English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
al komentator je plac najludji ikad, ja ne vjerujem hahahahbahahah
Ovaj namjerno fuli hahahahah
Prvo vidio je da lindelof igro rukom i nista frajer se ne buni. Ayewova familija iz gane, nigerije igrala prelaz iz 2/1

Prvo vidio je da lindelof igro rukom i nista frajer se ne buni. Ayewova familija iz gane, nigerije igrala prelaz iz 2/1

Ne gledam utakmicu sta se desava?
Sto je ponovljen penal
Sto je ponovljen penal
Budalaština od pravila
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Al ovo je prcanje u mozak realno. Obje odluke naknadno. Neki sudija u VAR sobi bas mrzi United
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
hahahahahahahahaahaha jel moguce, kako retardirano pravilo
ma lik nakon minut igre vraca ponovo na penal jer je de gea napravio pola koraka napred
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije De Gea bio na liniji
Sasvim ispravno dosudjeno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
United smiješna ekipa kao i obično.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ayew dva autogola do kraja i penal, valja nahranit porodicu u africi
Hajd da je golman metar izašao ali noga skoro na liniji. Nekad neko ko je i zabio regularno biva mu ponisteno jer je golman koji veze nema sa njim izasao, pa onda mora opet pucati i rizikovati da mu sad golman odbrani. Stvarno retardirano pravilo.
Ovaj penal da je vraćen protiv Arsenala AA23 bi do 38. kola svaki dan o tome pisao.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- BernardBarnjak
- Kontakt:
100%.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:09Ovaj penal da je vraćen protiv Arsenala AA23 bi do 38. kola svaki dan o tome pisao.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sad ja komentarisem sa jaranom, ovaj lik ako ne navija za Mancester ne navija niko

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da se ne bi ponovilo da je zabio.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Što ovaj komentator voli United
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.