FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam rekao da sam zadovoljan trecim pretkolom, play off bi bio odličan rezultat ove godine u Evropi a o grupama ne razmišljam.
Sad se otvorili odlicna prilika da se igra i prodje. Jbga, nisu Atalanta ili Celtic da se ne moze igrati... Idemo jako
Sad se otvorili odlicna prilika da se igra i prodje. Jbga, nisu Atalanta ili Celtic da se ne moze igrati... Idemo jako
PrekovremenoHistoricar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:24Sarajevo - Ararat/Celje, Hitna bi imala pune ruke posla![]()

Pyro is not a crime !
Kad je izvlacenje?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad bi nas konačno nekad sreća pogledala imali bi strašnu šansu za grupe i nevjerovatne pare za naše uslove i onda bi tek mogli napraviti iskorak takav da nam ostali ne bi mogli ništa bukvalno.
Korak po korak, samo ne Celtic i Ludogorets, po mogućnosti i Zvezdu izbjeć, Brest i Arm/Slo bi bili idealni.
Al prvo Budućnost Banovići.
Korak po korak, samo ne Celtic i Ludogorets, po mogućnosti i Zvezdu izbjeć, Brest i Arm/Slo bi bili idealni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa imas srece sa izvlacenjem ove sezone, a i prosle si imao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:51Kad bi nas konačno nekad sreća pogledala imali bi strašnu šansu za grupe i nevjerovatne pare za naše uslove i onda bi tek mogli napraviti iskorak takav da nam ostali ne bi mogli ništa bukvalno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Izvlačimo Zvezdu, pazite šta sam rekao
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Prosle nismo sigurno, jer dobio si Celtic, a u 3.pretkolu EL je ako se sjećam Rosenborg-Bate bio ili najteži ili medju dva najteža para, a i u play offu te Astana cekala, tako da nije to bas neka velika sreća,pogotovo jer nam je bukvalno pola ekipe povrijedjeno bilo, dok ove godine dosad definitivno imamo odličan zrijebzlo87 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:52Pa imas srece sa izvlacenjem ove sezone, a i prosle si imao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:51Kad bi nas konačno nekad sreća pogledala imali bi strašnu šansu za grupe i nevjerovatne pare za naše uslove i onda bi tek mogli napraviti iskorak takav da nam ostali ne bi mogli ništa bukvalno.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 sep 2020, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
**** ga više i ovaj Celtic.
Daj Brest kući da im **** mamicu.
Daj Brest kući da im **** mamicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Brest i Celje najpozeljniji i kuci i u gostima.
Ludogorec moze kuci , na strani vec teze.
Celtic i Zvezda niposto na strani , kuci iole 30 % imamo sansi
Ludogorec moze kuci , na strani vec teze.
Celtic i Zvezda niposto na strani , kuci iole 30 % imamo sansi
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sta je ovo, u 9 ujutro poceli mec

Vode 1-0
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Prošle godine, dva evropska ždrijeba - dva najteža protivnika, Celtic i Bate/Rosenborg.Ako na to nadovežemo Atalantu iz ljeta 2018, to su tri najteža moguča protivnika u tri uzastopna evropska ždrijeba.zlo87 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:52Pa imas srece sa izvlacenjem ove sezone, a i prosle si imao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2020, 09:51Kad bi nas konačno nekad sreća pogledala imali bi strašnu šansu za grupe i nevjerovatne pare za naše uslove i onda bi tek mogli napraviti iskorak takav da nam ostali ne bi mogli ništa bukvalno.
-
- Kontakt:
Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.
"Došao sam na poziv direktora Emira Hadžića. Nakon par razgovora sa njim odlučio sam se za Sarajevo. Nije bilo puno razmišljanja, znao sam da je to pravi potez, da je Sarajevo pravi klub za mene. Znam šta Sarajevo predstavlja u BiH, kakve navijače ima i kakvu ovaj klub ima tradiciju. Znao sam i da će u Sarajevu biti veliki pritisak, ali meni taj pritisak odgovara - što je veći pritisak, ja bolje igram".
Šta zna ćelava ubleha
Odlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba 
"Došao sam na poziv direktora Emira Hadžića. Nakon par razgovora sa njim odlučio sam se za Sarajevo. Nije bilo puno razmišljanja, znao sam da je to pravi potez, da je Sarajevo pravi klub za mene. Znam šta Sarajevo predstavlja u BiH, kakve navijače ima i kakvu ovaj klub ima tradiciju. Znao sam i da će u Sarajevu biti veliki pritisak, ali meni taj pritisak odgovara - što je veći pritisak, ja bolje igram".
Šta zna ćelava ubleha

- feniksptica
- Kontakt:
90% ovdje upisalo pobjedu Astanu i tih 90% opet upisuje nama pobjedu. Nece to bas tako lahko ici. Citam neke komentare ako Buducnost ne mogu proc nek i ne igraju vise. Ne znam po cemu su zasluzili toliko podcjenjivanja. I to ekipa koja izbaci Astanu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve to veze ima s tim sto na ocigled svih nama 3 mjeseca fali napadac ?? ne fali sedmicu nego 3 mjeseca je.bena.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:03Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.
Šta zna ćelava ublehaOdlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba
![]()
Mogu i ja sad nac neke intervijue Zinedina pa da pokopamo Emira ??. Ne brani neodranjivo, niko ga ne napada sto ga ne voli.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Garant ga je lagao, lijepo mu pricao.. Kad se ugovor trebao potpisati, hadzija mu reko evo ti upola, uzmi ili ostaviajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:03Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.
Šta zna ćelava ublehaOdlazi iz kluba dovodiš nam polovnjake, keširaj budalo za "kapitalca" ili mars iz kluba
![]()

Prvo Slobodu rijesiti. Utakmicu po utakmicu. Neki su vec u grupnoj fazi. Ne zanosite se. Sve u svoje vrijeme.
100 posto aBd Dinamo Brest
To sam pisao odmah poslije tekme da ce mo se sresti
I igrati kuci protiv njih?!!!!!
JER KARMA JE ****
NEMOZE ONA NEPRAVDA PROCI NEKAZNJENO
To sam pisao odmah poslije tekme da ce mo se sresti
I igrati kuci protiv njih?!!!!!
JER KARMA JE ****
NEMOZE ONA NEPRAVDA PROCI NEKAZNJENO
-
- Kontakt:
Ako je čiko sa vrha rekao nema više dovodjenja nikog, onda i Hadžija i mi možemo aminovat i šta ti tu nije jasno ? Naravno da ću da ga branim, nedovodjenje napadača nije razlog da ga se toliko pljuje i psuje i naziva svakakvim imenima. Stvarno mislis da je on lud da ne vidi da nam treba napadač ? Ali očigledno da je zapelo negdje i nešto, uostalom možda neko i dodje.feniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:05Kakve to veze ima s tim sto na ocigled svih nama 3 mjeseca fali napadac ?? ne fali sedmicu nego 3 mjeseca je.bena.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:03Tatar je prvi intervju za bh. medije dao za SportSport.ba pred kraj 2018. godine. Tada je i otkrio ko je najveći 'krivac' za njegov dolazak u bordo klub.
![]()
Mogu i ja sad nac neke intervijue Zinedina pa da pokopamo Emira ??. Ne brani neodranjivo, niko ga ne napada sto ga ne voli.