Šta će cigan, a spavao u prostorijama kluba većinu ugovora sa Veležom. U sklopu stadiona ima i smještaj za igrače.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tesko ce on naci novi klub, umisljen lik skroz, nista posebno nije.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Realno hajpan samo što je crnjo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato kazem ne treba nam Brandao. Nista posebno a umisljen kinta, da je Ronaldo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- egocentrik
- Kontakt:
E cuj dzafic ok za euro tekme
, p lakše bi mi palo da idemo na crnogorce bez rahmana ahmetovica milicevica i oremusa nego samo bez Kove..
Joj pitari nismo ništa naučili prethodnih godinama očigledno. Neke utakmice van ove premijer lige smo gubili isključivo radi golmana, godinama unazad..
Sad kad napokon imamo pravu jedinicu nama je ok i zamjena koja je stala na gol 2x u 3godine, prvi put katastrofalno...

Joj pitari nismo ništa naučili prethodnih godinama očigledno. Neke utakmice van ove premijer lige smo gubili isključivo radi golmana, godinama unazad..
Sad kad napokon imamo pravu jedinicu nama je ok i zamjena koja je stala na gol 2x u 3godine, prvi put katastrofalno...
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 19 sep 2020, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da ne bi se posipali pepelom

Ja vjerujem igracima koji kazu da je fenomenalan golman. Valjda oni bolje znaju od nas. Ili?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sta fali Dzaficu?Nije on kriv sto ga je kesoljub stavio na gol, a samo mjesec dana trenirao(prije toga je pauzirao preko 6 mjeseci)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sa Husrefom smo ih lagano dobili

Strijelci golova su i dalje tu.Samo nek nastave gdje su stali.FK Sarajevo 2:0 FK Budućnost
FK Sarajevo: Pavlović (od 65. Kovačević), Hebibović, Šabanović, Šofranac, Adukor (od 54. Mujakić), Sarić (od 70. Radovac), Stanojević (od 46. Crepulja), Rahmanović (od 62. Mustafić), Kuzmanović, Velkoski (od 70. Lelić) i Ahmetović (od 70. Husejinović).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- egocentrik
- Kontakt:
Ma volim ih i ja brate sve i jednog Allaha mi dragog, ali u ovakvim utakmicama nam treba iskustvo a može se reći da je pozicija golmana možda i najodgovornija od svih ostalih.. zar nismo ništa naučili od alaima deje bojana pa i protiv onih poljaka golmani su nam bolna rana oduvijek
Izliječiti kovu kako znamo ili ako nije do povrede zadržati ga kako znamo makar dok ne završimo eu nastupe
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- feniksptica
- Kontakt:
Nevezano za Dzafica, odmah bacaj u vatru sledeceg mladog talenta. Vidjeli smo da se moze a da i mi mozemo istrpit. ( sjetite se samo prvog derbija za Vladana i nekih gresaka ) Nek ostane Dzafic tu ko osigurac i potpora mladim , al na toj pozicij ocekujem da se stalno vrte nasi do maximalno 23 godine starosti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.
Dalje, da ne bude da Džafić ima samo godine iskustva i da samo to gledamo, on ima 80 tekmi za Olimpiju i još blizu toliko za slovenski Kranj. To ti je dovoljno, dalje se sva rasprava završava.
Treće.. Nije momak kriv što je stavljen na derbiju nakon jedne teške bolesti, koju je hvala Bogu pobijedio i ponovo stao na gol. Kriv je za gol iz slobodnjaka, pa šta, hoće li mu se to vječito spominjati?
Za gol protiv Olimpika nije kriv, bio bi kriv da je ispustio loptu ili nešto slično. Ovako je protivnik ostao sam na par metara od njega, to je mat pozicija i jedini koji se mogu kriviti su igrači koji nisu pratili svog protivnika.
Dalje, da ne bude da Džafić ima samo godine iskustva i da samo to gledamo, on ima 80 tekmi za Olimpiju i još blizu toliko za slovenski Kranj. To ti je dovoljno, dalje se sva rasprava završava.
Treće.. Nije momak kriv što je stavljen na derbiju nakon jedne teške bolesti, koju je hvala Bogu pobijedio i ponovo stao na gol. Kriv je za gol iz slobodnjaka, pa šta, hoće li mu se to vječito spominjati?
Za gol protiv Olimpika nije kriv, bio bi kriv da je ispustio loptu ili nešto slično. Ovako je protivnik ostao sam na par metara od njega, to je mat pozicija i jedini koji se mogu kriviti su igrači koji nisu pratili svog protivnika.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:16Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka cast na tekstuAlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:16Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa ne moze svaki biti kovacevic jbt 

Protiv olipika vanjska lopta na 7-8 metara a ispred 5 igraca i pada. Na to se ne izlazi nikadAlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:16Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako je. Uostalom, čista situacija da se prepozna ko snosi krivicu za taj gol.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:19Pa ne moze svaki biti kovacevic jbt
Protiv olipika vanjska lopta na 7-8 metara a ispred 5 igraca i pada. Na to se ne izlazi nikadAlfredNobel je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:16Kažeš da nam treba iskustvo u Evropi i po tom kriteriju Džafić nije za Evrope? Elvis ima 29, najiskusniji golman u ekipi i ako bi se samo to gledalo, što je naravno suludo, onda bi on trebao ići i prije Kovačevića koji ima 22 godine.
@Lecler
Ja mrtav realan, navedi mi dva razloga zašto je Džafić loš izbor? Samo nemoj da bude razlog gol Štilića iz slobodnog..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Dzafic nece bit los izbor ako se Dizdarevicu il ko jos ima od mladji da sansa minimalno 5 utakmica. Ako ne zadovolje onda nek Dzafa stane i svi sretni i veseli
Inace od mene krenu prica bezveze daKova ide. Ja onako pito
Inace od mene krenu prica bezveze daKova ide. Ja onako pito

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Previse se Kovacevic uzdize, a recimo Dzafic spusta. Kova je dosad ima dva kiksa koja su nas kostala 2 boda u Kaknju i ispadanje u LP. A s druge strane nas spasio protiv Tuzle i dobro je stakao protiv Borca. Ne bi da ga napadam ili slicno, ali treba malo realnosti. I on ima osciliacija, ali mora na sebi jos puno poraditi. Dzafic je odlican golman, samo mu treba utakmica. Djaba teorija, kad nema prakse.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 52 gosta.