare dosle u klub pocelo se pisat po sirotinji, dovodili Stokici i ostala stoka, i samo se vrtimo u krug.
Brate otjeraj sve ove amatere u pm, daj djecu da igraju, cilj opstanak u ligi, da se saniraju svi dugovi, da se proizvode igraci **** te vise Blazevic i Veselinovic. Doveli Mustafu iz druge lige lik svemirski brod za 90% igraca u kurcu od premijer lige.
Cuva Bog Zelju svog!
Shvatite da imamo solidan i jeftin tim (da ne kažem prosjecan) i imamo odlicne rezultate u odnosu na kvalitet koji posjedujemo ! I to zahvaljujuci najviše Osimu.
To je to.
Cekati kakve pare i bolja vremena, Zasad idemo ovako.
To je to.
Cekati kakve pare i bolja vremena, Zasad idemo ovako.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 11 gostiju.