FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bih puno palamudio o iducoj rundi. Prvo skoci pa reci hop, da se ne desi kukesi ili zeta pa bi onda bilo pi.karanja i yebavanja. Ispratit zrijeb, okrenut se Slobodi pa onda Buducnost. Koliko je bilo upisanih pobjeda unaprijed to se ne moze ni nabrojati, zadnja od njih je bila MDK. Apetiti su porasli i to je svima jasno ali korak po korak ici a ne nabijati igracima pritisak u smislu ako ne prodjemo ove onda ne trebamo ni igrati. Znaju igraci i strucni stab vaznosti utakmice pocebsi od novca, promocije, samopouzdanja za nastavak sezone i tako dalje. Uz Boziju pomoc, znanje igraca i zalaganje bit ce to sve dobro
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Ima smisla ali pod uslovom da Vinko razmislja tako kao ti. Ja mislim da je on prilagodio postavku igre kadru koji ima i da to za sad daje odlicne rezultate. Ahmetovic se vrlo dobro krece i pravi dosta pometnje u vrhu. Kao sto kazes njusi on to i tu je gdje treba, kad bude prilika zavici ce je. Na njemu su po dvojica non stop, vuce ih tamo, ovamo, razvlaci, a to ti omogucava da krila i sredina poentiraju. Mislim da je neko ovo vec spominjao ovdje i pisao. Cak se taj centarsut na Ahmetovica i duga vise i ne potencira toliko sto se meni licno svidja. I “kamaranje” krila i igraca sredine koji su opasni u napadu i znaju zabit postaje razumljivo u ovom kontekstu.Pantelija je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:32Ako si gledao nase utakmice vidio si da ahmetovica nadskoci svaki stoper lige. Da u duelima pada a sudija nista ne svira. Ostao mu je njuh za gol i tu je i dalje br.1 ali je problem.sto trener nije husref. Kod husrefa je ahmetovic koristen puno i sve je islo preko njega. Kod marinovica krila ulaze u sredinu a i bekovi cesto gjraju lopte na povratne. Dakle nema dugih lopti a nema ni centarsuteva. U dvije utakmice u kjima smo dali 7 godlova ahmetovic nije ucestvovao uopste ni u jednom.badboy je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:19
A sto nama fali napadac odnosno kakav napadac i za koliko para da bude bolji od ovih sto imamo pa da Vinko posalje Ahmetovica na klupu. Drugo zasto bi uopste i s kojim razlogom Vinko slao Ahmetovica na klupu. Za rezervnog napadaca i sistem koji postavlja Vinko, Handzic i Krste su sasvim ok. Jel mozda kruzi informacija da je Vinko trazio od Hadzica ili uprave da mu se dovede novi i bolji spic, a ovaj to ignorise?
Da ne pricamo o tome da smo prvi na tabeli, bez poraza. Da je Tatar u zivotnoj formi, prvi strijelac prvenstva i da imas jos tri igraca u formaciji koji su podjednaka prijetnja za go u svakoj utakmici.
Pricamo o covjeku koji je dao ogroman doprinos u obje titule ali zasnje pola godine je ocit pad uzrokovan prvo godinama a drugo ovom pauzom i plus povredom.
Nama treba okretniji napadac sa boljom tehnikom koji zna odigrati dupli pas i otvoriti prostor. I dobro si rekao, mi za sada zivimo od tatara... A trebamo da zivimo od napadaca jer ova vrsta igre itekako treba da odgovara napadacu. To cak i handzic uspjeva ekploatisati
Sve u svemu ja sam 100% ubijedjen da je Vinko trazio novog spica da bi mu ga do sad rodili a ne doveli, tako da sam sasvim miran po tom pitanju.
Evo gledam Buducnost prodala igraca Dinamo Zagrebu za 500.000 € 

Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:09Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kojeg igrača, kojem Dinamu, kad?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- DonerKebab
- Kontakt:
Ekipa koja ima Tatara i Rahmana se nikoga ne treba bojati. Nama je ove sezone mjesto u grupama.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
U playoffu se igraju dvije utakmice ?
Milić, 20 godina, mladi štoper. Ove sezone. Dinamo Zagrebu za pola miliona eura
JURIŠ
Tatar jedini igrac koji ima 2 zuta pred ove ligaske derbije. Poslije Slobode nam ide il Zeljeznicar ili Zrinjski poslije te ide Siroki(mozda najbolje tu da odmori).
Pisem to jel neznam dali sta da mislim dali ga treba odmoriti protiv Slobode
(i protiv Olimpika je evo zvanicno pretrcao najvise
)
Pisem to jel neznam dali sta da mislim dali ga treba odmoriti protiv Slobode

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zato sto pretrci ko i oni.forgempp je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:37Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:09Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Zamislite prvi par Zvezda Celtic, jednim udarcem dvije muhe ubiješ.
Imali smo sreće s Brestom, ali nismo sa Celticom i Ludogorecom, jbg-a.
Imali smo sreće s Brestom, ali nismo sa Celticom i Ludogorecom, jbg-a.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo neka ne pravi glupe faaulove i nece sigurno dobiti zuti, nije defanzivni igrac. Npr onako glup faul na otoci. Pa ono je za dobre kazne kad znas kakve tekme idu al eto ....miky_hz je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:42Tatar jedini igrac koji ima 2 zuta pred ove ligaske derbije. Poslije Slobode nam ide il Zeljeznicar ili Zrinjski poslije te ide Siroki(mozda najbolje tu da odmori).
Pisem to jel neznam dali sta da mislim dali ga treba odmoriti protiv Slobode(i protiv Olimpika je evo zvanicno pretrcao najvise
)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U LP se igraju dvije utakmice, u EL jedna.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Da je sad kako zaspati i probuditi se u pola 3 i vidjeti da smo dobili Celje u Zenic ehhh
Bordo bijeli za život cijeli!!
Treba prvo djeticima reci "sjedi đesi ni za đesi nijesi"
A ovo danas imam neki sugav osjecaj a to obicno znaci nesto dobro. Sta god da bude danas ne treba se predavati ali ni zaboraviti na Buducnost, samo korak po korak.
A ovo danas imam neki sugav osjecaj a to obicno znaci nesto dobro. Sta god da bude danas ne treba se predavati ali ni zaboraviti na Buducnost, samo korak po korak.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Braco
Odoh ja u skolu, nadajte se sto slabijem protivniku, mislima sam uz vas.
Cuvajte se, sretno na zdrijebu.
Ja kad se vratim, dajem ekskluzivno misljenje o zdrijebu. Vas Zundo.
Odoh ja u skolu, nadajte se sto slabijem protivniku, mislima sam uz vas.
Cuvajte se, sretno na zdrijebu.
Ja kad se vratim, dajem ekskluzivno misljenje o zdrijebu. Vas Zundo.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zundaro, kom napadaču se nadaš?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.