Đe ces našeg Zukanovića zaboraviti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa dobro eto dream team su, koji je te sezone završio na 15 mjestu od 20 timova, uz 18 poraza i samo deset pobjeda i deset nerješenih. Za dva boda osigurali opstanak ljudi, a o njima se priča kao da su Atalanta u najboljim danima.
Ma ja ba, Atletico slučajno ima par trofeja EL i par finala LP. Sevilli su zbog lijepog grba dali 5-6 trofeja EL.
i ja sam to htio, al kad vidjeh par Floriana-Flora, i zamisli to izvuci i to kuci, pa hitna bi sutra radila prekovremeno
Kakvo uigravanje buraz ? Pa nije prva utakmica sezone. Svi znamo kako se one seljačine nalože protiv nas, samo nas faulovima i sjeckanjem igre mogu zaustaviti.
Hitna bi sutra radila prekovremeno
Pa jest brate treba realnosti.belosevic28 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 00:10Meni je bezze od svake ekipe koju mi prodjemo praviti Real, a svaku koju prodju klubovi iz komsiluka porediti sa Travnikom... Ne ide jbg. Malo realnosti samo...
tek i ja vidjeh da sam to napisaoHistoricar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 00:13Hitna bi sutra radila prekovremeno![]()
E svaka ti čast legendo, ne pamtim kada sam se ovako ismijao
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46, Varijantas8 i 58 gostiju.