Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ojj za 150 KM, pa kojoj budali si to uvalioOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja imao 73 miliona, riješio da se prestanem kockati i prodam za 150 KM sve.

Ma ima onih zaludjenih pokerasa,kojima je poker sve u zivotu...al takvi brzo ostanu bez gaca,sreca pa milion nije vise od 2 KM bilo bi belaja...EdinTM87 je napisao/la:Ma znam, al 150 KM na glupu igru

Probudim se jedno jutro i pukne me prenos da više nikada ne uključim poker. Blokiram aplikaciju,King Kenny je napisao/la:Ma ima onih zaludjenih pokerasa,kojima je poker sve u zivotu...al takvi brzo ostanu bez gaca,sreca pa milion nije vise od 2 KM bilo bi belaja...EdinTM87 je napisao/la:Ma znam, al 150 KM na glupu igru

Neće ni meni, a imam hitnog posla..(ženska me čeka)Admir_Sa je napisao/la:jel vama trenutno radi fejsbuk

Sexmachineboy je napisao/la:Neće ni meni, a imam hitnog posla..(ženska me čeka)Admir_Sa je napisao/la:jel vama trenutno radi fejsbuk
 ne moze ni ona uci na f.b!!
 ne moze ni ona uci na f.b!!To i je problem trebamo se dogovoriti za sutra a telefon mi ne radi nešto..doe78 je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Neće ni meni, a imam hitnog posla..(ženska me čeka)Admir_Sa je napisao/la:jel vama trenutno radi fejsbuk
ne moze ni ona uci na f.b!!

hahahahaBaja_Zvjerka je napisao/la:Razlog kvara vidjet cete uskoro.. Ja sam slucajno gledao neke slike.. Sada ide novi preglednik slika (otvara se novi prozorcic, nesto kao na Sportsport.ba), a i uskoro sada ide prebacivanje svih korisnika na novi interface..
P.S. Lazes za zensku..