FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

badboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la badboy » 18 sep 2020, 10:19

feniksptica je napisao/la:
18 sep 2020, 10:05
ajdohordas je napisao/la:
18 sep 2020, 10:03
Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.

"Došao sam na poziv direktora Emira Hadžića. Nakon par razgovora sa njim odlučio sam se za Sarajevo. Nije bilo puno razmišljanja, znao sam da je to pravi potez, da je Sarajevo pravi klub za mene. Znam šta Sarajevo predstavlja u BiH, kakve navijače ima i kakvu ovaj klub ima tradiciju. Znao sam i da će u Sarajevu biti veliki pritisak, ali meni taj pritisak odgovara - što je veći pritisak, ja bolje igram".
Šta zna ćelava ubleha :sick: Odlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba :salut:
Kakve to veze ima s tim sto na ocigled svih nama 3 mjeseca fali napadac ?? ne fali sedmicu nego 3 mjeseca je.bena.

Mogu i ja sad nac neke intervijue Zinedina pa da pokopamo Emira ??. Ne brani neodranjivo, niko ga ne napada sto ga ne voli.
A sto nama fali napadac odnosno kakav napadac i za koliko para da bude bolji od ovih sto imamo pa da Vinko posalje Ahmetovica na klupu. Drugo zasto bi uopste i s kojim razlogom Vinko slao Ahmetovica na klupu. Za rezervnog napadaca i sistem koji postavlja Vinko, Handzic i Krste su sasvim ok. Jel mozda kruzi informacija da je Vinko trazio od Hadzica ili uprave da mu se dovede novi i bolji spic, a ovaj to ignorise?
Da ne pricamo o tome da smo prvi na tabeli, bez poraza. Da je Tatar u zivotnoj formi, prvi strijelac prvenstva i da imas jos tri igraca u formaciji koji su podjednaka prijetnja za go u svakoj utakmici.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2020, 10:21

Ako prodjemo a hocemo aBd, volio bi ovo Celje ako prodju. Jbg sve nesta ako...
Ali haj'mo rijesiti Slobodu prvo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 sep 2020, 10:24

Je li se vratio prenos na Arenu ili ostaje Moja tv ubuduce?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 sep 2020, 10:24

18 sep 2020, 10:04
90% ovdje upisalo pobjedu Astanu i tih 90% opet upisuje nama pobjedu. Nece to bas tako lahko ici. Citam neke komentare ako Buducnost ne mogu proc nek i ne igraju vise. Ne znam po cemu su zasluzili toliko podcjenjivanja. I to ekipa koja izbaci Astanu.
Apsolutno si upravu, potpuno identični komentari, kao uoči Zete 2012, nema nikakve razlike.Ne sviđa mi se to nikako, nadam se da će Vinko, Hadžija (koji je bio akter protiv Zete i svjedok tadašnje euforije) i ljudi iz kluba, znati izolovati igrače od pritiska i euforije, to je najvažnije.Također, glavne prvotimce obavezno poštediti utakmice u Tuzli.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 sep 2020, 10:30

Daj Boze nesto najlakse bili to mi il Buducnost

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2020, 10:32

badboy je napisao/la:
18 sep 2020, 10:19

A sto nama fali napadac odnosno kakav napadac i za koliko para da bude bolji od ovih sto imamo pa da Vinko posalje Ahmetovica na klupu. Drugo zasto bi uopste i s kojim razlogom Vinko slao Ahmetovica na klupu. Za rezervnog napadaca i sistem koji postavlja Vinko, Handzic i Krste su sasvim ok. Jel mozda kruzi informacija da je Vinko trazio od Hadzica ili uprave da mu se dovede novi i bolji spic, a ovaj to ignorise?
Da ne pricamo o tome da smo prvi na tabeli, bez poraza. Da je Tatar u zivotnoj formi, prvi strijelac prvenstva i da imas jos tri igraca u formaciji koji su podjednaka prijetnja za go u svakoj utakmici.
Ako si gledao nase utakmice vidio si da ahmetovica nadskoci svaki stoper lige. Da u duelima pada a sudija nista ne svira. Ostao mu je njuh za gol i tu je i dalje br.1 ali je problem.sto trener nije husref. Kod husrefa je ahmetovic koristen puno i sve je islo preko njega. Kod marinovica krila ulaze u sredinu a i bekovi cesto gjraju lopte na povratne. Dakle nema dugih lopti a nema ni centarsuteva. U dvije utakmice u kjima smo dali 7 godlova ahmetovic nije ucestvovao uopste ni u jednom.
Pricamo o covjeku koji je dao ogroman doprinos u obje titule ali zasnje pola godine je ocit pad uzrokovan prvo godinama a drugo ovom pauzom i plus povredom.

Nama treba okretniji napadac sa boljom tehnikom koji zna odigrati dupli pas i otvoriti prostor. I dobro si rekao, mi za sada zivimo od tatara... A trebamo da zivimo od napadaca jer ova vrsta igre itekako treba da odgovara napadacu. To cak i handzic uspjeva ekploatisati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 sep 2020, 10:42

Znaci suzio se krug na Brest i Zvezdu...

Pogledaj nas YaRabbi i daj lazne Ruse jos jednom. :pray:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 sep 2020, 10:43

Raduju se i crnogorci sto igraju sa nama vjeruju da prolaze sigurno. Pogledaj nas Boze pa da izvucemo Brest ili ovo Celje kuci jer 2 tekme smo u gostima igrali

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 18 sep 2020, 10:43

Treba postovat Buducnost ali mi ako ne mozemo njih proci nemamo sta sanjati o grupi i igranju protiv mnogo jacih timova. Ko god nam dodje u slj kolu moramo se postaviti cvrsto i odigrati glavom malo, sto kaze jedan stari lopov dosta smo mi igrali srcem hajmo malo i glavom.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 18 sep 2020, 10:45

18 sep 2020, 10:14
18 sep 2020, 10:03
Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.

"Došao sam na poziv direktora Emira Hadžića. Nakon par razgovora sa njim odlučio sam se za Sarajevo. Nije bilo puno razmišljanja, znao sam da je to pravi potez, da je Sarajevo pravi klub za mene. Znam šta Sarajevo predstavlja u BiH, kakve navijače ima i kakvu ovaj klub ima tradiciju. Znao sam i da će u Sarajevu biti veliki pritisak, ali meni taj pritisak odgovara - što je veći pritisak, ja bolje igram".
Šta zna ćelava ubleha :sick: Odlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba :salut:
Kakve to veze ima s tim sto na ocigled svih nama 3 mjeseca fali napadac ?? ne fali sedmicu nego 3 mjeseca je.bena.

Mogu i ja sad nac neke intervijue Zinedina pa da pokopamo Emira ??. Ne brani neodranjivo, niko ga ne napada sto ga ne voli.
Ako je čiko sa vrha rekao nema više dovodjenja nikog, onda i Hadžija i mi možemo aminovat i šta ti tu nije jasno ? Naravno da ću da ga branim, nedovodjenje napadača nije razlog da ga se toliko pljuje i psuje i naziva svakakvim imenima. Stvarno mislis da je on lud da ne vidi da nam treba napadač ? Ali očigledno da je zapelo negdje i nešto, uostalom možda neko i dodje.
EH je prije svega odgovaran za produženje ugovora H. Musemiću i trošak od min 120hiljada
Km i dvije blamaže sa Željom...
Kriv je i za dovođenje Milanovića i Hasanovića, ali sve to se može kompenzirati dovođenjem klasnog napadača koji može biti plaćen i 500.000€ za godinu bruto, ako će to donijeti plasman u Grupnu fazu LE.
Sačekamo ždrijeb i ako ne dobijemo Zvezdu ili Celtic i igramo kući protiv Ludogoreca i sličnih, dovesti napadača i napasti LE.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 sep 2020, 10:48

Red1946 je napisao/la:
18 sep 2020, 10:45

Ako je čiko sa vrha rekao nema više dovodjenja nikog, onda i Hadžija i mi možemo aminovat i šta ti tu nije jasno ? Naravno da ću da ga branim, nedovodjenje napadača nije razlog da ga se toliko pljuje i psuje i naziva svakakvim imenima. Stvarno mislis da je on lud da ne vidi da nam treba napadač ? Ali očigledno da je zapelo negdje i nešto, uostalom možda neko i dodje.
EH je prije svega odgovaran za produženje ugovora H. Musemiću i trošak od min 120hiljada
Kriv je i za dovođenje Milanovića i Hasanovića, ali sve to se može kompenzirati dovođenjem klasnog napadača koji može biti plaćen i 500.000€ za godinu bruto, ako će to donijeti plasman u Grupnu fazu LE.
Sačekamo ždrijeb i ako ne dobijemo Zvezdu ili Celtic i igramo kući protiv Ludogoreca i sličnih, dovesti napadača i napasti LE.
Nema kluba na svijetu da svako pojacanje ubode to zaboravi posebno kad dovodis igrace bez ugovora

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2020, 10:49

Kriv je i za glad u Jemenu, i nestasicu nafte u GRAS-u. Odlazi celava ubleho !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 18 sep 2020, 10:51

Fanimo moze igrati špica to je barem dobra stvar
FKS

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 sep 2020, 10:51

Red1946 je napisao/la:
18 sep 2020, 10:45

Krivite ga i kad ne treba...nije kriv za 2 sramote u derbiju jer znas i sam ko je koga otjerao i zbog cega smo lose igrali..
...navijaci bi ga ubili da nije produzio ugovor
Nije kriv za dovodjenje Milanovic jer je bio iskljuciva zelja kesoljuba, a moze se reci da je kriv za Hasanovica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 sep 2020, 10:52

Nasi trebaju kao Partizan da se okrenu malo igracima iz Afrike kojih ima dosta na trzistu a ne samo da se baziramo na igrace iz Srbije ili neka kontaktiraju Voju Dragovica

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 sep 2020, 10:54

Prvo Sloboda, pa sve ostalo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 18 sep 2020, 10:55

Celje i Brest nebitno gdje da igramo, ako to ne možemo dobit i ne zaslužujemo grupe...
Naravno prije svega Sloboda jer prvenstvo je primarni cilj
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 sep 2020, 10:59

Tatar moze USPJESNO igrat na spicu...

Razlika.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 18 sep 2020, 11:00

Brest u Zenici i dva gola iz ofsajda za prolaz u grupe
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 sep 2020, 11:05

Hztesanj je napisao/la:
18 sep 2020, 10:55
Celje i Brest nebitno gdje da igramo, ako to ne možemo dobit i ne zaslužujemo grupe...
Naravno prije svega Sloboda jer prvenstvo je primarni cilj
Ma mogu i firauni, al treba ovu buducnost ozbiljno shvatiti. Umjetnici su u valjanju, crnogorski.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pena, tutankamon1905 i 34 gosta.