FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

forza_juve
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forza_juve » 18 sep 2020, 11:08

Ne bih puno palamudio o iducoj rundi. Prvo skoci pa reci hop, da se ne desi kukesi ili zeta pa bi onda bilo pi.karanja i yebavanja. Ispratit zrijeb, okrenut se Slobodi pa onda Buducnost. Koliko je bilo upisanih pobjeda unaprijed to se ne moze ni nabrojati, zadnja od njih je bila MDK. Apetiti su porasli i to je svima jasno ali korak po korak ici a ne nabijati igracima pritisak u smislu ako ne prodjemo ove onda ne trebamo ni igrati. Znaju igraci i strucni stab vaznosti utakmice pocebsi od novca, promocije, samopouzdanja za nastavak sezone i tako dalje. Uz Boziju pomoc, znanje igraca i zalaganje bit ce to sve dobro
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2020, 11:09

Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 sep 2020, 11:20

pasica je napisao/la:
18 sep 2020, 11:05
Hztesanj je napisao/la:
18 sep 2020, 10:55
Celje i Brest nebitno gdje da igramo, ako to ne možemo dobit i ne zaslužujemo grupe...
Naravno prije svega Sloboda jer prvenstvo je primarni cilj
Ma mogu i firauni, al treba ovu buducnost ozbiljno shvatiti. Umjetnici su u valjanju, crnogorski.
A sto bih čoče trč'o kad mogu ležati...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 18 sep 2020, 11:25

Pantelija je napisao/la:
18 sep 2020, 10:32
badboy je napisao/la:
18 sep 2020, 10:19

A sto nama fali napadac odnosno kakav napadac i za koliko para da bude bolji od ovih sto imamo pa da Vinko posalje Ahmetovica na klupu. Drugo zasto bi uopste i s kojim razlogom Vinko slao Ahmetovica na klupu. Za rezervnog napadaca i sistem koji postavlja Vinko, Handzic i Krste su sasvim ok. Jel mozda kruzi informacija da je Vinko trazio od Hadzica ili uprave da mu se dovede novi i bolji spic, a ovaj to ignorise?
Da ne pricamo o tome da smo prvi na tabeli, bez poraza. Da je Tatar u zivotnoj formi, prvi strijelac prvenstva i da imas jos tri igraca u formaciji koji su podjednaka prijetnja za go u svakoj utakmici.
Ako si gledao nase utakmice vidio si da ahmetovica nadskoci svaki stoper lige. Da u duelima pada a sudija nista ne svira. Ostao mu je njuh za gol i tu je i dalje br.1 ali je problem.sto trener nije husref. Kod husrefa je ahmetovic koristen puno i sve je islo preko njega. Kod marinovica krila ulaze u sredinu a i bekovi cesto gjraju lopte na povratne. Dakle nema dugih lopti a nema ni centarsuteva. U dvije utakmice u kjima smo dali 7 godlova ahmetovic nije ucestvovao uopste ni u jednom.
Pricamo o covjeku koji je dao ogroman doprinos u obje titule ali zasnje pola godine je ocit pad uzrokovan prvo godinama a drugo ovom pauzom i plus povredom.

Nama treba okretniji napadac sa boljom tehnikom koji zna odigrati dupli pas i otvoriti prostor. I dobro si rekao, mi za sada zivimo od tatara... A trebamo da zivimo od napadaca jer ova vrsta igre itekako treba da odgovara napadacu. To cak i handzic uspjeva ekploatisati
Ima smisla ali pod uslovom da Vinko razmislja tako kao ti. Ja mislim da je on prilagodio postavku igre kadru koji ima i da to za sad daje odlicne rezultate. Ahmetovic se vrlo dobro krece i pravi dosta pometnje u vrhu. Kao sto kazes njusi on to i tu je gdje treba, kad bude prilika zavici ce je. Na njemu su po dvojica non stop, vuce ih tamo, ovamo, razvlaci, a to ti omogucava da krila i sredina poentiraju. Mislim da je neko ovo vec spominjao ovdje i pisao. Cak se taj centarsut na Ahmetovica i duga vise i ne potencira toliko sto se meni licno svidja. I “kamaranje” krila i igraca sredine koji su opasni u napadu i znaju zabit postaje razumljivo u ovom kontekstu.
Sve u svemu ja sam 100% ubijedjen da je Vinko trazio novog spica da bi mu ga do sad rodili a ne doveli, tako da sam sasvim miran po tom pitanju.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 sep 2020, 11:28

Evo gledam Buducnost prodala igraca Dinamo Zagrebu za 500.000 € :kafa:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 sep 2020, 11:37

bordobijeli je napisao/la:
18 sep 2020, 11:09
Malo je van teme al nikad mi nece biti jasno zasto treneri u BiH najvise cijene i trpe igrace poput :Vranjesa, Sušica, Zebe, Alispahica, Štilica, Huseijnovica. Sad ce neko reci majstori, to vise nigdje ne prolazi ako ne mozes trcati ne mozes ni igrati a ovi se bukvalno vuku po terenu, ne mogu ni drugu Tursku igrati a kod nas prave zvjezda od njih. Jedan od razloga zašto kaskamo za europom je i ovaj, treneri dopustaju šetacima da budu glavni igraci u ekipi.
Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 sep 2020, 11:40

Zukanovic je napisao/la:
18 sep 2020, 11:28
Kojeg igrača, kojem Dinamu, kad?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 18 sep 2020, 11:40

Ekipa koja ima Tatara i Rahmana se nikoga ne treba bojati. Nama je ove sezone mjesto u grupama.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 18 sep 2020, 11:40

U playoffu se igraju dvije utakmice ?

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 18 sep 2020, 11:42

BordoSarajevo je napisao/la:
18 sep 2020, 11:40
Zukanovic je napisao/la:
18 sep 2020, 11:28
Kojeg igrača, kojem Dinamu, kad?
Milić, 20 godina, mladi štoper. Ove sezone. Dinamo Zagrebu za pola miliona eura
JURIŠ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 sep 2020, 11:42

Tatar jedini igrac koji ima 2 zuta pred ove ligaske derbije. Poslije Slobode nam ide il Zeljeznicar ili Zrinjski poslije te ide Siroki(mozda najbolje tu da odmori).

Pisem to jel neznam dali sta da mislim dali ga treba odmoriti protiv Slobode :think: (i protiv Olimpika je evo zvanicno pretrcao najvise :clap: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2020, 11:42

forgempp je napisao/la:
18 sep 2020, 11:37
bordobijeli je napisao/la:
18 sep 2020, 11:09
Ja samo ne znam kako ti uporedjujes Susica sa tim ostalim penzionerima. Momak ima 28.g i vjerovatno ulazi u formu, Vinko ga polako uvodi u ritam.
Zato sto pretrci ko i oni.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 sep 2020, 11:43

Zamislite prvi par Zvezda Celtic, jednim udarcem dvije muhe ubiješ.

Imali smo sreće s Brestom, ali nismo sa Celticom i Ludogorecom, jbg-a.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2020, 11:43

miky_hz je napisao/la:
18 sep 2020, 11:42
Tatar jedini igrac koji ima 2 zuta pred ove ligaske derbije. Poslije Slobode nam ide il Zeljeznicar ili Zrinjski poslije te ide Siroki(mozda najbolje tu da odmori).

Pisem to jel neznam dali sta da mislim dali ga treba odmoriti protiv Slobode :think: (i protiv Olimpika je evo zvanicno pretrcao najvise :clap: )
Samo neka ne pravi glupe faaulove i nece sigurno dobiti zuti, nije defanzivni igrac. Npr onako glup faul na otoci. Pa ono je za dobre kazne kad znas kakve tekme idu al eto ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 18 sep 2020, 11:49

johntravolta123 je napisao/la:
NE

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 18 sep 2020, 11:51

johntravolta123 je napisao/la:
U LP se igraju dvije utakmice, u EL jedna.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 18 sep 2020, 11:52

Da je sad kako zaspati i probuditi se u pola 3 i vidjeti da smo dobili Celje u Zenic ehhh
Bordo bijeli za život cijeli!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 sep 2020, 11:55

Treba prvo djeticima reci "sjedi đesi ni za đesi nijesi"

A ovo danas imam neki sugav osjecaj a to obicno znaci nesto dobro. Sta god da bude danas ne treba se predavati ali ni zaboraviti na Buducnost, samo korak po korak.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 18 sep 2020, 11:58

Braco
Odoh ja u skolu, nadajte se sto slabijem protivniku, mislima sam uz vas.
Cuvajte se, sretno na zdrijebu.
Ja kad se vratim, dajem ekskluzivno misljenje o zdrijebu. Vas Zundo.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 sep 2020, 11:59

Zundo je napisao/la:
18 sep 2020, 11:58
Braco
Odoh ja u skolu, nadajte se sto slabijem protivniku, mislima sam uz vas.
Cuvajte se, sretno na zdrijebu.
Ja kad se vratim, dajem ekskluzivno misljenje o zdrijebu. Vas Zundo.
Zundaro, kom napadaču se nadaš?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa, sekac, THEC i 79 gostiju.