Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imam ja na viljušku, horo supendra
Dajte covjeku da nesta jede, umjesto sto mu ovako psujete
Ne mogu ništa teško jest, ovaj poraz mi odmah metabolizam poremetio
A dobro, kad pogledas tvoju analizu i nisu nista specijalno (narocito u komparaciji sa Sarajevom, ali sa vama se ne moze niko porediti po igracima), ali opet je tu dosta iskusnih i kvalitetnih igraca za nasu ligu i uslove.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:11Hajmo objektivno i realno, redom.Beduin je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:42Zajebanciju na stranu ali Zeljo igracki ima odlican tim, cak su dobro i krenuli, ali je vrlo moguce da nisi redovne plate u klubu, nije prvi put u ligi da gledamo zbog tih stvari strmoglavo losu igru nekog tima (prosle godine Celik i Sloboda nakon odlicnog starta).
Fejzić, daleko od profesionalog golmana, može kao treći golman maximalno, čisto da imaju ljudi za trening golmana.
Blažević, Miletić igrači koji su došli iz Čelika koji je ispao. Ikić je došao iz slovenske druge lige a Šehić došao iz TOŠK-a sa posudbe.
U sredi imaš Alispahića koji je došao iz prosječne Slobode i koji je bio vrhunski igrač al prije 100 godina. Imaš Sadikovića koji je prije dolaska u Željezničar bio višak u Mladosti Doboj - Kakanj i grijao klupu. Mujezinović došao iz Veleža nakon dobre sezone u 1. ligi federacije, Hajdarević dijete kluba koji nema nikakvo iskustvo. Tu je Lendrić koji je bio preloš u Zrinjskom prije dolaska a doveli su i Juričića koji je došao iz hrvatske druge lige. Hajrić iz druge belgijske došao čini mi se, Vrhovac i Jamak iz spomenutog Čelika koji je ispao iz lige. Bekrić, Zec.. stari i preistrošeni igrači koji nikakvog doprinosa nemaju. Veselinović nikakav doprinos takođe. Štilić jest majstor za naše uslove al za više nije jer trčat ne može.
Sve u svemu kad ovo vidiš, to je pretanko al kao takvi su opet u vrhu i krenuli su najbolje u sezonu i sa rezultatima i sa igrom. Ja sam mislio kako su krenuli da će nam pobjeć odmah dosta bodova ali se srećom prevarih. Igrački kadar im je pretanak al opet će biti u vrhu mada ih želim što dalje od vrha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.