Preloša
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool have enquired about Ismail Sarr and discussed his situation. No bid had been made but he is being seriously considered as a back up option for the front three. Watford would want £36m+
I ovog na rate dovesti
Mane ce ovo pogurati
I ovog na rate dovesti

Mane ce ovo pogurati
Probudili su se izgleda. Sad probati ovog Sarra dovesti, prodati višak i ako se bude mogla naći neka opcija za štopera i super. Ako se ne dovede zamjena za Salaha i Manea po meni bilo bi dobro da ostane Wilson da se može povremeno koristiti, bolje ikakva zamjena nego nikakva.
Sarr prenahupan igrac a uz to u januaru naredne godine ide igrati AFCON sa Salahom i Maneom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Do januara ce otici Salah, a doci Sancho/Mbappe.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pisao sam i ja za to da je problem što bi nam u slučaju njegovog dolaska 3 krila bila odsutna kad dođe AKN.
U svakom slučaju pravo krilo da mijenja ovu dvojicu bi nam trebalo. Šaćiri previše povrijeđen a i nije neko ko se u potpunosti uklapa u sistem. Minamino ne znam koliko je koristan na strani. Guranje Oxa i Origija na krilo je takođe grijeh, ali to su poznate stvari, mišljenja sam da nam tu ne treba neka ekstra klasa, ali neko ko je pravo krilo. Moja želja je bio Everton iz Gremija ali je otišao u Benfiku.
Ispravka, naredne sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
BREAKING: In the last few hours, Liverpool have contacted Barcelona to enquire about the signing of Ousmane Dembélé. They're prepared to take him on loan and are willing to pay a compensation amount. Barça are yet to respond. (****: SPORT)

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Napravio bi svabo od njeg masinu, unisti lik karijeru kod onih mekuhsaca iz spanije
Klopp on Wijnaldum when Thiago arrives: "If it happens it has no impact on anybody's future in a negative way."
Jurgen Klopp on Thiago: "[There is] nothing really to say because it's not official until it's announced. It looks quite promising! For all Liverpool supporters it's probably useful to have a look at Liverpool [social media] channels today!" #awlfc
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad bi imali opciju otkupa za neki fin iznos

Prije bih rekao da trenazni proces u barsi qrc ne valja, pa vidis sam koliko im je igraca zapusteno.
5 hamstring povreda u barsi,ostalo je torn muscle.
U BVB bez povrede bio,toliko o tome
U svakom slucaju ne vjerujem da ce ga Barcelona pustiti.
U protekloj sezoni imao je 91,3 dodavanja na 90 odigranih minuta i 90,5 posto točnosti. Za usporedbu, najbolji dodavač u Liverpoolu je Jordan Henderson koji ima 74,4 dodavanja po 90 minuta, a najprecizniji je Fabinho s 87,3 posto dodavanja. Thiago ima 3,6 uspješnih driblinga i suludih 85,5 posto uspješnosti, a najbolji u Liverpoolu je Naby Keïta s 2,5 driblinga na 90 minuta. Kad zbrojimo oduzete i presječene lopte, Thiago ima 4,6 po odigranih 90 minuta, a u Liverpoolu je najbolji Fabinho s 4,2. Dakle, Thiago je bolji u dodavanju, driblanju i oduzimanju lopte od najboljeg Liverpoolova igrača u bilo kojoj od tih kategorija.

Wolvesi hoce Hoevera, spominje se cifra od 10mil funti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.