Prva liga FBiH 2020/2021
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2020/2021
Kakvo je ovo zatisje na forumu. Niko nista da napise 

-
- Kontakt:
Travnik i dalje bez poraza.Vecina mladici al igraju srcem. Svaka cast 

Bratstvo lagano utrpa 4 komada Budućnosti. Slijedi TOŠK. Pokušati ne izgubiti. Ma kad skontam. Napasti ih 

- ASD
- Kontakt:
Imamo uslove za povratak publike u ovoj ligi. Ali sam nešto skeptičan ko nas vodi.
Ma ovo sve poslati u onu stvar. Sto mi moramo biti taoci ovih iz manjeg entiteta. Nas Federalni savez je mogao dopustiti u nasoj ligi gledaoce, ako imaju dozvolu od ministarstva ili koga vec.
- ASD
- Kontakt:
Ova liga se ne igra na teritoriji tog entiteta. Niti jedan meč.
Sve je na federalnom savezu.
Sve je na federalnom savezu.
- legenda reala
- Kontakt:
Nakon desetak dana i odigrane dvije utakmice i pogledanih nekoliko treninga moram reći da je Goražde dobilo odličnog trenera
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ko vam je sad glavni favorit. Gosk otpada
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ja bi volio iskreno da vi udjete. Mada se ne bi slozio s tobom da su otpali, vidis da svako svakog može dobiti, gosk nek uveze 3 pobjede eto ih gore.
Sto se jedinstva tice, cuo sam od jednog čovjeka iz bihaća da je tigar tu samo da uleti u odbor tog saveza sto planira, i onda ode, ostavit ce sve Kulenovicu. Da Premijer liga nije cilj kao sto se plasira navijačima. Vidjet cemo opet...
- ASD
- Kontakt:
A veoma moguće da je tu i zbog izbora.
Nadam se da to nije istina.
Takođe bih volio da Jedinstvo uđe, ali klimav je ovaj projekat poprilično.
Nadam se da to nije istina.
Takođe bih volio da Jedinstvo uđe, ali klimav je ovaj projekat poprilično.
-
- Kontakt:
Jedinstvo ako uđe uci ce zbog para od migranata i donacija koje dobivaju.
Tigar je tu zbog SDA i izbora, kao i uvijek.
Tigar je tu zbog SDA i izbora, kao i uvijek.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Pa ja sam davno rekao da tigar samo hoce u savez preko Jedinstva. Boli njega k za klubom. Da voli klub dosso bi u upravu prije 2 3 god kad nije bilo marke. Nije mozda problem ni uci ove godine jer pare imaju ali nez sts bi bilo u PL tu su veliks ulaganjaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 sep 2020, 09:46Ja bi volio iskreno da vi udjete. Mada se ne bi slozio s tobom da su otpali, vidis da svako svakog može dobiti, gosk nek uveze 3 pobjede eto ih gore.
Sto se jedinstva tice, cuo sam od jednog čovjeka iz bihaća da je tigar tu samo da uleti u odbor tog saveza sto planira, i onda ode, ostavit ce sve Kulenovicu. Da Premijer liga nije cilj kao sto se plasira navijačima. Vidjet cemo opet...
-
- Kontakt:
Ove godine niko ne zeli uci niko nema novca osim Goska da se realno gleda Vis bi bio kandidat za premier lige ali ovako uci ce mozda Travnik neznam kakvo je stanje kod njih ali bih volio oni da udzu sutra Slaven valjda dobije ove iz gradacca i nabije vam svima komplekse koji ste ga stavljali kao prvog favorita za ispadanje
-
- Kontakt:
Polako kralju. 6 kols tek a Slaven ima 5 bodova pa logika da je prvi favorit za ispadanje nije goskJaskoBasel32xx je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:17Ove godine niko ne zeli uci niko nema novca osim Goska da se realno gleda Vis bi bio kandidat za premier lige ali ovako uci ce mozda Travnik neznam kakvo je stanje kod njih ali bih volio oni da udzu sutra Slaven valjda dobije ove iz gradacca i nabije vam svima komplekse koji ste ga stavljali kao prvog favorita za ispadanje
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kralju, ja tebe razumijem, voliš taj Slaven pa si nekad dobro optimista. Al po pisanju tvom se vidi da ovu ligu pratiš ko ja Drugu ligu Konga. Vjerovatno i jesi dijaspora pa pratiš preko portala i dobijas informacije od nekog prijatelja vezano za ovu ligu. Fulaš u svemu sto napišeš i debelo, i o kandidatima za uci i ispast. Kad se sjetim onih tvojih crnaca sto dolaze u Slaven a kvalitet Evre i Mbapea.. Nemas se ti na raju s foruma ljutit kad napišu da je Slaven glavni kandidat za ispadanje. I jeste, po igrackom kadru, po parama, i po terenu na kojem igraju. Možda i dobijete Zvijezdu al se to nista ne mijenja, prošle sezone Slaven je samo Korona spasila ispadanja, ove ne znam sta moze...JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:17Ove godine niko ne zeli uci niko nema novca osim Goska da se realno gleda Vis bi bio kandidat za premier lige ali ovako uci ce mozda Travnik neznam kakvo je stanje kod njih ali bih volio oni da udzu sutra Slaven valjda dobije ove iz gradacca i nabije vam svima komplekse koji ste ga stavljali kao prvog favorita za ispadanje
On konta ako dobiju Zvijezdu da su se kvalifikovali za evropsku ligu. Cuj nabije nam komplekse, Slaven 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Idemo jako naprjed Zivinice
Kakva je tekma u Zivinicama? Kako stoje obje ekipe na terenu? Mozel kakva info drug?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.