Brate moj nemam ja ništa protiv njega dabogda on bio k'o Alisson Becker ali ja sam se baš zijanio što se Kovačević i Miličević baš sad povrijediše kad realno imamo šanse da doguramo u evropi.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:24Tako je. Uostalom, čista situacija da se prepozna ko snosi krivicu za taj gol.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:19Pa ne moze svaki biti kovacevic jbt
Protiv olipika vanjska lopta na 7-8 metara a ispred 5 igraca i pada. Na to se ne izlazi nikadAlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:16Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.
Dalje, da ne bude da Džafić ima samo godine iskustva i da samo to gledamo, on ima 80 tekmi za Olimpiju i još blizu toliko za slovenski Kranj. To ti je dovoljno, dalje se sva rasprava završava.
Treće.. Nije momak kriv što je stavljen na derbiju nakon jedne teške bolesti, koju je hvala Bogu pobijedio i ponovo stao na gol. Kriv je za gol iz slobodnjaka, pa šta, hoće li mu se to vječito spominjati?
Za gol protiv Olimpika nije kriv, bio bi kriv da je ispustio loptu ili nešto slično. Ovako je protivnik ostao sam na par metara od njega, to je mat pozicija i jedini koji se mogu kriviti su igrači koji nisu pratili svog protivnika.
@Lecler
Ja mrtav realan, navedi mi dva razloga zašto je Džafić loš izbor? Samo nemoj da bude razlog gol Štilića iz slobodnog..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
Da se razumi Kovačević je dobar golman, nadam se da cemo ga dobro unovčiti sada ili na zimu, onda dati šansu Dzafići i pomalo Dizdarevića uvoditi da osjeti kako je to igrati u seniorskim ligama.
Bordo bijeli za život cijeli!!
U Tuzlu su otputovali sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Hebibović, Hodžić, Bešić, Šerbečić, Dupovac, Pidro, Salčin, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Sušić, Pejović, Rahmanović, Cruz, Fanimo, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav ba Dizdarević, Džafić je odlična alternativna. Prolazna ocjena za partiju protiv Olimpika. Kraj priče.
Zvanična napisa da Kovačević, Miličević i Jukić propuštaju Slobodu zbog BLAŽIH povreda.
Zvanična napisa da Kovačević, Miličević i Jukić propuštaju Slobodu zbog BLAŽIH povreda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sve kontam Dizdarevic ima 17 god pa ga niko ne smatra ozbiljnim kad ono 19 godina ima lik to vec treba dobijati minute itekako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Dzafic
Oremus
Šerbercic
Dupovac
Pidro
Sušić
Pejovic
Tatar
Fanimo
Rahmanovic
Ahmetovic
Sacuvati Djokanovica i Salcina za budućnost i nadati se da ce se oporaviti Milicevic, Kovacevic i Jukic pošto Pejovica nece biti protiv budućnosti.
Oremus
Šerbercic
Dupovac
Pidro
Sušić
Pejovic
Tatar
Fanimo
Rahmanovic
Ahmetovic
Sacuvati Djokanovica i Salcina za budućnost i nadati se da ce se oporaviti Milicevic, Kovacevic i Jukic pošto Pejovica nece biti protiv budućnosti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv Slobodanke
Dzatic
Oremus - Dupovac - Serbecic - Pidro
Pejovic - Djokanovic
Fanimo - Salcin - Tatar
Ahmetovic
U drugom poluvremenu izbaciti vani: Oremus, Tatar, Ahmet Djokanovic, Fanimo.
Dzatic
Oremus - Dupovac - Serbecic - Pidro
Pejovic - Djokanovic
Fanimo - Salcin - Tatar
Ahmetovic
U drugom poluvremenu izbaciti vani: Oremus, Tatar, Ahmet Djokanovic, Fanimo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ili sta kazete, da Susica stavimo mjesto Rahmana na AM a iza njega Djokanovic i Pejovic 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
U Bosni postajes talenat tek sa 23, do tad si samo obicni klinac.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:04Ja sve kontam Dizdarevic ima 17 god pa ga niko ne smatra ozbiljnim kad ono 19 godina ima lik to vec treba dobijati minute itekako.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Sušicu su ove dvije utakmice prilika da pokaze sta moze. Sad je potreban da bude pravi, Pejovic nece moci igrati, Adukor još nije u protokolu tako da ako opet podbaci ne znam koliko ce i poslje biti potreban kad svi budu mogli igrati.
-
- Kontakt:
Kakva je to povreda kod jukica?
Ima problem sa kvalitetom, pa odmara malo
daj završite te papire za adukora u pm, uozbiljite se malo !
kako ustaše onog berarda matića isti dan kad su ga doveli završili papire ?
ne znam šta se zajebavate.
zeznuto je ako ne bude mili igrao.
jel definitivno pejović nema pravo nastupa protiv budućnosti ?
ako je istina, opet je hadžija usrao i kasno doveo pejovića, trebala se ta pauza odraditi protiv bresta !
ako je istina, opet je hadžija usrao i kasno doveo pejovića, trebala se ta pauza odraditi protiv bresta !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
drago mi je da je vinko skontao koliko je tatar bolji na lijevom krilu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakve gluposti ti pricasTesto je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:46daj završite te papire za adukora u pm, uozbiljite se malo !

Mi smo predali sve papire za Adukora, SADA JE SVE DO AGENCIJE ZA STRANCE...Da te napomenem, kad smo predali papire za Pejovica, gospoda iz agencije za strance su bili na GODISNJEM ODMORU
Kad vec spominjes Listicu, Matic je vec imao radnu dozvolu jer je igrao proslu sezonu za njih..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
eto ti ne pišeš gluposti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:53Kakve gluposti ti pricasTesto je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:46daj završite te papire za adukora u pm, uozbiljite se malo !
ako je istina, opet je hadžija usrao i kasno doveo pejovića, trebala se ta pauza odraditi protiv bresta !![]()
Mi smo predali sve papire za Adukora, SADA JE SVE DO AGENCIJE ZA STRANCE...Da te napomenem, kad smo predali papire za Pejovica, gospoda iz agencije za strance su bili na GODISNJEM ODMORU
Kad vec spominjes Listicu, Matic je vec imao radnu dozvolu jer je igrao proslu sezonu za njih..
lazni insajder , nijednog igrača nisi ubo.
Valjda ce dati Zidanu makar 20-30 minuta sutra, momak jos nije dobio pravu sansu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:54eto ti ne pišeš gluposti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:53Kakve gluposti ti pricasTesto je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:46daj završite te papire za adukora u pm, uozbiljite se malo !
ako je istina, opet je hadžija usrao i kasno doveo pejovića, trebala se ta pauza odraditi protiv bresta !![]()
lazni insajder , nijednog igrača nisi ubo.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Au nekih prozivanja, zakuhalo seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:00Testo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:54eto ti ne pišeš gluposti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:53
Kakve gluposti ti pricas![]()
lazni insajder , nijednog igrača nisi ubo.![]()

This time next year, we'll be millionaires!