FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kokice, koka-kola i forum kona. Uzivancija 

Sutra rezerve izvesti, bazirati se na Budućnost 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:

Sutra na +5, idemo momci!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne treba se zalijetat, treba ostat pribran, na zemlji.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
**** me svak ako ne rade sa kladionicama treba sipa njih preispitati
Mah i bod sutra nije razočarenje. Budućnost je finale za nas i sve treba tome podrediti. Lijepo bi bilo pobjediti i Slobodu te pobjeći na +5 što jest jest, ali eto, nećemo bit prokleti. Željo je smiješan, i igrački i finansijski te ukoliko se kod njih drastično nešto ne promjeni potonut će ko Titanik. Zrinjski se traži, mislim da smo sigurni sve dok je ziheraš Žižović na klupi, i trebalo bi napraviti što veću prednost jer će prije ili kasnije se podići.
Sve u svemu, lijepa vremena. Svakim danom sve više bježimo konkurenciji u svakom aspektu. Kod nas na temi se piše o pojačanjima, o Evropi, o lošoj igri iako pobjeđujemo sve redom, uvijek može bolje... a kod ostalih o platama, dugovanjima, nedostatku igračkog kadra, smjeni trenera itd... to je najbolji dokaz koliko bježimo konkurenciji. Ne može se bez love ništa, a nismo ni svjesni koliko znači naša ekonomska stabilnost. Dok je Nam-a ili dok još neki klub ne pronađe ozbiljan privatni kapital kao mi, ne sekiram se za našu budućnost u domaćem prvenstvu. Ovaj tim je najbolji poslije rata pa na ovamo.
Mi moramo početi razmišljati o realizaciji drugih stvari. Dotjerati Koševo obavezno na cat3 u najkraćem mogućem roku, a onda polako napraviti višegodišnji plan i za cat4. To treba biti najveći prioritet. Od iduće sezone je realnost da ćemo igrati grupe novog UEFA takmičenja ako budemo prvaci i najmanje što nam treba je da se patimo po Zenici. Sramota je da najbolji tim u državi nema adekvatan travnjak koji ispunjava evropske standarde. Zatim, riješiti pitanje stručnog kadra u Akademiji. Djecu nam nema ko učiti lopte, a bez proizvodnje igrača nećemo naprijed. Sramota je da klinci igraju onako loše a jedini u državi imaju uslove.
Sve u svemu, lijepa vremena. Svakim danom sve više bježimo konkurenciji u svakom aspektu. Kod nas na temi se piše o pojačanjima, o Evropi, o lošoj igri iako pobjeđujemo sve redom, uvijek može bolje... a kod ostalih o platama, dugovanjima, nedostatku igračkog kadra, smjeni trenera itd... to je najbolji dokaz koliko bježimo konkurenciji. Ne može se bez love ništa, a nismo ni svjesni koliko znači naša ekonomska stabilnost. Dok je Nam-a ili dok još neki klub ne pronađe ozbiljan privatni kapital kao mi, ne sekiram se za našu budućnost u domaćem prvenstvu. Ovaj tim je najbolji poslije rata pa na ovamo.
Mi moramo početi razmišljati o realizaciji drugih stvari. Dotjerati Koševo obavezno na cat3 u najkraćem mogućem roku, a onda polako napraviti višegodišnji plan i za cat4. To treba biti najveći prioritet. Od iduće sezone je realnost da ćemo igrati grupe novog UEFA takmičenja ako budemo prvaci i najmanje što nam treba je da se patimo po Zenici. Sramota je da najbolji tim u državi nema adekvatan travnjak koji ispunjava evropske standarde. Zatim, riješiti pitanje stručnog kadra u Akademiji. Djecu nam nema ko učiti lopte, a bez proizvodnje igrača nećemo naprijed. Sramota je da klinci igraju onako loše a jedini u državi imaju uslove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prošle sezone čini mi se, svaki od ovih njihovih kikseva sa Baze bez poraza, nismo sutradan uspijevali iskoristiti. Nadam se da ćemo sada igrati još jače na pobjedu. 26 kola do kraja , nema milimetra prostora za zaključke i radovanja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Samo jedna stvar. Uz manja ili veća odstupanja, da nije Tana i Nama isti bi bili, zato svaki dan, zahvala svakome ko je i sa promil bilo čega učestvovao u dovođenju tih ljudi u klub.
u BIH nema čovjeka da od sportskog kolektiva može napravit bilo kakav rezultat. Jednostavno smo jadni za sport i neku dobru priču.
Pogledaj ti sastav kod nas, pa ovaj sad tim je za klasu bolji i skuplji od prošlogodišnjeg. Onaj prošlogodišnji od onog godinu prije. Samo ovako nastavit, za našu zemlju sigurno ćemo biti nedodirljivi, a kroz par godina, uz dodatna ulaganja, imat ćemo o čemu popričati i u Evropi.
NAM TAN

u BIH nema čovjeka da od sportskog kolektiva može napravit bilo kakav rezultat. Jednostavno smo jadni za sport i neku dobru priču.
Pogledaj ti sastav kod nas, pa ovaj sad tim je za klasu bolji i skuplji od prošlogodišnjeg. Onaj prošlogodišnji od onog godinu prije. Samo ovako nastavit, za našu zemlju sigurno ćemo biti nedodirljivi, a kroz par godina, uz dodatna ulaganja, imat ćemo o čemu popričati i u Evropi.
NAM TAN
Moze se 3 uzet, izgorit ce oni da nas uzmu i to nam je sansa, al ce biti teska tekma.robertkosar je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:51Dobar i bodGledam ovu parolu na sugavici.
Vi koji idete na sugavicu ostavite svaku nadu da ce te izgubit![]()
Izgubljena je njima svaka nada

Ma hebo njih samo sebe gledat,sutra abd uzet tri boda
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nama pod hitno treba iskorak u evropi i prodaja igrača, kako bi se investitor uvjerio da se isplati ulagati. Realno, osvajanje titula , solidne igre, kontinuitet je dobar za nas navijače , ali kad se troškovi i prihodi stave na papir, ne mislim da je bajna priča.
Tanko tržište , dobri igrači za naše uslove idu za džaba hamam i još brže se vraćaju... Nadam se da griješim i da ćemo ubrzo uspjeti ponoviti neki transfer ala Gojko Cimirot.
Juniori su nam znači tanki, u prijevodu i narednih par godina nas očekuje dovođenje istočnih i zapadnih polovnjaka.
Tanko tržište , dobri igrači za naše uslove idu za džaba hamam i još brže se vraćaju... Nadam se da griješim i da ćemo ubrzo uspjeti ponoviti neki transfer ala Gojko Cimirot.
Juniori su nam znači tanki, u prijevodu i narednih par godina nas očekuje dovođenje istočnih i zapadnih polovnjaka.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 19 sep 2020, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Čekaj prvo treba skočit pa reći hop. Ne čeka nas lagana tekma sutra, oni u Tuzli se skoro vazda nalože momački protiv nas...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Srali nam za igru, protiv krupe i mladosti, zakivali ste u zvijezde amara i zelju bem li vam drzavu pljuvacku, ono izgubise obje, a ovdje se sralo za nasu igru. Sramota do bola. Boli cas i dalje pa se lozite na klub koji vodi lik koji je dva puta naseg trenera bivseg i da tako uvijek i ostane, dernuo.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hopa cupa, trpa Krupa 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Treba samo sebe gledati
Mi zadnjih nekoliko sezona imamo najmanje oscilacije u rezultatima i kad ne ide izvucemo bodove tako se titule osvajaju.

Mi zadnjih nekoliko sezona imamo najmanje oscilacije u rezultatima i kad ne ide izvucemo bodove tako se titule osvajaju.
You are someone else I am still right here
Zna li iko jel aktivan onaj kanal na yt "Bordo utakmice"? Za nas paćenike koji nemamo mojatv. Tu je ugl bio stream dok je mojatv prenosila.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
PRVA LJUBAVI NAJVEĆA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TI!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.