FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Branjenje prekida je nama boljka, dugi niz godina . Imamo golmane koji se rijetko odlučuju na izlaske sa linije. Pored toga što imamo visoke igrače, olahko primamo golove iz prekida.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeste se ovo svadjali bez mene papci jedni 
Znate zvati na pice i veselje a kad je marisana niko se mene ne sjeti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
To jeste sad nasa slabost, ali bi mogli sljedece protivnike iznenaditi, ako bi taj segment popravili. Naravno tu je golman prioriteten.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dupovac igra odlicno zasad i djete je kluba, malo vise postovanja...ako si zaista navijac Sarajeva
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebem te ustaElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 17:51Jeste se ovo svadjali bez mene papci jedni
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Malo više poštovanja za momka koji ima 200 utakmica za Sarajevo u kojima nije imao niti jedne jedine mrlje. Nekad ga nije išlo ali je ginuo i zna šta znači grb Sarajeva, a takve ljude je jednostavno potrebno imati u ekipi zbog sklada, harmonije i atmosfere.
Usput ovo mu je najbolja sezona do sada i igra bez greške momak.
Ovo je ono klasično naše, kad pojedinci uzmu nekog na zub zbog 2-3 loše stvari koje su se desile prije 6-7 godina, zbog toga ga čitav život pljuju i proganjaju, pa i oni što pojma nemaju isto tako ne argumentovano pljuju praveći se pametni a u stvari ispadaju glupi.
Usput ovo mu je najbolja sezona do sada i igra bez greške momak.
Ovo je ono klasično naše, kad pojedinci uzmu nekog na zub zbog 2-3 loše stvari koje su se desile prije 6-7 godina, zbog toga ga čitav život pljuju i proganjaju, pa i oni što pojma nemaju isto tako ne argumentovano pljuju praveći se pametni a u stvari ispadaju glupi.
Samo čekam ko će sad napisat da smo se olako odrekli i Radovca evo zabio je go Mladosti DK...
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ceka se Historicar...vjerovatno i Brzog treba vratit...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebe sam zadnji put rjesio u 3 sekunde. Treba mi neko jaci.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:00Ebem te ustaElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 17:51Jeste se ovo svadjali bez mene papci jedni
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nadam se da će Vinko sutra odmoriti ove važnije igrače. Budućnost je bitnija od bodova, mada mislim da i rezerve mogu do pobjede.
- feniksptica
- Kontakt:
Sirok roster i kvalitetan roster su malo razliciti pojmovi . Mi naprimerj nemamo uopste kvalitetan roster kad je u pitanju napad i ofanzivni vezni. Ako izostanu glavne karike iz prvih 11 najebali smo ko zuti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
samo se nasmijati, budali, koja nema mjesta u 18ElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:52Zato kazem ne treba nam Brandao. Nista posebno a umisljen kinta, da je Ronaldo.

-
- Kontakt:
Nikad ga ne bi vratio, nema on kod nas mjesta ni na klupi.Šega mi je koliko je Radovac kukao po medijima kada ga je Husref otpisao, sasuo drvlje i kamenje na upravu, govorio da zaslužuje igrati, a u prosječnom grčkom drugoligašu se nije uspio izboriti za minutažu. On je kod nas bio previše razvikan igrač, koji skoro ništa konkretno nije pokazao, osim u jednom periodu 2014, kada je pored sebe ima Cimirota u životnoj formi.
-
- Kontakt:
Pa kako bolan, na svakoj poziciji možeš kvaitetno izrotirat osim možda na bekovima koji su malo deficitarnifeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:20Sirok roster i kvalitetan roster su malo razliciti pojmovi . Mi naprimerj nemamo uopste kvalitetan roster kad je u pitanju napad i ofanzivni vezni. Ako izostanu glavne karike iz prvih 11 najebali smo ko zuti.
Jarane kolka ti je temperatura? Imas li suh kasalj?Historicar je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:29Nikad ga ne bi vratio, nema on kod nas mjesta ni na klupi.Šega mi je koliko je Radovac kukao po medijima kada ga je Husref otpisao, sasuo drvlje i kamenje na upravu, govorio da zaslužuje igrati, a u prosječnom grčkom drugoligašu se nije uspio izboriti za minutažu. On je kod nas bio previše razvikan igrač, koji skoro ništa konkretno nije pokazao, osim u jednom periodu 2014, kada je pored sebe ima Cimirota u životnoj formi.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo čekam komentar 'nemojte se svađati, slijede nam dvije teške tekme, moramo zbiti redove i poginuti. Svi smo mi braća, tu smo radi jednog cilja'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Koga ces stavit mjesto Rahmana. Zinedina koji je grohno..Susica koji ne moze cijelu nit moze bit borben za te pozicije ( previse je da cekamo hoce l on il nece podvalit jedan pas za cijelu utakmicu ) a sto se tice napada i prvi i sdrugi napadac ispod ocekivanja. Mozes improvizovat s napadacem da krilo das tu al to je improvizacija, ne sirok i kvalitetan roster. Barem smo se svi slozili posle Krstea na zadnjem veznom da nam to vise ne trebaajdohordas je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:30Pa kako bolan, na svakoj poziciji možeš kvaitetno izrotirat osim možda na bekovima koji su malo deficitarnifeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:20Sirok roster i kvalitetan roster su malo razliciti pojmovi . Mi naprimerj nemamo uopste kvalitetan roster kad je u pitanju napad i ofanzivni vezni. Ako izostanu glavne karike iz prvih 11 najebali smo ko zuti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nemojte se svadjati, slijede nam dvije teske utakmice, moramo zbiti redove i nek dusmani "poginu". Svi smo mi braca, tu smo radi jedinog cilja.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:42Samo čekam komentar 'nemojte se svađati, slijede nam dvije teške tekme, moramo zbiti redove i poginuti. Svi smo mi braća, tu smo radi jednog cilja'.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Nemojte se svađati, slijede nam dvije teške tekme, moramo zbiti redove i poginuti. Svi smo mi braća, tu smo radi jednog cilja.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: benko21, bosnas_, ErosViverosViv, feniksptica, gh0stHZ, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, mire971, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 62 gosta.