Plavac, ako je tvoj klub lagao za zaražene, ne znači da svi lažu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Plavac, ako je tvoj klub lagao za zaražene, ne znači da svi lažu.
Klub mora imati stalni priliv sredstava. Ti trebas covjeku dat niegovo. Sta da Dzeko nije otiso i da nije bilo evrope.farrys je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:56Pa dobit ce Ibrakovicu, nekad treba sacekati prihode, kao npr. pare od Dzekinog transfera, kao npr. pare od UEFE za Evropa ligu... itdfeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:50Ma ja nisu bauk, radi ti 4 mjeseca dzaba stari pa vidi je l bauk il nije..
Mozes komotno dodati i 250 hiljada eura od UEFE za Evropa ligu. Legle pare od Sipovica i Krpica racunaj i to. Nisu sve troskovi junace, ima i prihoda tuPantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:14Dakle zaklucili smo:
Duga imaju oko 5 milki samo za porez.
Duguju plate nekoliko mjeseci.
Plate ce biti kad bude dzekin transfer.
Sta fali ako malo kasne.
Mene slagao trener iz omladinskog pogona da od januara nista dobio nije sem po nekad stoju za gorivo.
Pa "Da nije ovog, da nije onog", bukvalno od tih stvari većina klubova i živi. Kad već ne žeimo investitore, koje druge vrste prihoda ti očekuješ u Želji? Koji su mogući? Naravno da se baziramo na transfere naših igrača, naših bivših igrača i izlaske u Evropu. Pogotovo sada kad nema ni navijača. Koji ti izvor prihoda ostaje? Ne kontam tvoju poentu.feniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:16Klub mora imati stalni priliv sredstava. Ti trebas covjeku dat niegovo. Sta da Dzeko nije otiso i da nije bilo evrope.farrys je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:56Pa dobit ce Ibrakovicu, nekad treba sacekati prihode, kao npr. pare od Dzekinog transfera, kao npr. pare od UEFE za Evropa ligu... itdfeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:50Ma ja nisu bauk, radi ti 4 mjeseca dzaba stari pa vidi je l bauk il nije..
Tacno.farrys je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:16Mozes komotno dodati i 250 hiljada eura od UEFE za Evropa ligu. Legle pare od Sipovica i Krpica racunaj i to. Nisu sve troskovi junace, ima i prihoda tuPantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:14Dakle zaklucili smo:
Sta fali ako malo kasne.
Mene slagao trener iz omladinskog pogona da od januara nista dobio nije sem po nekad stoju za gorivo.
![]()
Krupa, Radnik, zeljkan, Mladost
A šta je bilo prije corone? Je li tad povreda bila povreda ili nešto drugo?
Kako je bio cist, a ostavio dugove za plate zbog cega se i napravio onaj niz od 5 poraza i jos neke dugove? Plus suspendovao Blagojevica i Bogicevica pa syebo odnose jos vise. Nista on bolji nije od ove Uprave samo ovi sute, a on nije silazio sa portala stvarajuci takvu sliku da je on Tito. Isti klinac je to sve.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:30Da se ne lazemo jedno veliko gov.no ste pojeli tjeranjem misimovica. Klub vam je apsolutno cist bio dok je on tu bio a izgradio je istok i pokrio ga i teren i sve. Istok je on sreeio da se pokrije ne ovi. Do danas bi vam jug vec bio u radovima i vjrrovatno otvaranje za 100 godina. Uzimali ste igrace koje smo mi htjeli tipa zahirovica i stevanovica. Slali ponudu za duljevica a sad koldzo izadje i prica da je spasio vas bankrota sa 200 000 maraka. Razmislja se o prodaji pomocnog itd.
Igraci vam mahalaju da je uzas situacija itd. Sve ovo ste dozvolili da bi amar o dosao u klub. Doveo upravu i evo sta ste dobili. Jbg.
Npr kod nas isto je bilo turbulencija ali se zna ko je ko. Nije se do ovoga doslo tek tako. Mi uplacujemo za plate duplo vise poreza od vas. Duplo. U vrijeme misimovica smo bili tu negdje.
mladost velika obarska, fk zeljeznicar, sloga gornje crnjelevo
Daj ba pa ne mislis da je 5 poraza nastalo zbog togaLjoZee je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:39Kako je bio cist, a ostavio dugove za plate zbog cega se i napravio onaj niz od 5 poraza i jos neke dugove? Plus suspendovao Blagojevica i Bogicevica pa syebo odnose jos vise. Nista on bolji nije od ove Uprave samo ovi sute, a on nije silazio sa portala stvarajuci takvu sliku da je on Tito. Isti klinac je to sve.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:30Da se ne lazemo jedno veliko gov.no ste pojeli tjeranjem misimovica. Klub vam je apsolutno cist bio dok je on tu bio a izgradio je istok i pokrio ga i teren i sve. Istok je on sreeio da se pokrije ne ovi. Do danas bi vam jug vec bio u radovima i vjrrovatno otvaranje za 100 godina. Uzimali ste igrace koje smo mi htjeli tipa zahirovica i stevanovica. Slali ponudu za duljevica a sad koldzo izadje i prica da je spasio vas bankrota sa 200 000 maraka. Razmislja se o prodaji pomocnog itd.
Igraci vam mahalaju da je uzas situacija itd. Sve ovo ste dozvolili da bi amar o dosao u klub. Doveo upravu i evo sta ste dobili. Jbg.
Npr kod nas isto je bilo turbulencija ali se zna ko je ko. Nije se do ovoga doslo tek tako. Mi uplacujemo za plate duplo vise poreza od vas. Duplo. U vrijeme misimovica smo bili tu negdje.
Joj jest lijepo biti navijač finansijski stabilnog kluba, kluba koji je trenutno lider domaćeg prvenstva, i kluba koji evo drugu godinu zaredom igra 3. pretkolo EL
Sve je to tacno, ali moras biti svjestan onoga sto je zatekao Misimovic pri svome dolasku (7 miliona budzeta) i onoga sto su zatekli trenutni. Nije Misimovic napravio 7 miliona tadasnjeg budzeta nego su se neke stvari poklopile u i oko kluba (transfer Hadziahmetovica, transfer Bajica, dio fine love za Gojaka, 150 hiljada eura za Memiju, trece pretkolo EL sa Standardom, negdje prije Misimovica mislim da su i Dzekine pare od transfera u Romu legle) i ti hoces sve zasluge Misimovicu pripisati. Ima tu i do okolnosti koje su ga zadesile "Po dobrom". Ja cijenim i njega i Amara, iako se oni ne cijene bas. Kad bi njih dvojica se podnosili i bili zajedno u klubu, Miske u ulozi predsjednika, a Amar u ulozi trenera, bi bila idealna kombinacija. Sad sta je tu je, sto bi Husref rekao, bilo je i gorih situacija za Zelju pa se prevazislo, i sada ce.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:30Tacno.farrys je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:16Mozes komotno dodati i 250 hiljada eura od UEFE za Evropa ligu. Legle pare od Sipovica i Krpica racunaj i to. Nisu sve troskovi junace, ima i prihoda tuPantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:14Dakle zaklucili smo:
Sta fali ako malo kasne.
![]()
A vidi ovo. Koliko ste od tih para dali za npr dvije ili cak tri plate jan feb mart. Nema teorije da mjesecno 50 uposlenika kosta klub manje od 120 000 maraka. Sa porezom. To je minimum minimuma. Evo recimo stilic ne igra ispod 8000 amar 8000 to je 16 000 ta dva covjeka. Plus porez to je 24 000 minimum. Pa gdje su jos sigurno solidno placena bar jos 3 igraca kao zec kojem nije ispod 5000 itd. Pa onda ovi ostali igraci. Al eto neka je 120 000 za plate mjesecno. To je pasa moj 360 000 maraka za tri mjeseca. Dva leta u izrael, porezna legla na 380 000 koliko sam skontao, imate dvije firme koje isto tako potrazivanja su dobila jedna je iz bl na oko 100 000 a ovi iz zenice za odrzavanje ne znam koliko.
Da se ne lazemo jedno veliko gov.no ste pojeli tjeranjem misimovica. Klub vam je apsolutno cist bio dok je on tu bio a izgradio je istok i pokrio ga i teren i sve. Istok je on sreeio da se pokrije ne ovi. Do danas bi vam jug vec bio u radovima i vjrrovatno otvaranje za 100 godina. Uzimali ste igrace koje smo mi htjeli tipa zahirovica i stevanovica. Slali ponudu za duljevica a sad koldzo izadje i prica da je spasio vas bankrota sa 200 000 maraka. Razmislja se o prodaji pomocnog itd.
Npr kod nas isto je bilo turbulencija ali se zna ko je ko. Nije se do ovoga doslo tek tako. Mi uplacujemo za plate duplo vise poreza od vas. Duplo. U vrijeme misimovica smo bili tu negdje. Mi danas nudimo igracima po 15 -20-25 milja maraka, a nekada ste nam stevanovica ski uli tako sto ste rekli koliko ti daje sarajevo mi cemo 30% vise . a sad ste u takvim **** zbog ega i naplate imaginarnog duga amara osima da ce bas bas biti tesko se izvuci.
Zasto je klub povukao 5 prijava protiv nesavjesnog trosenja novca i pravljenja stetnih ugovora po klub? Povucene odmah po smjeni senada misimovica.
Ps. Pa pitaj senada m kako se prave stalni prihodi koje ste imali. Imao covjek more i more privatnika sponzora, imao veze sa vlastima i nema s kim nije. Nikad se nije desilo da vam fali. A sad cekate ne bi li dzeko se prodao u 34. Godini.
Naravno da mislim jer su ti igraci organizovali strajk pa im direktor rekao da ako oni nece imaju juniori koji ce igrati i od tada krecu te turbulencije, nizovi i ostalo. Bilo je u Upravi dosta ljudi koji su zasluzniji sa neke stvari od Misimovica, ali nisu se isticali nikad ko on. Ljudi kao Badzak zasluzuju postovanje. Ovo ostalo je sve isti klinac bio Dzubur ili Misimovic.Pantelija je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:44Daj ba pa ne mislis da je 5 poraza nastalo zbog togapa budale znaju da je to maslo ovih sto su dosli u dogovoru sa nekim igracima. Uz neke veze sa sudijama. Al eto vjeruj ti da jr bilo do toga. Ja smatram da je misimovic eadio iapravno itekako to ove porezne pokazuju. Lik je gradio klub koji ce imati stadion i prostorije i prihode. Znam da je imao vec donatore za jug i zapad i da bi sve to bilo gotovo iduce godine august za 100 godina kluba. Finansijski ste bili rame uz rame sa nama i dvije titule ste izgubili na glup nacin. A sad?
Finsijski nisi u top 3.
Ahhahaha, dobar ti argument nema šta.
mene stid, de izbriši se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.