FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam osjecaj da prolazimo celtic ako prodjemo buducnost jerbsu dosta dobri defanzivno i na kontrame
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ako Pejovic ne igra mogao bi se Oremus i u vezu vratitimuhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:07Panto dolazi u Zen tvoja opcija u napadu, ovaj grk iz buducnosti. Nadam se da se nece naigrati
Kod njih su krila opasna, pogotovo lijevo, grbic prekaljen. Eto za Oremusa posla...inace su im stoperi visoki, preko 190cm i nasa krila ce morati ulaziti pomoci Ahmetu jer nece moci sam vs dvojica. To je prilika za Tatara.![]()

Pa s tim stoprrima je najlakse igrati. Dupli pas lopta u prostor brzi krilo napadac i vozdramuhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:07Panto dolazi u Zen tvoja opcija u napadu, ovaj grk iz buducnosti. Nadam se da se nece naigrati
Kod njih su krila opasna, pogotovo lijevo, grbic prekaljen. Eto za Oremusa posla...inace su im stoperi visoki, preko 190cm i nasa krila ce morati ulaziti pomoci Ahmetu jer nece moci sam vs dvojica. To je prilika za Tatara.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako se neće dovoditi napadač mogao bi se Benjo probati na toj poziciji
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Saban-Hodzic bekovi
Hebib- Milanović krila
Mislim da ove godine idemo jači na Celtic
Hebib- Milanović krila
Mislim da ove godine idemo jači na Celtic
-
- Kontakt:
Utakmice visokog tempa ,agresivnosti,trke nema šanse parirati bez ovog trilinga Pejovic-Djokanović-Oremuš!
Kako ih najbolje posložiti ne znam ali samo ova 3 imaju tu moć sutra da pariraju veznom redu i Budućmosti,Seltika,Želje ...
Naravno uz trkacki fantasticnog Tatara i "ludog Rahmana"
Meni je ovo osnova za sve jake utakmice koje dolaze.
Kako ih najbolje posložiti ne znam ali samo ova 3 imaju tu moć sutra da pariraju veznom redu i Budućmosti,Seltika,Želje ...
Naravno uz trkacki fantasticnog Tatara i "ludog Rahmana"
Meni je ovo osnova za sve jake utakmice koje dolaze.
Dodaj tu i da su Serbecic i Oremus debitovali.
Sada mozemo reci da ova trenutna ekipa ima i iskustva u ovim utakmicama.
Sad imamo i jace igrace koji mogu uci sa klupe.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bajern atalantazira Šalkea 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strašno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da ne bi bio ubojit na poziciji klasicnog spica, kao sto je na krilu. Ova pozicija lijevog krila je idealna za njega i na toj je poziciji pruzao najbolje partije, brzi ulazak sa krila, djelovanje iz drugog plana, mislim da se tu Benjo najbolje snalazi.
-
- Kontakt:
Krste zadnji vezni, ne ponovilo se nikad.Ako prođemo Budučnost, nadam se ovom sastavu protiv Celtica: Kovačević, Oremuš, Miličević, Šerbečić, Pidro, Pejović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Fanimo, Ahmetović.
-
- Kontakt:
Ma jači smo to je sigurno, što igrački što taktički plus širina kupe.
Mislim da je Vinko puno veći taktičar od Husrefa i da ekipu može prilagodit na različite načine ovisno od protivnika.
Eh sad sa druge strane, Celtic, nema se šta reći više za njih, oni ovakvih i jačih utakmica u sezoni imaju u prosjeku oko desetak tako da je to za njih standardica... Ovo sve pričam naravno u slučaju prolaska Budućnosti.
Mislim da je Vinko puno veći taktičar od Husrefa i da ekipu može prilagodit na različite načine ovisno od protivnika.
Eh sad sa druge strane, Celtic, nema se šta reći više za njih, oni ovakvih i jačih utakmica u sezoni imaju u prosjeku oko desetak tako da je to za njih standardica... Ovo sve pričam naravno u slučaju prolaska Budućnosti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da bi ludi bili ako bi izasli sa 2 zadnja vezna koji su kreativci...s obzirom na losu formu Tina, najbolje bi bilo da igraju Pejovic-DjokanovicHistoricar je napisao/la: ↑19 sep 2020, 00:26Krste zadnji vezni, ne ponovilo se nikad.Ako prođemo Budučnost, nadam se ovom sastavu protiv Celtica: Kovačević, Oremuš, Miličević, Šerbečić, Pidro, Pejović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Fanimo, Ahmetović.
Ostalo se slazem
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad bi prosli Buducnost koliko bi se novca od tv prava protiv Celtika moglo uzet
Zna li neko kakva su trenutna dešavanja u KK Bosna pošto se slabo piše na njihovoj temi.
Što se žrijeba tiče kurate smo sreće pravo... baš šteta jer ne dobijamo ovakve prilike svaki dan i šugavi celtic nas zapadne.
No hajmo prvo budućnost dobiti koja ja se nadam ne bi trebala biti veliki problem. Peti su u crnogorskoj ligi trenutno koja je kvalitetom slabija od naše.
A celtic nije nepobjediv što je pokazao Ferencvaroš kada ih je u gostima dobio, velika je prednost to što smo domaćini, moramo maksimum dati pa šta nam Bog da...
Eventualni plasman(daj Bože) u grupnu fazu Lige Evrope bi prvenstveno donio dobre pare a i iskustvo veliko čime bi se odvojili dosta kvalitetom od naše lige i zato se treba dati 300% ovdje a ne u startu predati se
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!
Što se žrijeba tiče kurate smo sreće pravo... baš šteta jer ne dobijamo ovakve prilike svaki dan i šugavi celtic nas zapadne.
No hajmo prvo budućnost dobiti koja ja se nadam ne bi trebala biti veliki problem. Peti su u crnogorskoj ligi trenutno koja je kvalitetom slabija od naše.
A celtic nije nepobjediv što je pokazao Ferencvaroš kada ih je u gostima dobio, velika je prednost to što smo domaćini, moramo maksimum dati pa šta nam Bog da...
Eventualni plasman(daj Bože) u grupnu fazu Lige Evrope bi prvenstveno donio dobre pare a i iskustvo veliko čime bi se odvojili dosta kvalitetom od naše lige i zato se treba dati 300% ovdje a ne u startu predati se
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!
DAS IST WALTER
Buducnost nije naivna koliko me sjecanje sluzi u evropi su odlicno parirali Hajduku i Zvezdi il Partizanu ne sjecam se
-
- Kontakt:
Sa Hajdukom su igrali 2007, 1:1 u Podgorici, 1:0 za Hajduk u Splitu, a sa Partizanom 2017, 2:0 u Beogradu, 0:0 u Podgorici u revanšu, sa pola snage ih Partizan izbacio.
Prošle sezone, izbacili su ubjedljivo Trans Narvu iz Estonije, a onda ih je Zorya iz Ukrajine lagano izbacila u drugom pretkolu EL, sa dvije pobjede , 3:1 u Podgorici i 1:0 u Lugansku.
Nikad nisu neki značajniji rezultat u Evropi napravili, Zeta, Mladost i Sutjeska su pravili bolje rezultate.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, skoJaa i 56 gostiju.