Hej 80 mil!! Najskuplji transfer ikad! Tako mi je žao kao da su moje. Znači lik ne vrijedi ni 20.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
On je stoper, beka u ovom sistemu ne moze niti ce ikad moci igrati. On zna igrati u dvije trecine terena, u zadnjoj mu se noge odsjeku a tu ga najvise trebas. Ako Alaba ostane on moze pakovati kofere.
Kako se Hansi ljuti i na 3-0 kod promasene sanse

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Vidite koliko Flick izbjegava da ga koristi na stoperu. To je pokazatelj koliko mu ne vjeruje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
80 mil! Tako skup odbrambeni igrač i kad mu se ne igra treba da odskače klasom. Ne mogu ih prežaliti.Bundesliga je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:15Vidite koliko Flick izbjegava da ga koristi na stoperu. To je pokazatelj koliko mu ne vjeruje.
Hardene de nam još jednom objasni pravila za glasanje
-
- Kontakt:
Koliko sam puta ja proklinjao ovdje na temi tih 80 miliona za njega.sljivo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:2180 mil! Tako skup odbrambeni igrač i kad mu se ne igra treba da odskače klasom. Ne mogu ih prežaliti.Bundesliga je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:15Vidite koliko Flick izbjegava da ga koristi na stoperu. To je pokazatelj koliko mu ne vjeruje.
Doduše, ubio se za engleza i izbi nabi fudbal. Možda ga njima uvalimo.Bundesliga je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:23Koliko sam puta ja proklinjao ovdje na temi tih 80 miliona za njega.
Kaže da tvoje bodove množi sa 0.5, ne znam što, eto pitaj ga.
Krivo mu što nije vjerovo u Flicka od utakmice u Beogradu 
Ja sam Osim13 Bayernove teme. Bitan mi je spam, neću valjda diskutovati.

Ja sam Osim13 Bayernove teme. Bitan mi je spam, neću valjda diskutovati.
80 miliona plus plata, koji kiks naše uprave.
Čovjek je skoro pa kopija Lucasa Digne-a, s tim da je jači u duelima, a ovaj ima odličan centaršut.
Digne u Barci za 16, a kasnije za 20 miliona u Everton. Hernandez 80 miliona
Čisto informativno, Digne 31 nastup za francusku repku.
Čovjek je skoro pa kopija Lucasa Digne-a, s tim da je jači u duelima, a ovaj ima odličan centaršut.
Digne u Barci za 16, a kasnije za 20 miliona u Everton. Hernandez 80 miliona

Čisto informativno, Digne 31 nastup za francusku repku.
Samo ti poslije utakmice odeš na temu i napišeš tri igrača koja su ti bila najbolja ( prvom 5 bodova, drugom 3 i trećem 1 ). Ja ću za 3-4 dana kad stignem sabrati sve glasove i prva trojica koja budu imala najviše dobit će bodove ( drugačije je bodovanje za pobjedu, remi i poraz pa pročitaj tamo ). Tako će se na kraju formirati konačna tabela.
Uz igrače sam ubacio i ocjenjivanje trenera od 1-5 pa da imamo i neku prosječnu ocjenu za Flicka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ne razumijem sta ste navalili na Hernandeza, covjek totalno uredu prvo poluvrijeme, obavlja sta je njegovo a to je da pozada osigura i nije ni jedna prosla. Vidi se da je zeljan igre i malo nekad pretjeruje u nadi da ce se pokazati. Vise gledate hipoteticki na predhodno (ne) igranje nego trenutno stanje utakmice. Tako ste pisali i za Mullera, Goretzku, Pa cak i za Gnabrija.
Budite bar malo realni.
Budite bar malo realni.
Mia San Mia
Sane je strašan mješa ove nesretnike kao na terminu, ali i kakav gol Gnarbya majstor.
Sa Kimmichom u sredini neće se osjetiti odlazak Thiaga.Hernandez zasad solidan treba mu više šanse davati i da ga zaobiđu povrede možda i previše tražim.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gnabry je novi Ronaldo.
Sane igračina. Kakav početak za njega u Bayernu.
Ko bi rekao da će Pep uraditi nešto dobro za FCB.
Ko bi rekao da će Pep uraditi nešto dobro za FCB.
Brkica me je impresionirao. Brutalan je. Volim kad neko imao ovo sampouzdanje, ništa on ne dodaje niti šta komplikuje samo ošutaj i idemo dalje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Samo se pitam jel Gnabry u top pet ili top tri krila trenutno. Nestvarna je!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Imamo ponovo mudonja u timu. Gnabry, Kimmich, Davies, Goretzka. Dobro je.
Gnabry ne melja loptu. Ima power dribling ko da kroz igrača prođe i samo o golu razmišlja, posebno nakon početka pauze zbog COVID-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.