Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad se malo vratite,vidjet cete da ja nisam prvi potpalio
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Dešavalo se i Areni

-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Djes ti doc ratna pobjeguljo ne smijes na rucak doci. Piccic mali... Nego udebljala se rodica, odgovara joj klina 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Crko mic na kameri
Razumijemo se,svrakino
Svaka cast za full HD na Moja TV

Svaka cast za full HD na Moja TV
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Ako cete platiti Velezu odstetu za jos 9 mjeseci ugovora sto mu je ostalo i ako ste mu volji dati 20000 dolara platu koliko njegov menadzer trazi onda bujrum, eto vam gatutankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:46Sta je s Brandaom zna li se ista? Postoji li šansa da pređe u Zrinjski da bar nešto pozitivno iz Mostara može ubacit u CV? Ili je prioritet inozemstvo

Nas najbolji igrac ali jbga, neka slusa menadzera bit ce mu bolje u zivotu. Valja sad do jula 2021 trckarati oko stadiona
Forzza Velez
Imaju problema u kabini 

- svrakino1921
- Kontakt:
Pa samo to i mozesbelosevic28 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:56Djes ti doc ratna pobjeguljo ne smijes na rucak doci. Piccic mali... Nego udebljala se rodica, odgovara joj klina![]()
Samo gledas
Kakvo joj je dupe noga sisa
Bjezi bolan drkadzijo
Samo drkate i pricate price
Dođe Sandzaklija iz Svedske i pokupi je
Koja je najbolja
Moja je
I odvede je
Jer si ****
Pichko
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:02Pa samo to i mozesbelosevic28 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:56Djes ti doc ratna pobjeguljo ne smijes na rucak doci. Piccic mali... Nego udebljala se rodica, odgovara joj klina![]()
Samo gledas
Bjezi bolan drkadzijo
Koja je najbolja
Moja je
I odvede je
Jer si ****
Pichko
Sram te bilo o rodici tako. Pa prodali je kao sto ste i domovinu 92. picckice. Uzeo Dalko 300 kruna i litar rakije haha Nego sto ne dodje oko 14 h u Behar piccicu mali?
Baader je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:45Tužno je i to što ti pišeš o našem fudbalu, a ne znaš kako izgleda stadion na kojem je tvoj klub gostovao 20 puta. Forum i tastatura ti i jesu mjerilo.
Vidi se da nisi najinteligentniji, jer kad vaš potegne "argument" zašto ne igramo pod BB, nemaš šta drugo ni odgovoriti osim da je to rezultat rata.belosevic28 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:41Vidi se da ste SDA mraka, sta god vam se kaze, argument vam je "Ali ovde je bio rat"... Smijesno kao da se ratovalo samo na prostoru 6 % BiH.

Bitno da znam kako izgleda kad ti klub igra evro utakmice, pa makar bile i van naseg grada i stadiona...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ooooobelosevic28 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:04svrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:02Pa samo to i mozesbelosevic28 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:56Djes ti doc ratna pobjeguljo ne smijes na rucak doci. Piccic mali... Nego udebljala se rodica, odgovara joj klina![]()
Samo gledas
Bjezi bolan drkadzijo
Koja je najbolja
Moja je
I odvede je
Jer si ****
Pichko
Sram te bilo o rodici tako. Pa prodali je kao sto ste i domovinu 92. picckice. Uzeo Dalko 300 kruna i litar rakije haha Nego sto ne dodje oko 14 h u Behar piccicu mali?
Ovo cu Daliji pokazat
Za njegovu mezimicu ovako
Spremi se pizdune i sam znas koliko je lud
Ovi jos nisu sklonili onu parolu od Mladosti..

-
- Kontakt:
Jes lud, dat cu mu cvaju i kanister brlje. Prodali onakvu lutku sandzama, fuuj...
A šta će im Olimpik uraditi
Baader brate, nisu ove teme za tebe. Ti si dobar lik, a ovdje ne mozes nac' nista pametno. Jbt odes u Mostar na piće, na Stari svi te gledaju kao brata ono fazon ti Sarajevo on Velezovac braca.. dodjes ovdje na forum jedni druge prozivaju krpe se.. ja ne vjerujem. Ne pecaj se brate, pojedinima ovdje je to užitak. I ovo govorim i za Velezovce i za nase.. Pastrmkin sindrom izgleda
7 1 2 1 0
- Chapman1886
- Kontakt:
hahahahahahaa vidi transparenta na istoku,skinite ovo ne brukajte se
Samo Sloboda | COYG
Ovo na golu komsija je garant neki pitar koji im ne zeli nista dobro...
P.s Skidajte taj trans sa istoka, izgidose komsije vec drugu tekmu zaredom na grbavici
P.s Skidajte taj trans sa istoka, izgidose komsije vec drugu tekmu zaredom na grbavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.