Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
S obzirom da se mora plaćat reket BHPL, onda da se barem pozove neko ko stvarno može pomoć.
Nemanja se, baš kao i Srđan gurao u mladoj repci. Da ima kvalitet ne bi igrao sa 29 godina (u novembru puni 30) u kukuruz ligi.
S druge strane, nakon poziva za Duljevića i sl. ništa me više ne može iznenaditi.
Srđan 23, a Nemanja 21 nastupa za U21
Lakše bilo doći u Federalni parlament BiH direktnim izborom, već do kapitenske trake kraj njih.
S druge strane, nakon poziva za Duljevića i sl. ništa me više ne može iznenaditi.
Srđan 23, a Nemanja 21 nastupa za U21

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Iz BHPL se može zvati u23 igrače samo, kakve koristi od 26/27 godišnjeg Tatara?
Nikakvu promjenu on na terenu neće donijeti, kao ni Sadiković, ni Rahmanović.
Ovako pozive Daniloviću, Nukiću, i ostalim mlađim igračima se može gledati kroz prste.
Alarmantno da se uopšte ne priča o mlađim igračima van Sarajevske mahale? Medijska blokada..
Igrače poput Lukića koji ima 21 godinu se nazivaju kladama.
Nikakvu promjenu on na terenu neće donijeti, kao ni Sadiković, ni Rahmanović.
Ovako pozive Daniloviću, Nukiću, i ostalim mlađim igračima se može gledati kroz prste.
Alarmantno da se uopšte ne priča o mlađim igračima van Sarajevske mahale? Medijska blokada..
Igrače poput Lukića koji ima 21 godinu se nazivaju kladama.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 17 sep 2020, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Svakako igramo formaciju sa jednim ST,sta ce nam on,da ce on donijeti neku prevagu na terenu ili nesto pomoci -nece
Zrinjski mu je vrhunac karijere svakako
Zrinjski mu je vrhunac karijere svakako
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma njima je Sarajevo čitava Bosna, što će se na izvoru Une jedne od najljepše rijeke u europi pravi nuklearno odlagalište njih baš briga, SarajBosna...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 sep 2020, 23:37
Borac izbjegao Hasića.

Hebote ja mislio usao na forum RS.
Koje samo gluposti mozes procitat na racun Fks, Zelje Sarajeva..
Nekim dusebriznicima bi izgleda bilo drago da se nikad ne plasiramo u grupnu fazu samo da bi oni kao bili upravu.
Koje samo gluposti mozes procitat na racun Fks, Zelje Sarajeva..
Nekim dusebriznicima bi izgleda bilo drago da se nikad ne plasiramo u grupnu fazu samo da bi oni kao bili upravu.

Navikli smo na NEISTINE pojedinih forumasa...ali sta ces, kad te muka savlada onda ne popusta godinama.
Necemo spominjati primjere Borca gdje je njihov golman godinama pozivan u reprezentaciju. Eto necemo ni Danilovica, kao ni Cipetica i onog stranca iz Sirokog, Hadzica iz Zrinjskog itd.
Sto se tice Bilbije, on je trebao dobiti poziv prije 2 ili koliko vec godina kad je harao u Zrinjskom ali doslovno...sada nece i ne treba dobiti poziv jer na njegovoj poziciji imamo 5,6 boljih napadaca po Europi.
Necemo spominjati primjere Borca gdje je njihov golman godinama pozivan u reprezentaciju. Eto necemo ni Danilovica, kao ni Cipetica i onog stranca iz Sirokog, Hadzica iz Zrinjskog itd.
Sto se tice Bilbije, on je trebao dobiti poziv prije 2 ili koliko vec godina kad je harao u Zrinjskom ali doslovno...sada nece i ne treba dobiti poziv jer na njegovoj poziciji imamo 5,6 boljih napadaca po Europi.
Alen Mustafic standardan u Nitri na poziciji defanzivnog veznog. Na posudbi iz Slovana.
Stoka...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
FIFA je promijenila pravila o sportskom državljanstvu fudbalera
FIFA je danas na kongresu potvrdila promjenu pravila o sportskom državljanstvu fudbalera.
Prema novom pravilu igrali će moći promijeniti reprezentaciju ukoliko ispoštuju pet kriterija.
Prvi kriterij glasi da igrači nisu odigrali više od tri meča za selekciju za koju trenutno nastupaju. Drugi je da u vrijeme nastupa u tim susretima nisu bili stariji od 21 godine.
Treći je da nisu igrali na Svjetskom ili kontinentalnom prvenstvu (EURO, Copa America, Afrički kup nacija, td.)
Četvrti se odnosi na to da su od posljednjeg nastupa za reprezentaciju prošle najmanje tri godine.
Peti kriterij je da su igrači u vrijeme dok su nastupali za aktuelnu selekciju imali državljanstvo reprezentacije za koju žele nastupati u budućnosti.
Ova odluka je izglasana sa 193 glasa za te jednim protiv. Nevažećih glasova bilo je sedam.
Također, FIFA je objavila i da se fudbaler može vratiti nastupima za “staru” reprezentaciju, ali u slučaju da za “novu” nije odigrao nijedan meč.
(****)
FIFA je danas na kongresu potvrdila promjenu pravila o sportskom državljanstvu fudbalera.
Prema novom pravilu igrali će moći promijeniti reprezentaciju ukoliko ispoštuju pet kriterija.
Prvi kriterij glasi da igrači nisu odigrali više od tri meča za selekciju za koju trenutno nastupaju. Drugi je da u vrijeme nastupa u tim susretima nisu bili stariji od 21 godine.
Treći je da nisu igrali na Svjetskom ili kontinentalnom prvenstvu (EURO, Copa America, Afrički kup nacija, td.)
Četvrti se odnosi na to da su od posljednjeg nastupa za reprezentaciju prošle najmanje tri godine.
Peti kriterij je da su igrači u vrijeme dok su nastupali za aktuelnu selekciju imali državljanstvo reprezentacije za koju žele nastupati u budućnosti.
Ova odluka je izglasana sa 193 glasa za te jednim protiv. Nevažećih glasova bilo je sedam.
Također, FIFA je objavila i da se fudbaler može vratiti nastupima za “staru” reprezentaciju, ali u slučaju da za “novu” nije odigrao nijedan meč.
(****)
-
- Kontakt:
imamo li koje koristi od ovoga tj kojeg potencijalnog da valja i kojeg bi pomoci ovoga mogli vratiti?
-
- Kontakt:
ps: mislim da nas 2. i 5. kriterij ukopavaju
hrpa gluposti:-)
Alen Halilovic ima samo 2 zvanicne utakmice. Poslednju zvanicnu je odigrao 2014. godine. Znaci prije 21. godine.visegrad8392 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:30imamo li koje koristi od ovoga tj kojeg potencijalnog da valja i kojeg bi pomoci ovoga mogli vratiti?
On mi jedino pada na pamet.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
mislis da je tada imao nase drzavljanstvo heheemir79 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:29Alen Halilovic ima samo 2 zvanicne utakmice. Poslednju zvanicnu je odigrao 2014. godine. Znaci prije 21. godine.visegrad8392 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:30imamo li koje koristi od ovoga tj kojeg potencijalnog da valja i kojeg bi pomoci ovoga mogli vratiti?
On mi jedino pada na pamet.![]()
ma ovo je nemoguce ba:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovdje ima milion uslova, prije ce migrant zaigrati za reprezentaciju nego da se ove okolnosti poklope.babino je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:45mislis da je tada imao nase drzavljanstvo heheemir79 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:29Alen Halilovic ima samo 2 zvanicne utakmice. Poslednju zvanicnu je odigrao 2014. godine. Znaci prije 21. godine.visegrad8392 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:30imamo li koje koristi od ovoga tj kojeg potencijalnog da valja i kojeg bi pomoci ovoga mogli vratiti?
On mi jedino pada na pamet.![]()
ma ovo je nemoguce ba:-)
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Moraju imati drzavljanstvo te zemlje prije nego zaigraju za maticnu odnosno tu za koju se prvu odluce. Upravu je @babino, cisto sranje, i gubljenje vremena.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Maverick, Normus90, Sarun i 15 gostiju.