NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nista novo, na zvanicnoj ponovo nema objavljen stream, kakvi retardi vode tu stranicu puj gamad jedna
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Kako su bezibrazni jbm i klub i upravu
OBAVIJEST: Predstavnici NK Travnik ne dozvoljavaju live sream utakmice, tako da utakmica nece biti u direktnom prenosu.
Muljaža na vidiku...
Muljaža na vidiku...
OBAVIJEST: Predstavnici NK Travnik ne dozvoljavaju live sream utakmice, tako da utakmica nece biti u direktnom prenosu.
nije do njih sad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Objavili su da nema live dtream a **** gs zivot
-
- Kontakt:
Zvanična prezentacija NK "Jedinstvo" Bihać
Upravo sada ·
Cigani sve do jednog od Travnika do Bihaca.
Upravo sada ·
Cigani sve do jednog od Travnika do Bihaca.
-
- Kontakt:
Ugasi stranicu kluba i zvanicnu, ciganiju radite, samo blatite klub, nabijem i vas i vase informacije
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
vukli su nas za nos sedam dana, uz razne izgovore pokazali su ko su, nazalost kao i vecina ekipa rade protiv nase svetinje
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Smijurija! Ovo je cirkus liga. A sutra ce se zaliti bilo koji klub kako se ne radi nista po pitanju podizanja lige na veci nivo. Sramotno stvarno, a i nasi teletabisi trebaju shvatiti da nije fer obavijestiti ljude kad utakmice krene da nece biti streama, to se trebalo znati jos jutros.
Volim samo Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Četiri sjajne šanse imali su Veziri. I dalje je 0:0.
Dobar pocetak...
Dobar pocetak...
-
- Kontakt:
Imam preko 70 gostovanja odradjenih, preko 15 godina zivim i disem klub, vidio sve i svasta, prosao kroz **** zbog njega, ali svemu ima kraj. Neka nas bude sramota, nas, sto dopustimo da radite od kluba tragikomediju.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne pisi sto ne znas molim te, otislo je deset nasih auta izigrali su nas 15 minuta pred pocetak prenosa, kako sve znatee uhhhJedinstvo37 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:48Imam preko 70 gostovanja odradjenih, preko 15 godina zivim i disem klub, vidio sve i svasta, prosao kroz **** zbog njega, ali svemu ima kraj. Neka nas bude sramota, nas, sto dopustimo da radite od kluba tragikomediju.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
U redu ako nisu krivi. Nek igraci sad poginu na terenu pa nek donesu 3 boda u inat
Nema ovo veze s klubom. Vjerovatno ako piše Arena ima eksluzivna prava na prenose
-
- Kontakt:
A mogu otici iza stadiona pa dnimati jbs travnik nek nadju nacin ne mora biti ss tribine moze live sa mobitela i mi 7 kola snimamo nke probleđ sad odjednom qrena neda
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa arena je samo izgovor ljudi ne budite djecaaaaaa
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Imamo najbolju sansu za prvo mjesto unazad 20 godina konkurencija je nikakva idemo decki molim vas
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nije da se vama ne da, nego se klubu ne da da snima utakmice. Mi smo svaku domacu imali live stream preko ovog youtube kanala, koji je neko gore postavio i nakon potpisa sa arenom, to je zabranjeno. A ovaj sto nas spominje u ruznom kontekstu, migrant ti sestru sirio. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.