Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Watch dogs 2 i Football manager 2020 na Epic games FREE.
Steam na aparatima.
Steam na aparatima.
Auu, sunce ti kalajisano.
Ima li kakva preporuka za miš? Ne igram igre na njemu, nego čisto onako da ne uzimam džaba neki fušerski, i da je fin kad ga uzmem pod ruku.

Ima li kakva preporuka za miš? Ne igram igre na njemu, nego čisto onako da ne uzimam džaba neki fušerski, i da je fin kad ga uzmem pod ruku.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
https://target.ba/product.php?item=22138
Ovaj je moj, vrh miš za sve. Lijepo leži, ima svega par makro tipki, ali nije da ih treba više.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je moj, Logitech G402
Po meni savrsen, ergonomski fin i mnogo ljepse lezi u ruci nego g502 koji je meni preogroman
nema previse tastera a opet dovoljno da pokrije sve zahtjeve, pri tome nije ni skup 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
marketing je cudo a ljudi su neizmjerno glupi
samo zato sto je izasla 3000 serija ne znaci da je tvoja grafička prestala da radi
na Newegg prvog dana prodaje zabilježen veci promet nego tokom bilo kojeg black fridaya

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koliko shranja kad je Ubisoft poklanjao WD2 prije 2 mijeseca i gledaj sad Epic lagano...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sve je to taktika, dadose Watch Dogs 2 free jer za nesto vise od mjesec izlazi Watch Dogs Legion. Ali svaka cast.
27.10.2020
fuck Epic 

Dovoljno je vidjeti šta Gaben radi sa Dotom, smećari. Free game, ja, ja.
Epic games je epic
Epic games je epic

- Illmatic09
- Kontakt:
Pa pokupi preko mobitela ko da je to problem
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Fino izgleda.Otelo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:18https://target.ba/product.php?item=22138
Ovaj je moj, vrh miš za sve. Lijepo leži, ima svega par makro tipki, ali nije da ih treba više.

Remember, remember the 5th of November.
Vidjeh. Ma nahajpali se leoreyi svijeta. Baš jučer postavlja lik neku 3080 konfiguraciju na reddit, 9 ventilatora, a protok zraka na aparatima

Šta misliš o ovim specifikacijama što su izbacili za Cyber ? Šuhveli mi je malo, a ne iščekujem toliko igru da stvarno vjerujem ko ovi fanboysi da kasni igra jer su htjeli da optimizuju neviđeno dobro da što više ljudi može igrat, kek
Cuj nahajpovali, ko moze uzet ce. Normalno ako imas 2080Ti da ti jos ne treba. Isto je i sa PS5, ko je tek uzeo PS4 pro. Sacekat godinu i to je to. Onda si miran narednih 7.Blejzer10 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 11:47Vidjeh. Ma nahajpali se leoreyi svijeta. Baš jučer postavlja lik neku 3080 konfiguraciju na reddit, 9 ventilatora, a protok zraka na aparatimaNego evo već najavljuju 3080 verziju sa 20gb vrama. Ja i ako budem uzimao sačekat ću Ti, svakako mi je 1080ka i više dovoljna za trenutno sve, da se ne lažemo
Šta misliš o ovim specifikacijama što su izbacili za Cyber ? Šuhveli mi je malo, a ne iščekujem toliko igru da stvarno vjerujem ko ovi fanboysi da kasni igra jer su htjeli da optimizuju neviđeno dobro da što više ljudi može igrat, kek
27.10.2020
Eh ovako. Skinuo sam Pes 6 na laptop i igrao ga jedan duži period. Nešto je bilo, iznervirao sam se pa sam pobrisao sve one fajlove iz Pro Evolution Soccer 6 foldera. Nakon par mjeseci mi se ponovo igralo, našao sam neki link za skidanje, ali kad sam skinuo u folderu su bili svi fileovi kao i prije, samo nije bilo onog pes6 za instalaciju. Šta da radim? 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.