FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratite im za proslu godinu.
Imamo sada bolje igrače, i boljeg trenera, a obzirom da smo domaćini nadam se prolazu...
Imamo sada bolje igrače, i boljeg trenera, a obzirom da smo domaćini nadam se prolazu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
To je tvoje misljenje to sto smo mi prosli put dobro odigrali nismo se obrukali protiv Celtica ne znaci da cemo i sad isto procipitara je napisao/la: ↑18 sep 2020, 14:26I Zvezda i Ludogoretz u gostima je 7 puta gore od Celtica kucicrnehorde je napisao/la: ↑18 sep 2020, 14:24Moglo je gore jedino u gostima da smo igrali protiv iste ekipe, al eto prvo Buducnost proci aBd pa uci s mudima pa sta bude nek budeHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 sep 2020, 14:20Dajte, nismo bez šansi. Još kući. Moglo je i gore.
Idemo do grupne.![]()
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Jedna je tekma, pa jbt i sa Atalantom smo 2 2 prvu igrali, sve je moguce kad se igra jedna.
Sta je tu je
Ide prvo Freedom, pa cemo se za crnogorce spremati.

Ide prvo Freedom, pa cemo se za crnogorce spremati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Treba im podmetnut lazne pozitivne testove a mozda cak i zaraziti
Yebla ih mojatv
Ma na jednu tekmu svako svakog može mlatnut. Da su dvije tekme u pitanju, komotno si se mogao halalit. Ali ovako, svako ima šanse da dobije uz malo sreće i borbenost.
Obe tekme na Bilinom su za vas poleposition za Evropu, sa onakvim pristupim kao protiv Bresta rezultat neće izostati. Može se sa ovima igrati sigurno, a i Riga igra kod kuće. Možda nema navijača, ali opet je tu neka psihološka prednost domaćinstva zastupljena.
"We need to suffer. And we need to fight."
- hordasDoboj
- Kontakt:
Problem je sto nas nece podcijeniti, znaju da cemo ih ubit nogama
Neka nam je sa srecom, mora se nekas i skalp uzet, ali prvo Sloboda i Buducnost

Neka nam je sa srecom, mora se nekas i skalp uzet, ali prvo Sloboda i Buducnost

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Svaki je klub slabiji trenutno u Europi, tako i Celtic, svi su u finansijskog grcu.
Mi nismo jer je kod nas u drzavi vazda kriza, Celtic je za nijansu losiji nego sto je bio prosli put.
I ako ispadnemo, pa sta ? Sa Handzicem da napadamo grupne ? Da Handze na Stamford Bridgu zaigra ?
Idemo lagano, prvo Buducnost, pa onda sta bude.
Slijedece sezone napast konferenciju i grupnu fazu i to je to.
Mi nismo jer je kod nas u drzavi vazda kriza, Celtic je za nijansu losiji nego sto je bio prosli put.
I ako ispadnemo, pa sta ? Sa Handzicem da napadamo grupne ? Da Handze na Stamford Bridgu zaigra ?
Idemo lagano, prvo Buducnost, pa onda sta bude.
Slijedece sezone napast konferenciju i grupnu fazu i to je to.
I sta nece arena sport prenosit Sarajvo ?
Sta je za ubuduce.
Ebem ti MojuTv
Sta je za ubuduce.
Ebem ti MojuTv
Spominje li se kakav napadac? 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Samo svim silama izginut 90 minuta. Nisu oni nikakav bauk vjerujte mi. Ferencvaros sa jednim Civicem ih je prosao, zasto se i mi nebi nadali. Jos ako puste publiku slucajno ouuuu....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Dajte ljudi da mi prodemo Buducnost pa onda da pricamo o Celticu.
Mi se ponasamo kao da smo vec prosli, pa jbt nece ni ovi doci skinutih gaca, bice dobro guravo.
Mi se ponasamo kao da smo vec prosli, pa jbt nece ni ovi doci skinutih gaca, bice dobro guravo.
https://www.transfermarkt.com/celtic-gl ... verein/371
100 miliona vrijede ljudi. Znači 10 puta skuplja ekipa od nas.
Ništa, nema predaje. Budućnost prvo, pa šta bog dadne. Kako god okreneš, dvije pobjede kući smo udaljeni od historijskog uspjeha.
100 miliona vrijede ljudi. Znači 10 puta skuplja ekipa od nas.
Ništa, nema predaje. Budućnost prvo, pa šta bog dadne. Kako god okreneš, dvije pobjede kući smo udaljeni od historijskog uspjeha.
Naravno da može, velika je olakšica ovo za nas. Bolje i Celtic kući nego Zvezda ili Ludogorets u gostima.Captain4 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 14:29Ma na jednu tekmu svako svakog može mlatnut. Da su dvije tekme u pitanju, komotno si se mogao halalit. Ali ovako, svako ima šanse da dobije uz malo sreće i borbenost.
Obe tekme na Bilinom su za vas poleposition za Evropu, sa onakvim pristupim kao protiv Bresta rezultat neće izostati. Može se sa ovima igrati sigurno, a i Riga igra kod kuće. Možda nema navijača, ali opet je tu neka psihološka prednost domaćinstva zastupljena.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bas, proci Buducnost, i uzeti jos jedan milion u Europi i onda se potuci sa Riga/Celtic, pa sta bude.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, sassari, SHZ82 i 41 gost.