Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
& & ".
" је " % & евро ". $ " је " јер су " " ? евро ", & $ " у & ? " " ? је % % је $ " ".
" је " % & евро ". $ " је " јер су " " ? евро ", & $ " у & ? " " ? је % % је $ " ".
" " $.
- alan_kardec
- Kontakt:
Voša nije igrala u Evropi ove sedmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
У праву ", ' %.
У & ?, & $ $ ' " $ $ на " ? ' ТСЦ на " " " " ове $.
У & ?, & $ $ ' " $ $ на " ? ' ТСЦ на " " " " ове $.
" " $.
- alan_kardec
- Kontakt:
može tsc do iznenađenja sigurno jer mi nismo u nekoj formi, vidim da Stanković jedva čeka reprezentativnu pauzu
prednost naša je što smo imali dva dana više za odmor nakon evronastupa.
prednost naša je što smo imali dva dana više za odmor nakon evronastupa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
", за ' " " ? $ " $ не $ " $, " ".
С $ стране, на ", " су " $ " $. ", " $ су ? пуно " ' за $ " $ $ ? - то " ?.
С $ стране, на ", " су " $ " $. ", " $ су ? пуно " ' за $ " $ $ ? - то " ?.
" " $.
Kao sto sam i rekao, Zvezda bi se mogla odvojiti dodatno na tabeli, sto i ne cudi jer ima najveci fond kvalitetnih igraca.
Kad pogledas da su na klupi veceras recimo Vulić, Kanga, Spiridonović, da Bena nema ni u protokolu.
Ovih 3-0 je cak i povoljan rez za TSC, obzirom na prikazano.
S druge strane, Voša i Spartak primjeri prednosti i relaksacije sto ne igraju evropu, u odnosu na Partizan i TSC.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Samo nek guraju u evropi (mozda im je to i prioritet), a sto se prvenstva tice realna im je borba za evropu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Наравно. ? " се ове $ ' ". ? " $ опет " 2 " у '. % је % " & " '... " $ '.
" " $.
TSC - FCSB
Rumuni su ovde svakako favoriti, ali nije da je TSC skroz bez sansi. Igra kuci i mislim da je u stanju da napravi veliko iznenađenje.
Sfintul - Partizan
Crno-beli apsolutni favoriti. Nemaju pravo na kiks vs ovih.
Omonia - Zvezda
Zvezda korektno prosla obzirom na ostale opcije. Blagi favorit, ali mora igre iz prvenstva pretociti i na evropu.
Ukoliko se ponovi mec iz Tirane, Kiprani ce to znati iskoristiti.
Rumuni su ovde svakako favoriti, ali nije da je TSC skroz bez sansi. Igra kuci i mislim da je u stanju da napravi veliko iznenađenje.
Sfintul - Partizan
Crno-beli apsolutni favoriti. Nemaju pravo na kiks vs ovih.
Omonia - Zvezda
Zvezda korektno prosla obzirom na ostale opcije. Blagi favorit, ali mora igre iz prvenstva pretociti i na evropu.
Ukoliko se ponovi mec iz Tirane, Kiprani ce to znati iskoristiti.
Partizan nema opravdanje za bilo sta osim sigurne pobjede.
Zvezda ne smije ponoviti mec iz Tirane. Favoriti smo, ali je velika steta sto ne igramo na domacem terenu.
TSC moze izbaciti FCSB. Nije bas da je za ocekivati, ali definitivno moze.
Zvezda ne smije ponoviti mec iz Tirane. Favoriti smo, ali je velika steta sto ne igramo na domacem terenu.
TSC moze izbaciti FCSB. Nije bas da je za ocekivati, ali definitivno moze.
- alan_kardec
- Kontakt:
Zvezda i Partizan odlično prošli, kako je moglo, pogotovo Partizan
TSC protiv ex Steaue, nzm ja sam ih bio prežalio i pred put u Moldaviju, pa evo i sad ću, možda sam im taličan
Šalu na stranu, Steaua je favorit, nema tu priče nikakve.
TSC protiv ex Steaue, nzm ja sam ih bio prežalio i pred put u Moldaviju, pa evo i sad ću, možda sam im taličan

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako prođete na Olimpijakos u pof.
Što se TSC-a tiče na jednu utakmicu se bar mogu momački pobit sa Rumunima koji su favoriti.
Što se TSC-a tiče na jednu utakmicu se bar mogu momački pobit sa Rumunima koji su favoriti.
LŠ:
Olympiacos (GRE) vs Omonia (CYP) / Crvena zvezda (SRB)
LE:
Charleroi (BEL) vs Sfintul Gheorghe Suruceni (MDA) / Partizan (SRB)
Bačka Topola (SRB) / FCSB (ROU) vs Riteriai (LTU) / Slovan Liberec (CZE)
Bala Town (WAL) / Standard Liège (BEL) v Vojvodina (SRB)
- Zvezda ocekivano, u toj fazi nema lakog protivnika.
- Partizan bas nije imao srece. Izvukli najtezeg od potencijalnih i to idu u Belgiju.
- TSC najbolje prosao, sto je i logicno, jer preuzima koeficijent FCSB ukoliko ih izbace.
- Vojvodina korektno, obzirom da su mogli na Tottenham. Yebeno je ipak sto kao i Partizan gostuju.
Olympiacos (GRE) vs Omonia (CYP) / Crvena zvezda (SRB)
LE:
Charleroi (BEL) vs Sfintul Gheorghe Suruceni (MDA) / Partizan (SRB)
Bačka Topola (SRB) / FCSB (ROU) vs Riteriai (LTU) / Slovan Liberec (CZE)
Bala Town (WAL) / Standard Liège (BEL) v Vojvodina (SRB)
- Zvezda ocekivano, u toj fazi nema lakog protivnika.
- Partizan bas nije imao srece. Izvukli najtezeg od potencijalnih i to idu u Belgiju.
- TSC najbolje prosao, sto je i logicno, jer preuzima koeficijent FCSB ukoliko ih izbace.
- Vojvodina korektno, obzirom da su mogli na Tottenham. Yebeno je ipak sto kao i Partizan gostuju.
$ ?.
$ $ $ се не ' $ _________ " ".
? су " " " $ 2 топ ¥, $ " %... " " то је % је. $ $ $, ? " " $ тога, ".
$ $ $ се не ' $ _________ " ".
? су " " " $ 2 топ ¥, $ " %... " " то је % је. $ $ $, ? " " $ тога, ".
" " $.
Kakvih go.ana i pita? Druze, imamo za klasu jacu ekipu individualno od ovih, ali oni imaju trenera, a mi drugara igracima!
Kanga imao vise suteva od Hardena, a Deki aplaudira i vice "bravo bravo"...
Msm, nije on kriv sto je amater, ali kriv je sto se uci na Zvezdi i sto se uhvatio u kolo sa lopovima Terzom i Mrkelom!
". $ супротно " " $.
? " " $ ? $. " $ " " ову " ? превару....
? сте - у ?, ¥ ".
" је жао & & ? " $, & ? ".
У & ?, $ је ? $ & " " то јесте неуспјех.
? " " $ ? $. " $ " " ову " ? превару....
? сте - у ?, ¥ ".
" је жао & & ? " $, & ? ".
У & ?, $ је ? $ & " " то јесте неуспјех.
" " $.
- alan_kardec
- Kontakt:
TSC - Steaua, ako sve ovo nije bila predstava i namještaljka od tekme (uefa će ovo da istraži vjerovatno), nakloon i jednima i drugima za strašnu utakmicu
Rumunima zato što su došli desetkovani i uspjeli da prođu nekako, a TSC-u zato što su se odlično držali i vraćali u igru sa igračem manje pa onda i sa dva igrača manje, mada mislim da je ovaj drugi crveni nezasluženo dobijen. Golman TSC-a
, čovjek ko da je namjerno birao kontra stranu pri izvođenju penala, nijednom nije bio ni blizu da odbrani.
Šteta za TSC, imali su šanse možda da se domognu i playoffa jer bi u sljedećem kolu čekali Libereca... ybga.
Partizan teže nego što se očekivalo prošao ovu poluamatersku ekipicu iz Moldavije, iako se čitavu utakmicu igralo isključivo pred moldavskim golom, tek u produžetku iz penala Partizan je prošao.
Tačno je i da smo isplali od dosta slabijeg protivnika od nas, kojeg smo, cijenim, u normalnim okolnostima, da se igrao i revanš, dobili sigurno, al ajd...
Samo mi nije jasno na osnovu čega si zaključio da je Falćineli prevara? Msm ok, možda će i biti prevara, samo mi nije jasno na osnovu čega si to uspio da zaključiš kad lik kod nas nije sastavio ni čitavu utakmicu da odigra.

Šteta za TSC, imali su šanse možda da se domognu i playoffa jer bi u sljedećem kolu čekali Libereca... ybga.
Partizan teže nego što se očekivalo prošao ovu poluamatersku ekipicu iz Moldavije, iako se čitavu utakmicu igralo isključivo pred moldavskim golom, tek u produžetku iz penala Partizan je prošao.
Tačno sve. Nekad imaš sreće nekad ne.
Tačno je i da smo isplali od dosta slabijeg protivnika od nas, kojeg smo, cijenim, u normalnim okolnostima, da se igrao i revanš, dobili sigurno, al ajd...
Samo mi nije jasno na osnovu čega si zaključio da je Falćineli prevara? Msm ok, možda će i biti prevara, samo mi nije jasno na osnovu čega si to uspio da zaključiš kad lik kod nas nije sastavio ni čitavu utakmicu da odigra.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.