A sto nama fali napadac odnosno kakav napadac i za koliko para da bude bolji od ovih sto imamo pa da Vinko posalje Ahmetovica na klupu. Drugo zasto bi uopste i s kojim razlogom Vinko slao Ahmetovica na klupu. Za rezervnog napadaca i sistem koji postavlja Vinko, Handzic i Krste su sasvim ok. Jel mozda kruzi informacija da je Vinko trazio od Hadzica ili uprave da mu se dovede novi i bolji spic, a ovaj to ignorise?feniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:05Kakve to veze ima s tim sto na ocigled svih nama 3 mjeseca fali napadac ?? ne fali sedmicu nego 3 mjeseca je.bena.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:03Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.
"Došao sam na poziv direktora Emira Hadžića. Nakon par razgovora sa njim odlučio sam se za Sarajevo. Nije bilo puno razmišljanja, znao sam da je to pravi potez, da je Sarajevo pravi klub za mene. Znam šta Sarajevo predstavlja u BiH, kakve navijače ima i kakvu ovaj klub ima tradiciju. Znao sam i da će u Sarajevu biti veliki pritisak, ali meni taj pritisak odgovara - što je veći pritisak, ja bolje igram".
Šta zna ćelava ublehaOdlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba
![]()
Mogu i ja sad nac neke intervijue Zinedina pa da pokopamo Emira ??. Ne brani neodranjivo, niko ga ne napada sto ga ne voli.
Da ne pricamo o tome da smo prvi na tabeli, bez poraza. Da je Tatar u zivotnoj formi, prvi strijelac prvenstva i da imas jos tri igraca u formaciji koji su podjednaka prijetnja za go u svakoj utakmici.