FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- Kockoglavi
- Kontakt:
Volim Hebiba ma kolko god zivce vadio
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni ih više vadi Jukić recimo, a niko ni da pisne. Uostalom, ako je Hebib nekvalitet, neće igrati kod Vinka. Naravno, čisto sumnjam jer redovno i standardno igra kod nekoliko trenera od kad je došao, tako da naviknite se mili moji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mah smiješno koliko se lik podcjenjuje. Da se hoće vratiti na onaj nivo prije povrede valjao bi nam samo tako, ako ništa za rotacije. Zdrava konkurencija je uvijek plus.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:10Meni ih više vadi Jukić recimo, a niko ni da pisne. Uostalom, ako je Hebib nekvalitet, neće igrati kod Vinka. Naravno, čisto sumnjam jer redovno i standardno igra kod nekoliko trenera od kad je došao, tako da naviknite se mili moji.
Raja ga uzela na zub jer je bio prinuđen igrat poziciju koju ne igra a i kao takav je bolji od prvog beka ekipe Hodžića, te radi par bezveznih promašaja kojih možeš naći svakom igraču.
Druga je stvar to što on ima kvalitet da uđe u 3 šanse svaki meč, a neka naša krila ne uđu ni u jednu, pa ne mogu ni promašit jel. Da može zabiti polovinu igrao bi u Frankfurtu a ne kod nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ma i nije nešto ta Irina, ako je to ta što sam je našao 

Najjaca prica ulazi u sanse. Ja i?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve rečeno, kako sad, tako i u prošlosti. Praviti nekoga panjinom i ublehašom, a taj igra kod svakog trenera od svog dolaska, ima kontinuitet, doprinosi igri i nije imao nikakvih značajnih povreda prije ove. Strašno koristan i zahvalan igrač, koristan za ekipu, o profesionalnosti da ne govorim, odličan momak i sportista.bodi123 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:16Mah smiješno koliko se lik podcjenjuje. Da se hoće vratiti na onaj nivo prije povrede valjao bi nam samo tako, ako ništa za rotacije. Zdrava konkurencija je uvijek plus.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:10Meni ih više vadi Jukić recimo, a niko ni da pisne. Uostalom, ako je Hebib nekvalitet, neće igrati kod Vinka. Naravno, čisto sumnjam jer redovno i standardno igra kod nekoliko trenera od kad je došao, tako da naviknite se mili moji.
Raja ga uzela na zub jer je bio prinuđen igrat poziciju koju ne igra a i kao takav je bolji od prvog beka ekipe Hodžića, te radi par bezveznih promašaja kojih možeš naći svakom igraču.
Druga je stvar to što on ima kvalitet da uđe u 3 šanse svaki meč, a neka naša krila ne uđu ni u jednu, pa ne mogu ni promašit jel. Da može zabiti polovinu igrao bi u Frankfurtu a ne kod nas.
Ubjeđen sam da će biti standardan i kod Marinovića, samo dok se vrati u formu i ako ne bude velikih posljedica nakon ove teške povrede. Sad je Oremuš na beku, tako da se njemu otvara mogućnost povratka na staru/prirodnu poziciju. Također, veliki plus po meni kad bi on otišao ponovo na krilo je to što može dosta pomagati Oremušu nazad, jer dosta pretrči i pokrije terena, a i navikao se na defanzivu s obzirom koliko dugo igra na beku. Meni kvalitetniji od Fanima, tako da vidjećemo šta će biti.
Pozdrav brate, navrati češće ovdje ebemu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa sto ne ode vani sa 30 godina kad je takav kvalitet. Jukic bgm solidnu karijeru napravio vani. A bgm i krampe mnoge iz ove lige vani otisle. Nije valjda da bas bas bas niko nije vidio tu genijalnost?
I nije svaki trener vidio u njemu genija. Isao je on i na posudbu u olimpik pa je onda vracen. A na krilu nije mogao igrati pored krila koja smo imali od tatara pa na dalje. Covjek sa 30 godina i salje ima problem prijema lopte jbt. Al hajde, "da zabijaa igrao bi u realu" bajke u koje vjerujemo. Haj sto ne zabija nego sto ni ne centrira.
Jedino gdje je dobar je utrcavanjne iza odbrane jer ima taj osjecaj za prostor, posebno u kontrama. Ali to je premalo uz uzasnu zavrsnicu koju ima. (Dva derbija dva prazna gola od kojih onaj na grbavici nas je titule kostao)
Sa ne bude zabune ne hejtam ja ni hebu za kojeg mi je drago da se vratio i dabogda sao 40 goloova a ja ovdje se posipao pepelom, kao sto kazem da je ahmet pao toralno igrom, kao sto kazem da nije krste za prvih 13 igtaca.... To je surova realnost profesionalnih klubova.... Malo padnes dodje bolji ti ides ili klupa ili drugi klub...
Te neke ljubavi prema klubu i voljenje svega na svijetu ostavimo konama... Nas interesuju trofeji!
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 18 sep 2020, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni je bilo bas drago sto je Heba usao, a jos mi je vise bilo drago kad sam vidio da ga je Vinko stavio na krila a ne na yebenog beka...napokon je neko skontao da je Heba KRILO
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hebu i Krstu volim kao da su mi braća rodjena ali bukvalno.
I jedan i drugi su ponekad znali imati loše trenutke ali su dali nemjerljiv doprinos u trofejima našeg nam kluba.
Momci koji osjećaju navijače, grad i najbitnije grb koji nose i znaju šta to znači.
I jedan i drugi su ponekad znali imati loše trenutke ali su dali nemjerljiv doprinos u trofejima našeg nam kluba.
Momci koji osjećaju navijače, grad i najbitnije grb koji nose i znaju šta to znači.
Dobar je rafting kod Sanjina, sve pohvale.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Naravno, bolji i od Fanima i od Jukića dok ovi ne dokažu suprotno, ali eto pravit ćemo se ludi. Vidjet ćemo šta će bit poslije ove povrede, ako ne bude na starom nivou prvi ću izaći i reći da treba ići, a do tada teren je jedino mjerilo. Nema sretnijeg od mene ako ova dvojica eksplodiraju i dobijemo vrhunska krila, al bogami teško po ovome što sam vidio.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:23Sve rečeno, kako sad, tako i u prošlosti. Praviti nekoga panjinom i ublehašom, a taj igra kod svakog trenera od svog dolaska, ima kontinuitet, doprinosi igri i nije imao nikakvih značajnih povreda prije ove. Strašno koristan i zahvalan igrač, koristan za ekipu, o profesionalnosti da ne govorim, odličan momak i sportista.
Ubjeđen sam da će biti standardan i kod Marinovića, samo dok se vrati u formu i ako ne bude velikih posljedica nakon ove teške povrede. Sad je Oremuš na beku, tako da se njemu otvara mogućnost povratka na staru/prirodnu poziciju. Također, veliki plus po meni kad bi on otišao ponovo na krilo je to što može dosta pomagati Oremušu nazad, jer dosta pretrči i pokrije terena, a i navikao se na defanzivu s obzirom koliko dugo igra na beku. Meni kvalitetniji od Fanima, tako da vidjećemo šta će biti.
Pozdrav brate, navrati češće ovdje ebemu.![]()
Ma tu sam, prati se, čita, slabije piše nema se ni vremena kao ranije ali eto, držim se. Drago mi je što si se vratio na pdf.

@Panto
Nema tu ja i, to se zove kvalitet. Plusić mu pišeš u toj rubrici. Segment igre kao i dribling, kreacija, dodavanje, finišing... itd a koje ni jedno naše krilo nema izuzev Benje.
Pa na čemu je Sterling izgradio karijeru nego na tome da je izuzetno opasan iz drugog plana i dobar strijelac za svoju poziciju. Nije sigurno na tome što zna povaljat 5 igrača ko Nejmar. To se cijeni, svugdje. Višća ista stvar.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 sep 2020, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Dave, muhamedhulk, Proximic, skoJaa i 42 gosta.