Sad kad Borac ne budu prenosili jer sa nama igraju

Sad kad Borac ne budu prenosili jer sa nama igraju
Neka sve ostane na Areni nista ne mijenjati
I koja je svrha onda su su uzeli ligu,kad je tako moglo ici i kad je bio BH Telecom sponzor.Mogu oni dati mozda Mojojtv kad bude Sarajevo igralo protiv Radnika,Krupe,Mladosti i to mozda,sigurno nece ni jednu jacu utakmicu dati jel nema logike,taj su omjer imali i kad je Telekom dirigovao.
evo sta pise na sc sportuOd ovog vikenda utakmice m:tel Premijer lige BiH bit će emitovane na kanalu Arena Sport 1 i platformi Moja TV.
To je rezultat pregovora između regionalne televizijske kuće i lidera u domenu sportskih prava ARENA CHANELLS GROUP i BH Telecoma. Arena Sport je prodala TV prava na prenose pojedinih mečeva domaćeg nogometnog prvenstva bh. telekom operateru, koji će susrete emitovati na pomenutoj platformi.
Riječ je praktično o nastavku saradnje dvije kompanije. Podsjećamo da su i prošle sezone prenosi mečeva PLBiH realizirani u sličnoj podjeli.
Skoro će sve premijerligaške utakmice odsad biti u direktnim prenosima, uz unificiranu grafiku i najviše standarde po pitanju HD produkcije.
Već ovog vikenda dva susreta 8. kola će biti emitovana na platformi Moja TV; Željezničar – Krupa (subota, 20 sati) i Sloboda – Sarajevo (nedjelja, 20 sati).
Na kanalu Arena Sport 1 bit će realizirani prenosi mečeva Radnik – Olimpik (subota, 18 sati) i Borac – Tuzla City (ponedjeljak, 17.55 sati).
Meč Zrinjski – Široki koji je trebao biti na Arena Sportu odgođen je radi nastupa Zrinjskog u europskim kupovima…
to moze znaciti samo jedno da ce Sarajevo i Zeljo ici na platformi moje tv