FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je Celtic ispao od Ferenca ?
25:4 sutevi

25:4 sutevi

Samo da se nahebem areni svega zbog ovoga sto im nismo interesantni.
Prvo su izbacili raspored prenosa bez nas a sad evo nas i prepustaju telekomu. Znaci da nije telecom preuzeo bio bi kurko.
I hajd neka sad neko kaze da smo im mi interesantniji od borca.
A telecom se nahebem baška. Mamu im hebem da nisu od silnih tih miliona u zadnjih 25 godina mogli uloziti kao sponzori i dici finansijski bar jedan nas klub i na taj nacin se promovisati idioti jedni.
Prvo su izbacili raspored prenosa bez nas a sad evo nas i prepustaju telekomu. Znaci da nije telecom preuzeo bio bi kurko.
A telecom se nahebem baška. Mamu im hebem da nisu od silnih tih miliona u zadnjih 25 godina mogli uloziti kao sponzori i dici finansijski bar jedan nas klub i na taj nacin se promovisati idioti jedni.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Racunaj znaci puno kartona.Spanci su lahki na kartonima.Sinoc je Spanac Zrinjskom sudio 8 zutih bilo,da ne govorim za onaj kiks i nedosudjen penal.A I Buducnost je ko i mi bit ce tu udaranja dosta svakako

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Arena bi prenosila utakmicu da nije sklopljen dogovor sa Telecomom.ShofaII je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:23Samo da se nahebem areni svega zbog ovoga sto im nismo interesantni.
zivim za dan kad ce se privatizovati da pola uhljeba izletiShofaII je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:23Samo da se nahebem areni svega zbog ovoga sto im nismo interesantni.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Meni je razumljivo da ti nece bit jasno, do tebe je...forgempp je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:37Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:09Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Lasse Schone moze u Ajaxu do polufinala evropskog a isti je tip igraca....no tebi na valja ta tipa....mozda su oni glupi a ti pametan ali sumnjam...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Taj schone pretrci ko ovi svi zajedno.Denchi je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:39Meni je razumljivo da ti nece bit jasno, do tebe je...forgempp je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:37Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:09Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Lasse Schone moze u Ajaxu do polufinala evropskog a isti je tip igraca....no tebi na valja ta tipa....mozda su oni glupi a ti pametan ali sumnjam...
Hahhahhahhaahhahabordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:44Taj schone pretrci ko ovi svi zajedno.
Idi ba gledaj crtane bolje ces upratit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koju utakmicu je kupila Moja tv?
zeljo-krupa
slo-Sarajevo
a za ostale cemo valjda vidjeti poslije
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Telecom je sporan sto nije dostupan u cijeloj drzavi a kamo li regionu. Takodjer, kvalitet slike je smece. Gore neko pominje HD, malo sutra HD preko web-a, preko weba rade stream koji je kompresovan i jos gori od smeca slike koje pustaju za svoje korisnike. Dakle, prenosis utakmicu koju ce gledati 1000 ljudi umjesto lupam 50000 ljudi. Ja bih zakonom zabranio da se utakmice opste mogu raditi na nacin da prenos nije omogucen barem za cijelu drzavu. Arena je odkupila prenos za BIH a prodala ga operateru koji ce raditi prenos za frtalj BIH. .... ti drzavu i savez i sve !!!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
Ja sam rekao FHD prijenos na platformi MojaTVhz033 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:57Telecom je sporan sto nije dostupan u cijeloj drzavi a kamo li regionu. Takodjer, kvalitet slike je smece. Gore neko pominje HD, malo sutra HD preko web-a, preko weba rade stream koji je kompresovan i jos gori od smeca slike koje pustaju za svoje korisnike. Dakle, prenosis utakmicu koju ce gledati 1000 ljudi umjesto lupam 50000 ljudi. Ja bih zakonom zabranio da se utakmice opste mogu raditi na nacin da prenos nije omogucen barem za cijelu drzavu. Arena je odkupila prenos za BIH a prodala ga operateru koji ce raditi prenos za frtalj BIH. .... ti drzavu i savez i sve !!!!!!
-
- Kontakt:
Imam i moja tv i arenu licno svejedno mi je ko ce prenositi. Cudno je zasto arena nije uzela bolje utakmice ovako su bolje utakmice dali konkurentu, to mi nije jasno.
Postoji li i dalje opcija za nas koji nismo korisnici MojaTV da kupimo preko web-a utakmicu za 2 KM kao što je ranije bilo?tm01hzne je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:04Ja sam rekao FHD prijenos na platformi MojaTVhz033 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:57Telecom je sporan sto nije dostupan u cijeloj drzavi a kamo li regionu. Takodjer, kvalitet slike je smece. Gore neko pominje HD, malo sutra HD preko web-a, preko weba rade stream koji je kompresovan i jos gori od smeca slike koje pustaju za svoje korisnike. Dakle, prenosis utakmicu koju ce gledati 1000 ljudi umjesto lupam 50000 ljudi. Ja bih zakonom zabranio da se utakmice opste mogu raditi na nacin da prenos nije omogucen barem za cijelu drzavu. Arena je odkupila prenos za BIH a prodala ga operateru koji ce raditi prenos za frtalj BIH. .... ti drzavu i savez i sve !!!!!!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Skočili bi na 7Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:03Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Joj i dalje mi ne izlazi iz glave onaj par Ararat/Celje
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Na 6.250, brise se 1.000. Sljedece godine ako npr. dodjemo opet do plejofa, onda za 2 godine bi nam koeficijent bio 8.750Rule_hz je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:10Skočili bi na 7Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:03Koliko bi nam se otprilike popravio koeficijent, ako bi izbacili Buducnost ?
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 18 sep 2020, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.