FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 22:31

Ok poraz, sramota sve...al da nije amara mi bi se borili za titulu sa ovim timom? how yes no
=\_1921_/=

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 sep 2020, 22:31

MojaMalenkost je napisao/la:
19 sep 2020, 22:19
ExBlueone je napisao/la:
19 sep 2020, 22:14
Ma baš zato što volim i gotovim Amara najiskrenije se nadam da će sam odstupiti. Njemu ovo ne treba. Jbg
Kratko i jasno. Budimo realni.
Još smo drugi na tabeli i bodovno smo solidni. Treba nam svježa krv na terenu i na klupi.
Trenutno je najmanje bitna i klupa i ekipa.. Klub je na izdisaju, a mi zatvarajmo oci i vrijedjajmo se izmedju sebe.. Ja sam djetetu ime dao po Amaru.. Kleo se u njega.. Sad je uletio grlom u jagode nazor, bez ikakvog plana.. Sve sto mu se moglo obiti o glavu, obilo mu se.. Struktura koja je tu zbog njega unistava klub, a on zbog svog prkosa i inata ne preduzima nista iako to vidi i cak i javno govori.. Klub nam se gasi pred ocima, al hajmo se mi vrijedjati po forumima.. To ce nam svima dobro donijeti..
kako da se ne vrijedjamo kad ide klasicno nasladjivanje :damn: vidi ti posta nakon poraza
Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota.
sta reci o tebi kao navijacu :oops: i slicnim tebi .Do zadnjeg dana sam bio da se Amari Miske dogovore jer bi to bilo najbolje za klub svako u svojoj sferi i to je to.Ovako je ispalo najgore za klub i za nas navijace :roll: Vidi sutra i da ode Brko ja cu cista obraza doci i bodriti Zelju a lobotomci se nikad ne mogu oprati za ovaj dusmanluk :puke:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 sep 2020, 22:31

Manijakdolopate je napisao/la:
19 sep 2020, 22:22
Nisam ja doveo ni Erića ni Fejzića, ovo su 89% večeras bili sve igrači koje je on doveo, što ih je dovodio, ako misli da nisu za nas.
Ili je mislio da jesu, ili su zajedno u talu, trećeg nema.
Čovjek je uzeo sebi za pravo i da bude trener, i tim menadžer i sportski direktor, velikim dijelom i finansijski, ugovara hotele na gostovanjima, cijene prevoza itd itd.
Pa da ga od gline napraviš ne može to sve jedan čovjek biti.
Ili smo mi dobri a ovi iz svijeta što se trude da poboljšaju kadar glupi.
Had ti paša na onaj forum pa pljuj sa istomišljenicima. Kako te bolan nije sramota da tako pišeš o čovjeku koji se cijeli život bori za našeg Želju i koji nam je poslije Ivice najviše sreče donjeo. Ti bi nešto sigurno uradio kad se nema para ni za plate a kamoli da se dovede neki dobar igrač. Mrš odavde

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 19 sep 2020, 22:32

Jadno je ovo. Bez smislene akcije, bez duplog pasa, bez borbe! Jedini spas je investitor. Ovo će biti samo gore i gore.. nema para, nema igre. Ne bih komentarisao pojedinačno ni jednog igrača. Roster koji imamo je za 4 mjesta. Bolji od nas su i Zrinjski i Tuzla i Sarajevo. Znači samo neko s parama i da se pita za sve. Realno je da Osim ponudi ostavku, ako ima kome.
Velež smo dobili na foru, Radnika na individualni kvalitet, Borca na sreću, Slobodu ne znam ni ja kako.Širokog slučajno. Bez ikakvog sistema igramo sa igračima koji ne mogu hodati. Tuga.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 19 sep 2020, 22:32

invincible1921 je napisao/la:
19 sep 2020, 22:31
Ok poraz, sramota sve...al da nije amara mi bi se borili za titulu sa ovim timom? how yes no
Pa Amarov je tim, nismo ga ti i ja sklapali i trenirali.

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 19 sep 2020, 22:33

Blažević ne bi mogao igrati u kantonalnoj ligi. Sramota. Siniša izmislio fudbal za njega, tačnije Siniša je za njega Zaneti. Ostalo neću da komentarišem. Bravo Mustafa!

Psihoza21
Kontakt:

Post Postao/la Psihoza21 » 19 sep 2020, 22:34

Zeljeznicar cuj mene partizan, cuj mene hajduk ....
ferroviere per tutta la vita

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 22:35

elevenblues je napisao/la:
19 sep 2020, 22:32
Pa dobro jbg u skladu sa mogucnostima trebo je potrosit 10tak miliona u par sezona ko neki koje necemo imenovat i dozivit 6 poraza u nizu
=\_1921_/=

1921zeljeznicar1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921zeljeznicar1921 » 19 sep 2020, 22:35

bojamora je napisao/la:
19 sep 2020, 22:25
Šta vam je boni drugi smo na tabeli i ako Borac dobije Tuzlu mi čemo Zrinski i ne vidim šta je to rezultatsi tako strašno. Pitari prodali klub milijarderu a mi i kad smo imali pare nije se ništa rezultatski uradilo jer nije bilo trenera kako valja. Sad nemamo ni para ni dobrih igrača i siguran sam da če nas Amar odvest opet u Evropu. Jer to stvarno mislite da se može bolje u ovom trenutku.
Registrovao sam se samo da tebi repliciram. Što je onda dolazio ako ćemo ganjati samo Evropu?, igrali smo Evropu i bez Amara i nešto nisam vidio da smo se protiv Apollona i AIK-a branili kao protiv Makabija. Zrinjski ode u Ljubljanu i održi čas fudbala Olimpiji.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 sep 2020, 22:36

19 sep 2020, 22:35
Pa dobro jbg u skladu sa mogucnostima trebo je potrosit 10tak miliona u par sezona ko neki koje necemo imenovat i dozivit 6 poraza u nizu
I još se para imalo od igrača koje je Amar stvorio i ostavio. Sve si u pravu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 sep 2020, 22:38

gruezi je napisao/la:
19 sep 2020, 22:27
Ja kad vidim da ljudi prizivaju Amarov odlazak bukvalno mi se tlak dize...ljudi zar niste nista naucili iz prijasnjih sezona kada amara nije bilo...ovako sa njim bar imas neku stabilnost tu si u top 3 daje se Sansa mladim igracima koliko toliko neke je vratio u zivot tipa dado I hajdar koje nebi ni jedan trener uspio u ovoj bjednoj ligi... prosuli se bodovi boze moj ni prvi ni zadnji put...jedino kad je amar tu zeljo lici na klub koji ima neki sistem I plan rada...kad se sjetim onog misimovica I mjenjanja 5 trenera dovodzenja igraca koji nista nisu bolji od zeljinih juniora a za cije raskide se placalo stotine hiljada maraka muka mi dodze...I koga bi bi doveli a da taj neko ima I rezultat I da kontrolise svlacionicu u isto vrijeme...sjetite se samo klanova sa vecom jamakom I slicnim...amar nije zlatan daleko od toga ali u ovoj ligi nema boljeg a ko god je sa strane dosao tipa Jarni kodro kecmanovic itd provalio se samo tako...vidite li da se isti treneri vrte u nasoj ligi bukvalno 10 godina I nijedan kkub nije napravio iskorak...
Da se ne lazemo, kao sto je zasluzan za pobjede kriv je i za poraze. Samo kad vidim ove lazne navijace koji mole Boga da izgubimo meni se povraca. Nije nam trebao ovaj poraz, ali i to je fudbal. Idemo ga zaboraviti sto prije i okrenuti se derbiju. Uprava ako nije u stanju servisirati nikad jeftiniju ekipu onda neka kazu i odstupe. Imali su dobre namjere, ali ako je istina da nema plata pet mjeseci onda ovo nije za njih. Kao sto je bilo ljudi koji su se prihvatili posla nakon Ublehasa bice i nakon ovih.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 sep 2020, 22:39

ExBlueone je napisao/la:
19 sep 2020, 22:27
KANA je napisao/la:
19 sep 2020, 22:18
ExBlueone je napisao/la:
19 sep 2020, 22:14
Ma baš zato što volim i gotovim Amara najiskrenije se nadam da će sam odstupiti. Njemu ovo ne treba. Jbg
Kratko i jasno. Budimo realni.
Još smo drugi na tabeli i bodovno smo solidni. Treba nam svježa krv na terenu i na klupi.
jesi ti ozbiljan ?: pa ispao bi najveca picka kad bi sad odstupio :facepalm: njemu najlakse .
Ozbiljan jesam ali da li sam pametan ne znam. Govorim svoje mišljenje.
Kažem nekad u životu trebaju neke promjene. Pozitivni šokovi. Ova ekipa nama krvi, nema snage niti motiva da uveže tri utakmice za redom da valja.
Amar više nema inspiracije i razumijem ga. Dosadilo mu od govana praviti pitu. Opet kažem samo iznosim svoje mišljenje.
vidi brate znam da si cista srca i da volis Zelju ali nama treba jedna konstanta a ne pozitivni sokovi ,imali smo red trenera i pokusaj pozitivnih sokova i vidi gdje smo dosli :roll: upravu necu da vrijedjam bore se ljudi koliko mogu ali jednostavno nemaju kapacitet da budu tu .
Zar iko normalan misli da je Amar htio Fejzica,Jamaka,Bekrica itd nego kad nemas para to je to .

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 19 sep 2020, 22:39

Opustite se momci.Amar ide putem misketa ako ne osvoji titulu.Nije ovo privatna prcija ko fks.
23

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 sep 2020, 22:39

bojamora je napisao/la:
19 sep 2020, 22:36
19 sep 2020, 22:35

I još se para imalo od igrača koje je Amar stvorio i ostavio. Sve si u pravu.
Uostalom jel amar kriv sto igrac na kojeg se svi oslanjamo stilic , vise lice na elsnera nego na sebe
=\_1921_/=

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 sep 2020, 22:40

Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 22:01
ZaZelju je napisao/la:
19 sep 2020, 21:59
Ne mozemo mi nikog dobiti na Grbavice vec godinama.
Vracaj stari teren
Ja znam da sam lud i boli me briga sta drugi misle, da sam sujevjeran, sta god. Ja vec godinama pisem, ali mi na Grbavici gubimo otkako se Sanja, Dunav pustaju.
Hajde rekoh nece je pustati dok nema navijaca jer pjesma nema veze sa Zeljom. Hvala Bogu krenuce nas.
Jok...
Dunav i Sanja su bitniji od samog Zelje i svih Zeljinih pjesama. Pa nema niko vise i ljepsih pjesama od Zelje,a mi drugo poluvrijeme pocinjemo sa ovom prokletom pjesmom.
Ko ne zna, ali Alisa grupa je imala nacionalistickih pjesama prije rata (zna se ko je zapalio stadion i ubijao po Grbavici, da se ne pravimo ludi). Ne da nam Bog I tacka. Primi ces gol iz jedne prilike, a ti pogadjaj precke I napadaj.
Ova pjesma konkretno je o ubijenoj prostitutki koja je bacena u Dunav i original naslov je bio Dunavom lesevi plove.
Mi pjevamo da Dunavom lesevi plove, da li se bar jedan zove Zeljo.
Bolesno
To je otprilike kao kad bi u Beogradu na Zvezdinom stadionu pjevao Dino Merlin, ili jos gore,jer Dinine pjesme nemaju tu tematiku.
Hoce, malo sutra. Ljudi cijene sebe i svoje.
Osobno na svojoj kozi sam svasta prosao od srbijanskog agresora i meni je bolesno pustati prekodrinske pjesme, I davati im prednost pored toliko Zeljinih. Pretpostavljam da mnogi od vas niste prosli kroz svasta u ratu, drago mi je zbog vas, ali ja jesam i mene boli, kao sto je i mnogo nasih na Grbavici u toku rata.
Cesto prigovaramo pitarima da prisvajaju pjesmu Sarajevo ljubavi moja, a sta mi radimo.
Pjevamo o tamo nekoj rijeci i tamo nekoj zeni.
Pjesmu od grupe koja je pjevala - Nece Fata Sina Bajazita
Hoce Fata Obilic junaka
Pjesma se pocela intenzivnije pjevati od Ferencvarosa, pa racunajte.
E sad opletite

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 19 sep 2020, 22:40

Dva poraza za redom na Grbavici i pojedinci pričaju o Senadu i Amaru???? Strašno.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 sep 2020, 22:41

LjoZee je napisao/la:
19 sep 2020, 22:29
Skupstina ako ne bude u ponedjeljak vec zakazala vandrednu Skupstinu da se maknu ovi i da vidimo sta i kako gori ce ispasti 6x od ovih.
Ko ce sazvati vanrednu skupstinu? Da li imamo uopste neko rjesenje za ovu situaciju? Da li postoje sposobni ljudi koji bi usli u klub? Puno pitanja..

Ako ce ove nesposobne debile(sa izuzetkom Badzka) zamijeniti isti ili slicni onda nista nismo dobili..

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 sep 2020, 22:41

Semper je napisao/la:
19 sep 2020, 16:38
Kometa je napisao/la:
19 sep 2020, 16:28
Semper je napisao/la:
19 sep 2020, 16:27
Svraka veceras daje gol, sto znaci da moramo dva dati za pobjedu.
Je li to problem
Kad igramo na Grbavivi sve je problem.
Da se citiram samo, kako je postavljen novi travnjak na Grbavici nijedna utakmica nije prosla bez problema.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 19 sep 2020, 22:41

Bezideja je napisao/la:
19 sep 2020, 22:34
Kakvi debili pisu na forumima
Kakvi god da su, ti si najveca debilcina u historiji foruma. **** li te onaj ko ti dopusta da pises.

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 19 sep 2020, 22:42

Strucni stab nista nije naucio iz poraza protiv mladosti. Opet yebeni romb bez krila, sa sporacima u sredini nista drugo nije mogao ni donijeti. Kljucni igraci totalno van forme, Stila nikakav zadnjih 5 utakmica. Mesa, gluho i daleko bilo. Trebaju nam pojacanja ali para za njih nema. Ovo oprati mogu samo pobjede protiv pitara i zrinjskog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MoSaZeLjo1921, RaymondRed i 47 gostiju.