Kojih trecih lica? Znam i ja kako ide livestream, eto de mi na PP objasni ako neces ovdje. Svaku utakmicu problem neki s tim streamom. Proslu utakmicu ide stream od pocetka a oni nisu postavili link na stranicu. Mogli su ga na facebook podijeliti onda. Nije do tih 5KM sto raja plati nego do toga sto ocekujes da pogledas utakmicu svog kluba a ono ne radi i onda dobijes to da te ljudi pljuju po zvanicnoj stranici.pasaunodinoi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 15:35Zrelo razmisljanje znaci postaviti stvari na svoje mjesto. Upucen sam u sisten livestreaminga i znam da nije problem ni do uprave ni do decki koji su na tribinama vec do trecih lica.
Zasto svaka susa sebi daje za pravo da komentarise sve i jednog pojedinca u timu pa i trenera?
Treba malo spustiti loptu, ako neko ima dovoljno znanja i kompetencija za ono sto prica neka se javi u Upravu i neka pomogne klubu. To sam i ja uradio te dobio podrsku u nekim segmentima, u nekim ne i to razumijem.
Udjem na forum da vidim ima li kakvih novina, da neko sta novo nije saznao i citam samo bljuvotine. U tome je fazon. Treba malo pozitive ljudi.![]()
![]()
Ta zvanicna stranica se vodi pravo amaterski, ode nam trener mi to saznamo preko sportsport.ba ili fb stranice Prva liga. Kad pitas da objave broj prodanih karata kazu nije ovo Premijer liga

Treba pohvaliti sta se treba pohvaliti, a neke stvari nisu dobre i to treba kritikovati.