FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo kovacevic povrijedio adukora a on ne igra? Ne kontam...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E jbg. 2 sigurna startera nema u najvaznijoj utakmici sezone do sada.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hitno nam je potrebno da registrujemo Adukora.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Apsolutno, na veznom protiv Buducnosti imamo samo 2 igraca(+ Oremus na beku), a na stoperu 3 igraca(jedan od njih nema minute u zvanicnoj utakmici u nasem timu)
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Za sad nema nista novo u Cometu.
Ma protiv Slobode imamo Andreja, TSS-a i Pejovica.
Na stoperu imamo Besima, Dupovca i Besica(nije strasno kad bi i on igrao).
Protiv Buducnosti nam je Adukor strasno potreban.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kod nas sve "lagane" povrede i onda prodje po mjesec dana kako igraca nema. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
suspendovan, bice i neka istraga povodom moguceg rasizma ima vanja cijeli tekst negdje

You are someone else I am still right here
- feniksptica
- Kontakt:
Jao Crepulje kakav autogol zabi 
Ponijeli ga bordo dresovi hahahahha

Ponijeli ga bordo dresovi hahahahha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nadam se da nije istina ovo za Portugal
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nista strasno
Lakse on nego rahmanovic ili tatar a nekoga moramo prodati. Prodlu tekmu sasvim ok bio dzafic.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A otkud to da nece Milicevic igrati protiv Buducnosti?Nisam upratio da su mediji napisali
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Marinović u utakmicama protiv Slobode i Budućnosti neće moći računati i na defanzivca Hrvoja Miličevića koji je jedan od najboljih igrača Bordo tima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:27A otkud to da nece Milicevic igrati protiv Buducnosti?Nisam upratio da su mediji napisali
Miličević je dobio povredu rebra na utakmici protiv Borca koju je Sarajevo riješilo u svoju korist rezultatom 4:2 i očekuje ga pauza od dvije sedmice.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Disperadun
- Kontakt:
A otkud vam informacija da Kovačević ide?
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A u pmZundo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:27Marinović u utakmicama protiv Slobode i Budućnosti neće moći računati i na defanzivca Hrvoja Miličevića koji je jedan od najboljih igrača Bordo tima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:27A otkud to da nece Milicevic igrati protiv Buducnosti?Nisam upratio da su mediji napisali
Miličević je dobio povredu rebra na utakmici protiv Borca koju je Sarajevo riješilo u svoju korist rezultatom 4:2 i očekuje ga pauza od dvije sedmice.

Nadam se da ce Adukor biti registrovan za Buducnosti, inace cemo imati problema....hajde sto Milija nece biti, barem na stoperu imamo opcija, ali i Pejovic

Samo da je proci, pa onda u PO ce biti spremni i Milicevic i Pejovic, a mozda do tad i Susic proradi...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E čuj Brandao trazi 20.000$ platu
Koji cirkus od igrača, znam da smo ovdje pisali o njemu kako bi voljeli da dodje kod nas..
Koji cirkus od igrača, znam da smo ovdje pisali o njemu kako bi voljeli da dodje kod nas..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Hajde ubaci Dizdarevića u prvih 11 da se momak pokaže a nije težak protivnik jbg usqurčili su se ali su opet slabi
Hajmo Sarajevo moje
Hajmo Sarajevo moje
FKS