Teško da bi izvalili onolike pare ako će glavni konkurenti imati najgledanije tekme. Doduše, Bog zna koliko je njima Telecom platio za to

Mislim da bi derbi trebao biti na Areni

Sve ti znas samo mudro sutis
konačno imamo potvrdu da će praktično sve tekme biti u prijenosu, a ti si od početka tvrdio da će to biti ok. još jednom hvala za sve info!
Bilo bi i ranije da Arena nije zatezalaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:55konačno imamo potvrdu da će praktično sve tekme biti u prijenosu, a ti si od početka tvrdio da će to biti ok. još jednom hvala za sve info!
![]()
![]()
![]()
shvatio sam to iz tvojih pisanja, al bolje ikad nego nikad.tm01hzne je napisao/la: ↑18 sep 2020, 19:10Bilo bi i ranije da Arena nije zatezalaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:55konačno imamo potvrdu da će praktično sve tekme biti u prijenosu, a ti si od početka tvrdio da će to biti ok. još jednom hvala za sve info!
![]()
![]()
![]()
![]()
sve ok, ali zašto ne svih 6, 4 na areni (kao dosad) i 2 na mtv?Steven11 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:53Moja tv je dobila jedan izbalansiran paket, u kojem ce imati pravo prenosa ali imaju i bit ce fokusirani na svoju ciljnu grupu, o teritorijima pricam, Tuzla, Mostar, Sarajevo... U manjoj mjeri ce prenositi Zelju i Sarajevo u odnosu na arenu ali ce prenositi. Pocinje vec za vikend. S ovim dealom, plan pokrivanja je 5 utakmica po kolu. Dakle bit ce 5 utakmica po kolu sigurno, sto je po meni izvrsno, bolje nego tekstualni prijenosi. Kakva god slika bila.
Borac ce naravno uvijek biti na areni.
Jos jedna tv je poslala ponudu da udje u igru, no nisu dobili pozitivan feedback do ovog mog posta. Ako i tu bude promjene (u sta sumnjam) onda bi imali i sesti prijenos. Ako se tu nesto epohalno zaokrene, cut cete.
šteta, prava stvar bi bila da sve budu... nekad su zanimljiviji direktni okršaji ekipa koje se bore za opstanak (a to će vjerovatno biti te koje neće biti u prijenosu) nego od ovih tzv. najboljih, al hajd...
Pa vidi jeste naravno najbolje da budu sve ali i 5 od 6 je fenomenalno...Nece taj sesti biti vazda iste ekipe.. Vecinom ce svi vise gledat nego ne gledat svoje ekipe. Pa vidi sad prenos Radnik vs Olimpik. Naravno mora biti i neke razlike, Sarajevo i Zeljo ce uvijek biti, najveca gledanost. Ekipe iz vrha - logicno. Borac je po defaultu svaki mec na areni - znamo zbog cega. Moja tv nece imati Sa i Zelju svako kolo bas, ali zato ce onda biti Sloboda, Tuzla c, Velez- ciljna grupa te platforme.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 00:17šteta, prava stvar bi bila da sve budu... nekad su zanimljiviji direktni okršaji ekipa koje se bore za opstanak (a to će vjerovatno biti te koje neće biti u prijenosu) nego od ovih tzv. najboljih, al hajd...
pretpostavio sam da je to, ali jedan BHT sa svojom 480p produkcijom bi mogao uletiti u međusobnim duelima oli, kru, mla, ssh, šir i rad. koji imaju najmanje baze navijača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.