FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je ovo, Connah's Quay igra protiv Dinamo Tbilisija, samo 3 igrača na klupi. Korona?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
?? PO ? Nemoj se zezati Titati

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:59Buducnost isto u ligi ima utakmicu u nedelju kad i mi,nadam se da nece odgoditi jel definitivno veliki nam je plus sto su ovako daleko gostovali ,predugo je putovanje u Kazahstan pa opet nazad,i oni su dosta iskusna ekipa(danas 5-6 igraca 30+ je pocelo),ako nista vjerujem da cemo svjeziji dosta biti.
Ovaj napadac iz Grcke sto im igra zadnjih 9 utakmica nije gola dao,nadam se da nece protiv nas proradit![]()
Kaze onaj u prenosu da im je nedostajao najbolji igrac. Sad zbog cega ? I imali pravo igrati ?
Ko ce znati.Ali evo ih 0-0 90 min.Drze se pravo dobro.Nornalno iznabadali i ove ,vec su 5 zutih skupili

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Daj nam sad napadaca Hadzija da te uokvirim na zidu. Izvuci nekog ala Benko, da napadnemo grupe vise...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da, rekao je da je dobio pet utakmica suspenzije zbog crvenog. Ako je tako, onda ga nema ni protiv nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:50miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:59Buducnost isto u ligi ima utakmicu u nedelju kad i mi,nadam se da nece odgoditi jel definitivno veliki nam je plus sto su ovako daleko gostovali ,predugo je putovanje u Kazahstan pa opet nazad,i oni su dosta iskusna ekipa(danas 5-6 igraca 30+ je pocelo),ako nista vjerujem da cemo svjeziji dosta biti.
Ovaj napadac iz Grcke sto im igra zadnjih 9 utakmica nije gola dao,nadam se da nece protiv nas proradit![]()
Kaze onaj u prenosu da im je nedostajao najbolji igrac. Sad zbog cega ? I imali pravo igrati ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:53Da, rekao je da je dobio pet utakmica suspenzije zbog crvenog. Ako je tako, onda ga nema ni protiv nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:50miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:59Buducnost isto u ligi ima utakmicu u nedelju kad i mi,nadam se da nece odgoditi jel definitivno veliki nam je plus sto su ovako daleko gostovali ,predugo je putovanje u Kazahstan pa opet nazad,i oni su dosta iskusna ekipa(danas 5-6 igraca 30+ je pocelo),ako nista vjerujem da cemo svjeziji dosta biti.
Hvala

- ElCartel11
- Kontakt:
Jbt koja razlika u fizickoj spremi igraca. Stvarno čudno za vidjeti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A ko im je taj najbolji igrač?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:53Da, rekao je da je dobio pet utakmica suspenzije zbog crvenog. Ako je tako, onda ga nema ni protiv nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:50miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:59Buducnost isto u ligi ima utakmicu u nedelju kad i mi,nadam se da nece odgoditi jel definitivno veliki nam je plus sto su ovako daleko gostovali ,predugo je putovanje u Kazahstan pa opet nazad,i oni su dosta iskusna ekipa(danas 5-6 igraca 30+ je pocelo),ako nista vjerujem da cemo svjeziji dosta biti.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- PAULUS1234
- Kontakt:
Majke mi dolazim kuci vidim Buducnost prosla Astanu i znao sam i naopadnu mi ona kukanja jesmo mogli gore a ja kontam mi razvalili tim koji je dao 6 toj Astani. Vidim i madjari n pragu proplaza , neka radi koificijenta , a seljo nek gleda
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Draško Božović, zabio dva gola za vikend, kapiten im.Zundo je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:56A ko im je taj najbolji igrač?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:53Da, rekao je da je dobio pet utakmica suspenzije zbog crvenog. Ako je tako, onda ga nema ni protiv nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:50
@Samozdravlje nema na čemu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PAULUS1234
- Kontakt:
Kolko ih je uzela Buducnost Hadzija napadac
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 17 sep 2020, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Halalite na upaduHistoricar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:24Finog napadača Zrinjski dovede, ovog Josipa Ivančića.Visok, jak, nosi se dobro sa ove dvije grdosije iz Olimpije, evo sad zabio gol.Također, u prethodne dvije utakmice 2 gola dao, valjda i naš Hadžija nešto slično pronađe.

Bez zayebancije treba vam doci jedan napadac koji igra odlicno, a i ima odlicnu statistiku bivsi napadac Partizana

Sretno protiv Buducnosti
Za nedelju sto manje srece aBd

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Krkani napravise penal u 97 i ispadoseZundo je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:51Bogami jest Corona
https://www.dailypost.co.uk/sport/conna ... t-18947945

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Svaka čast Zrinjskom, herojski.
-
- Kontakt:
PAULUS1234 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:56Majke mi dolazim kuci vidim Buducnost prosla Astanu i znao sam i naopadnu mi ona kukanja jesmo mogli gore a ja kontam mi razvalili tim koji je dao 6 toj Astani. Vidim i madjari n pragu proplaza , neka radi koificijenta , a seljo nek gleda
Velsani i Bjelorusi ispali sa penala. Oba 0:1.
- PAULUS1234
- Kontakt:
koeficijent e nasi ajde sad ko skori protiv Buducnosti , nema sanse da ispadnete ako se budete borili , bolji ste sigurno