preci su na Mtel ili onaj ERO net. Nek pocrkaju Baketovi uhljebi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači ako odbranimo titulu iduće sezone nema sekirancije i kalkulisanja po Moldaviji i Albaniji, bit ćemo nosioci definitivno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Koeficijent jest bitan, al presudno je biti prvak, koliki god koeficijent da imas ako ne budes prvak iduce godine ne mozes ni u LP ni LE tek eventualno u ovo novo takmicenje. Tako da je titula prioritetRule_hz je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:10Skočili bi na 7Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:03Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
Da, a trenutno sa ovim smo na 5.750, što je na nekoj granici za sljedeću sezonu što se tiče 1.kola LP-a i nositelja...UltraSA je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:14Na 6.250, brise se 1.000. Sljedece godine ako npr. dodjemo opet do plejofa, onda za 2 godine bi nam koeficijent bio 8.750Rule_hz je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:10Skočili bi na 7Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:03Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Postoji ja sam vec odradio taj dio i pipremio se za nedjelju ali ako si imao "slab" pasword prije (bez velikih i malih slova i bez broja) account ti je ugasen..bodi123 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:08Postoji li i dalje opcija za nas koji nismo korisnici MojaTV da kupimo preko web-a utakmicu za 2 KM kao što je ranije bilo?tm01hzne je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:04Ja sam rekao FHD prijenos na platformi MojaTVhz033 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:57Telecom je sporan sto nije dostupan u cijeloj drzavi a kamo li regionu. Takodjer, kvalitet slike je smece. Gore neko pominje HD, malo sutra HD preko web-a, preko weba rade stream koji je kompresovan i jos gori od smeca slike koje pustaju za svoje korisnike. Dakle, prenosis utakmicu koju ce gledati 1000 ljudi umjesto lupam 50000 ljudi. Ja bih zakonom zabranio da se utakmice opste mogu raditi na nacin da prenos nije omogucen barem za cijelu drzavu. Arena je odkupila prenos za BIH a prodala ga operateru koji ce raditi prenos za frtalj BIH. .... ti drzavu i savez i sve !!!!!!
Probaj se logirat na moj.bhtelecom.ba
PS. Preko mojawebtv sam gledao onu iz Mostara protiv Veleza kad je isto face radio slika je bila perverzija
Kako ide u principu to novo takmicenje kazu da to i nece biti lose za manje klubovebordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:17Koeficijent jest bitan, al presudno je biti prvak, koliki god koeficijent da imas ako ne budes prvak iduce godine ne mozes ni u LP ni LE tek eventualno u ovo novo takmicenje. Tako da je titula prioritetRule_hz je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:10Skočili bi na 7Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:03Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
Trebalo bi. Mada ima i mogućnost cijele webTV usluge za 10KM mjesečno.bodi123 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:08Postoji li i dalje opcija za nas koji nismo korisnici MojaTV da kupimo preko web-a utakmicu za 2 KM kao što je ranije bilo?tm01hzne je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:04Ja sam rekao FHD prijenos na platformi MojaTVhz033 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:57Telecom je sporan sto nije dostupan u cijeloj drzavi a kamo li regionu. Takodjer, kvalitet slike je smece. Gore neko pominje HD, malo sutra HD preko web-a, preko weba rade stream koji je kompresovan i jos gori od smeca slike koje pustaju za svoje korisnike. Dakle, prenosis utakmicu koju ce gledati 1000 ljudi umjesto lupam 50000 ljudi. Ja bih zakonom zabranio da se utakmice opste mogu raditi na nacin da prenos nije omogucen barem za cijelu drzavu. Arena je odkupila prenos za BIH a prodala ga operateru koji ce raditi prenos za frtalj BIH. .... ti drzavu i savez i sve !!!!!!
Od slijedece sezone nasi klubovi se nece plasirati u EL vec u to novo takmicenje. Slicno takmicenje ko LP i EL, 4 runde pa grupna faza. I nece tu biti neki lijevi klubovi, bit ce dosta jaki klubova tako da ce takmicenje biti dobro. Nadam se slijedece godine da mozemo grupnu fazu izborit, ali naravno prvo titulu da uzmemo pa bi ispadanjem iz LP isli u EL pa iz EL u EC.samoSA je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:32Kako ide u principu to novo takmicenje kazu da to i nece biti lose za manje klubovebordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:17Koeficijent jest bitan, al presudno je biti prvak, koliki god koeficijent da imas ako ne budes prvak iduce godine ne mozes ni u LP ni LE tek eventualno u ovo novo takmicenje. Tako da je titula prioritet
Ma zatrpat inbox Arene kritikama
To novo takmicenje je sranj.e. Uefa ga je napravila za male klubove. Da ih skloni da ne smetaju ovim vecim i bogatijim, tako da ako nisi prvak nemas sanse da se sretnes sa nekim boljim i poznatijim klubom. Znaci manje atraktivni protivnici manje love od TV-a, ulaznica i sponzora.extazy je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:41Od slijedece sezone nasi klubovi se nece plasirati u EL vec u to novo takmicenje. Slicno takmicenje ko LP i EL, 4 runde pa grupna faza. I nece tu biti neki lijevi klubovi, bit ce dosta jaki klubova tako da ce takmicenje biti dobro. Nadam se slijedece godine da mozemo grupnu fazu izborit, ali naravno prvo titulu da uzmemo pa bi ispadanjem iz LP isli u EL pa iz EL u EC.samoSA je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:32Kako ide u principu to novo takmicenje kazu da to i nece biti lose za manje klubovebordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:17
Koeficijent jest bitan, al presudno je biti prvak, koliki god koeficijent da imas ako ne budes prvak iduce godine ne mozes ni u LP ni LE tek eventualno u ovo novo takmicenje. Tako da je titula prioritet
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Majkemi neznam koja je gora informacija, moja tv i njihovi prenosi ili Celtic
!!!!!

U novi boj ...
Nisam mislio da ce biti bezveze klubovi al ako sam shvatio bice lakse grupe izboriti u tom takmicenjuextazy je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:41Od slijedece sezone nasi klubovi se nece plasirati u EL vec u to novo takmicenje. Slicno takmicenje ko LP i EL, 4 runde pa grupna faza. I nece tu biti neki lijevi klubovi, bit ce dosta jaki klubova tako da ce takmicenje biti dobro. Nadam se slijedece godine da mozemo grupnu fazu izborit, ali naravno prvo titulu da uzmemo pa bi ispadanjem iz LP isli u EL pa iz EL u EC.samoSA je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:32Kako ide u principu to novo takmicenje kazu da to i nece biti lose za manje klubovebordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:17
Koeficijent jest bitan, al presudno je biti prvak, koliki god koeficijent da imas ako ne budes prvak iduce godine ne mozes ni u LP ni LE tek eventualno u ovo novo takmicenje. Tako da je titula prioritet
nece nego ce ti na areni biti radnik-olimpik
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Garantiram da će prijenos i realizacija biti bolji nego dosad. Komentatori će biti sa Arene 

-
- Kontakt:
Jedino je bitno proći buducnost, imati koeficijent 2.500 za ovu sezonu i ljepota.
Muski se potuci sa Celticom, ako je mogne okrenuti se ligi i kupu jer cilj od Evrope tamo u maju i jeste bio PO EL
Muski se potuci sa Celticom, ako je mogne okrenuti se ligi i kupu jer cilj od Evrope tamo u maju i jeste bio PO EL

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Nek ga puse i prijenos i realizacija i cijeli telekom ..
Umjesto da ucestvuju u dizanju ove lige na veci nivo njima je bitno od sirotinje ove 2 marke uzimati za prenos utakmice 100 lige svijeta ...ugasili se dabogda i oni i bht1
Sto ste sigurni da cemo igrati protiv Celtica?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, rimljanin90 i 85 gostiju.