FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mujeznovicu, tebi jedinom svaka cast i za veceras i za ovo sve do sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jao pi.cki nigdje vas nema po pola godine jesmo zijanili i svima je kriva al kakvih jadova ima ovdje da dodje namjerno pisati kad je sranje fuj smradovi sto je pisete kad je sve normala nego kao posrani lesinari dodjete traktate pisati
za tekmu sta rec nije da nismo navikli jbg
za tekmu sta rec nije da nismo navikli jbg
- themaniaks
- Kontakt:

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ova dva kiksa kući nažalost su i kraj naših nadanja za titulu. Ostaje nam borba do kraja za Evropu i nada da će klub stati na zdrave noge.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kada prije. Kad je tvoj Ublehas vladao klubom. Zaboravio si GOSK, Vitez, Krupu. Gori ste mi vi od svih dusmana. Nakotite se ovdje nakon svakog poraza. Kaze ovaj Amare podnesi ostavku. More mrs u pm.
Ne treba odstupiti.Njemu je najteze u klubu.Covjek koji ima sve u zivotu **** se sa nekim poluamaterima na terenu jer uprava ne moze da mu obezbijedi ni mrtvog crnkica a da ne spiminjemo bolje igrace.Ljudi mi imamao golmana koji je u najboljim godinama sjedio na klupi a sad od njega ocekujemo cuda.Ima i on svojih bubica i sad mislim da bi Stanic bio bolji od Blazevica.
-
- Kontakt:
Nisam ja doveo ni Erića ni Fejzića, ovo su 89% večeras bili sve igrači koje je on doveo, što ih je dovodio, ako misli da nisu za nas.
Ili je mislio da jesu, ili su zajedno u talu, trećeg nema.
Čovjek je uzeo sebi za pravo i da bude trener, i tim menadžer i sportski direktor, velikim dijelom i finansijski, ugovara hotele na gostovanjima, cijene prevoza itd itd.
Pa da ga od gline napraviš ne može to sve jedan čovjek biti.
Ili smo mi dobri a ovi iz svijeta što se trude da poboljšaju kadar glupi.
Čovjek je uzeo sebi za pravo i da bude trener, i tim menadžer i sportski direktor, velikim dijelom i finansijski, ugovara hotele na gostovanjima, cijene prevoza itd itd.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije kraj nikakvih nadanja. Samo nema ekipe za titulu, nema ni para da je napravimo. Ovo je bodovno odlicno, ali je bruka da nas dobijaju ove neznalice.
Šta vam je boni drugi smo na tabeli i ako Borac dobije Tuzlu mi čemo Zrinski i ne vidim šta je to rezultatsi tako strašno. Pitari prodali klub milijarderu a mi i kad smo imali pare nije se ništa rezultatski uradilo jer nije bilo trenera kako valja. Sad nemamo ni para ni dobrih igrača i siguran sam da če nas Amar odvest opet u Evropu. Jer to stvarno mislite da se može bolje u ovom trenutku.
1. Željezničar za život cijeli!
2. Vanredna skupština. Dobro, dobro vidjeti i razmisliti šta i kako dalje!
3. Svima koji rovare protiv kluba i naslađuju se porazima, nebitno ko je, dijete mu **** koje ima i koje će imati!
2. Vanredna skupština. Dobro, dobro vidjeti i razmisliti šta i kako dalje!
3. Svima koji rovare protiv kluba i naslađuju se porazima, nebitno ko je, dijete mu **** koje ima i koje će imati!
Željezničar za život cijeli!
Nije tačno da je najlakše. Ako sam odstupi nismo mu dužni isplatiti ostatak ugovora, a kada bi mu mi uručili otkaz e onda slijedi finansijska sahrana. Ja vjerujem da Amar ipak voli Želju i da će sam otići i tada bi ispao sve osim picka.
plavousrcu je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:22Kada prije. Kad je tvoj Ublehas vladao klubom. Zaboravio si GOSK, Vitez, Krupu. Gori ste mi vi od svih dusmana. Nakotite se ovdje nakon svakog poraza. Kaze ovaj Amare podnesi ostavku. More mrs u pm.
Nemaš ti blage veze šta pišeš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sto je Ublehas ostavio pustos u klubu pa onda onaj drugi nije na vrijeme uplatio novce treneru kojem je Ublehas sve trebao platiti. Zato smo osudjeni na Erice, Blazevice. Ne znam sta tu nije jasno. Nemamo para da bekove placamo 12000 bruto, nego 2500 bruto. Ali, opet moramo dobijati kuci Krupu i slicne.Manijakdolopate je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:22Nisam ja doveo ni Erića ni Fejzića, ovo su 89% večeras bili sve igrači koje je on doveo, što ih je dovodio, ako misli da nisu za nas.
Ozbiljan jesam ali da li sam pametan ne znam. Govorim svoje mišljenje.
Kažem nekad u životu trebaju neke promjene. Pozitivni šokovi. Ova ekipa nama krvi, nema snage niti motiva da uveže tri utakmice za redom da valja.
Amar više nema inspiracije i razumijem ga. Dosadilo mu od govana praviti pitu. Opet kažem samo iznosim svoje mišljenje.
Ja kad vidim da ljudi prizivaju Amarov odlazak bukvalno mi se tlak dize...ljudi zar niste nista naucili iz prijasnjih sezona kada amara nije bilo...ovako sa njim bar imas neku stabilnost tu si u top 3 daje se Sansa mladim igracima koliko toliko neke je vratio u zivot tipa dado I hajdar koje nebi ni jedan trener uspio u ovoj bjednoj ligi... prosuli se bodovi boze moj ni prvi ni zadnji put...jedino kad je amar tu zeljo lici na klub koji ima neki sistem I plan rada...kad se sjetim onog misimovica I mjenjanja 5 trenera dovodzenja igraca koji nista nisu bolji od zeljinih juniora a za cije raskide se placalo stotine hiljada maraka muka mi dodze...I koga bi bi doveli a da taj neko ima I rezultat I da kontrolise svlacionicu u isto vrijeme...sjetite se samo klanova sa vecom jamakom I slicnim...amar nije zlatan daleko od toga ali u ovoj ligi nema boljeg a ko god je sa strane dosao tipa Jarni kodro kecmanovic itd provalio se samo tako...vidite li da se isti treneri vrte u nasoj ligi bukvalno 10 godina I nijedan kkub nije napravio iskorak...
- plavousrcu
- Kontakt:
Eto ti imas. Gdje su do danas. Nigdje te. Koliko pratis klub ne znas da su nas davno sela dobijala. Zato ne laj.Saurman je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:26plavousrcu je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:22Kada prije. Kad je tvoj Ublehas vladao klubom. Zaboravio si GOSK, Vitez, Krupu. Gori ste mi vi od svih dusmana. Nakotite se ovdje nakon svakog poraza. Kaze ovaj Amare podnesi ostavku. More mrs u pm.
Nemaš ti blage veze šta pišeš.
Skupstina ako ne bude u ponedjeljak vec zakazala vandrednu Skupstinu da se maknu ovi i da vidimo sta i kako gori ce ispasti 6x od ovih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Biće bolje kad se vrati Stilić.
-
- Kontakt:
Ovim nesposobnjakovićima nije izvlakuša korona niti će ikada biti. Oni su u martu bili dužni 3 plate, a imao si gledaoce i sponzore.
Štila, neopisivo sam razočaran u tebe.
Štila, neopisivo sam razočaran u tebe.
Željezničar za život cijeli!