FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slajfajte ga djeco, nesto ste mi puno nervozni. Al bez zayebancije...
Ne mozes ti to objasniti ovoj djecurliji. Sve nekakvi internet mangupi i zayebani likovi. Al nadoci ce sa godinama, dok zarade prvu platu, nadju djevojku...
Nemoj tako, to su iskusni forumasi s pedigreom
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Brate ali nije do BHT kako to nekim nije jasno ,da su iz mtel-a htjeli da rade prenos radili bi.A ja se pisam na sve sto dolazi iz Srbije i na njihov mtel.Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:57je.bo te telecom i ta sda prica uzivancija bila pratiti ligu na areni a mora zeleni gmaz braniti zelena ****Opt1 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:52Jesi mangup, svaka ti cast.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:45Jado jadni imas li jos acc?
Pišam se na tebe I tvoj posao s mojatv.
Yebem te u usta žvaljava. Hoces da te kupim i prodam za sitno ko neku kuju.
Predlazem ti da te 2 KM sto to je mama dala za kafu investiras u prenos sutra navece.![]()
![]()
- mamonelafo
- Kontakt:
Platit te dvije marke lošem operateru, pogledati i moliti se da iduće kolo (derbi) ne bude kod njih na platofrmi. Mislim, ono preko neta im kasni u trenutku i po minutu, minutu i po... šta je - tu je...

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja

U kojem ti gradu zivis, banoviciRobust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:18hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja![]()
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa ako ima 200 000 hiljada ljudi mojutv pa bolje i to da moze neko gledati nego niko .Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:18hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja![]()
![]()
Od mene necete dobiti 2 markice pa makar SDA bagro...lijepi kafic i gledati utakmicu ,cuj ti cega su se sjetili da raji uzimaju 2 KM haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Pusti levata ba, ima 10000 acc I sad pametuje.Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:18hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja![]()
![]()
Snimaju mobitelom i hoce 2km

**** ih bakir.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ako prenos bude kao iz Izraela sigurno neceš rahat odgledati tekmu.Govorim o Moja webTV.Gledaš 7-8 sekundi pa zaštopa 20 i tako cjelu tekmu.Opt1 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:42Ja sam onaj koji ce sutra rahat gledati svog Zelju na tv, a zahvaljujuci bh telekomu. A ti trazi stream ili idi kod tetke koja ima mojutv da gledas.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:32Ko si ti?
Nemoj me citirati ako nije tesko.
Raja nemoj da budete levati i podrzite MojaTv. Karinu obicnu.
Voli Bakir uzimati svoje ovciceMocMahale444 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:34Pusti levata ba, ima 10000 acc I sad pametuje.Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:18hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja![]()
![]()
Snimaju mobitelom i hoce 2km![]()
![]()
**** ih bakir.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Druze nataknem ih sve na napojnu žilu.delinjo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:43Voli Bakir uzimati svoje ovciceMocMahale444 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:34Pusti levata ba, ima 10000 acc I sad pametuje.Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:18hocete reci da je normalno da je na usranoj tv tekma koju nema 60% grada i države jer su njesra ziva i kad uplatis da gledas online isto kao da si bacio pare jer platforma steka i pada stalno ovako bila normala gledati upalis hd arenu kao covjek sad opet patnja![]()
![]()
Snimaju mobitelom i hoce 2km![]()
![]()
**** ih bakir.![]()
![]()
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Na poluvremenu im pošaljem mail i zamolim da to srede,da bar drugo poluvrijeme pogledamo kao ljudi i dobijem ovaj odgovor: S obzirom na opisano, vrlo je moguće da se radilo o djeljenju account-a što daje rezultat učestalih prekida.Hej vide po korisnickoj šifri da sam uplatio i oni ovo napišu kao odgovor.
Nemaju uhljebi kad to ispravljati,vazno je uzeti 2 markice ,usluga nije bitnaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:46Na poluvremenu im pošaljem mail i zamolim da to srede,da bar drugo poluvrijeme pogledamo kao ljudi i dobijem ovaj odgovor: S obzirom na opisano, vrlo je moguće da se radilo o djeljenju account-a što daje rezultat učestalih prekida.Hej vide po korisnickoj šifri da sam uplatio i oni ovo napišu kao odgovor.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Upravo tako.A što je najgore nadjem neki divlji link,izraelski komentator i pregledam drugo poluvrijeme rahat.delinjo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:48Nemaju uhljebi kad to ispravljati,vazno je uzeti 2 markice ,usluga nije bitnaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:46Na poluvremenu im pošaljem mail i zamolim da to srede,da bar drugo poluvrijeme pogledamo kao ljudi i dobijem ovaj odgovor: S obzirom na opisano, vrlo je moguće da se radilo o djeljenju account-a što daje rezultat učestalih prekida.Hej vide po korisnickoj šifri da sam uplatio i oni ovo napišu kao odgovor.![]()
i onda ih dodje neko braniti patnja ziva bila gledati zelju prethodnih godina a da se uvede moja tv doma to ne bih makar i nemao interneta nikakodelinjo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:48Nemaju uhljebi kad to ispravljati,vazno je uzeti 2 markice ,usluga nije bitnaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:46Na poluvremenu im pošaljem mail i zamolim da to srede,da bar drugo poluvrijeme pogledamo kao ljudi i dobijem ovaj odgovor: S obzirom na opisano, vrlo je moguće da se radilo o djeljenju account-a što daje rezultat učestalih prekida.Hej vide po korisnickoj šifri da sam uplatio i oni ovo napišu kao odgovor.![]()

Robust je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:53i onda ih dodje neko braniti patnja ziva bila gledati zelju prethodnih godina a da se uvede moja tv doma to ne bih makar i nemao interneta nikakodelinjo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:48Nemaju uhljebi kad to ispravljati,vazno je uzeti 2 markice ,usluga nije bitnaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:46Na poluvremenu im pošaljem mail i zamolim da to srede,da bar drugo poluvrijeme pogledamo kao ljudi i dobijem ovaj odgovor: S obzirom na opisano, vrlo je moguće da se radilo o djeljenju account-a što daje rezultat učestalih prekida.Hej vide po korisnickoj šifri da sam uplatio i oni ovo napišu kao odgovor.![]()
![]()

23
- MocMahale444
Hajde imamo barem dobru upravu.
Da nije Amara bili bi 7-8 na tabeli.

Da nije Amara bili bi 7-8 na tabeli.
Šteta za fudbal u BiH jer znamo da tako raste rejting i gledanost našem fudbalu, ali papci i Mtel i Moja tv. Uvijek se može u kafiću pogledati tekma za raju koja neće da plaća i u potpunosti vas podržavam, kad nama na tv laga prenos, mogu misliti kako stream ide..
PO POBJEDU PLAVI!
PO POBJEDU PLAVI!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.