Neće, sudi Grbić. Dosad je Rahmanoviću praštao lakat protiv Tuzle i hvatanje za vrat igrača Slobode

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zbog duela dva doskorasnja prvoligasa? Aj tinks not
Polako ba sa tom mastom...pomalo....
Bravo Rođenibrandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Vi ste tu gdje jeste i to je vas maksimum(Skalamerija u Butmiru,Lavor na Kosevu).Zato domace evropske utakmice i igrate u Zenici.I igrat cete jos dugi niz godina
Nezamislivo za vas.brandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Vi ste tu gdje jeste i to je vas maksimum(Skalamerija u Butmiru,Lavor na Kosevu).Zato domace evropske utakmice i igrate u Zenici.I igrat cete jos dugi niz godina
Mali ljudi sa velikim psihološkim problemima. Može se samo saočestvovati u njihovoj boli,brandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Hvala drug,ziv i zdrav biosvrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:43Bravo Rođenibrandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
![]()
![]()
Tako je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.