NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 16:03

pasaunodinoi je napisao/la:
17 sep 2020, 15:35
harden je napisao/la:
17 sep 2020, 15:03
Znaci cim ne kritikujes to je zrelo razmisljanje. Ja bih rekao da je obrnuto.
Zrelo razmisljanje znaci postaviti stvari na svoje mjesto. Upucen sam u sisten livestreaminga i znam da nije problem ni do uprave ni do decki koji su na tribinama vec do trecih lica.

Zasto svaka susa sebi daje za pravo da komentarise sve i jednog pojedinca u timu pa i trenera?

Treba malo spustiti loptu, ako neko ima dovoljno znanja i kompetencija za ono sto prica neka se javi u Upravu i neka pomogne klubu. To sam i ja uradio te dobio podrsku u nekim segmentima, u nekim ne i to razumijem.

Udjem na forum da vidim ima li kakvih novina, da neko sta novo nije saznao i citam samo bljuvotine. U tome je fazon. Treba malo pozitive ljudi. :clap: :clap:
Kojih trecih lica? Znam i ja kako ide livestream, eto de mi na PP objasni ako neces ovdje. Svaku utakmicu problem neki s tim streamom. Proslu utakmicu ide stream od pocetka a oni nisu postavili link na stranicu. Mogli su ga na facebook podijeliti onda. Nije do tih 5KM sto raja plati nego do toga sto ocekujes da pogledas utakmicu svog kluba a ono ne radi i onda dobijes to da te ljudi pljuju po zvanicnoj stranici.

Ta zvanicna stranica se vodi pravo amaterski, ode nam trener mi to saznamo preko sportsport.ba ili fb stranice Prva liga. Kad pitas da objave broj prodanih karata kazu nije ovo Premijer liga :rol: Hamdo se raspravlja s ljudima na fbu, gdje to ima? Jucer udjem na stranicu od ovog Sim Baua, pa ono je level iznad nase Zvanicne prezentacije.

Treba pohvaliti sta se treba pohvaliti, a neke stvari nisu dobre i to treba kritikovati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 sep 2020, 16:41

Još se ne zna ko je čupo?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 16:52

Vi bi i da nam dodje igrac i da znate ko je, ejs.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 sep 2020, 17:41

Najjaci ste vi sto branite klub. Hamdo je doveo trenera za kojeg niko nikad cuo nije i to doveo je tog trenera jos prije mjesec dana i cak se raspravlja po fb. Pa koji to predsjednik radi. Jel ima od jos kojeg kluba?
Znamo svi da su amateri da ce klub uvaliti i cak ako udjemo u PL klub nije na zdravim nogama kleknuce opet a sad kad klekne ode i glava.
Livestream katastrofa. Ako vec naplacuju to onda napravi kako treba. Ne zamima mene do koga je. Kad pisu na fb kupite kupon pomozite klubu tad nista ne zapinje. Sad u sub 25min utskmice gledao nisam. Pa pusti jednom link5min prije utakmice yebo ga drzava.
Volio bi ja da je najveci problem kluba taj live stream ali previsw informscija se krije. Imamo stranicu nek napisu dosso na probu taj i tak igrac. Benjo u klubu niko pojma nema. Veliko fuj

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 17:51

nebeskasila je napisao/la:
17 sep 2020, 17:41
Najjaci ste vi sto branite klub. Hamdo je doveo trenera za kojeg niko nikad cuo nije i to doveo je tog trenera jos prije mjesec dana i cak se raspravlja po fb. Pa koji to predsjednik radi. Jel ima od jos kojeg kluba?
To je njegov prijatelj 20 godina, hoce li u slucaju neuspjeha priznati gresku?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 sep 2020, 18:00

harden je napisao/la:
17 sep 2020, 17:51
17 sep 2020, 17:41
To je njegov prijatelj 20 godina, hoce li u slucaju neuspjeha priznati gresku?
Pa dosao je trener koji ce slusati hamdu. Kazu daj sansu daj trenera koji zna sta radi ne nekog behveze da cekam ksd cemo kiksati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 18:03

Daj Katalinica :kafa:

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 17 sep 2020, 20:23

Iskreno po meni iako mi se pojedine stvari nisu svidjale Cigo je dobro bio krenuo bojim Se da će ga Hamdo pojesti.Ne svidja mi se nikako sto je ponovo u klubu ok napravit ce on instant uspijeh nek se i udje u PL ali vjeruj te mi ubrzo ce napustiti klub.Sve sto je dotakao u gradu je unistio prodao prokockao kroz Jedinstvo sa njim idu mutni poslovi pranje para hapa i sl. Bas sam bio zagrijan da je ovo dobra prica ali bojim se da je krenula u krivom smjeru.Cigo ako citas ovaj forum napisi kako ti sse Hamdo uvukao pod kožu hahaha

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 17 sep 2020, 20:38

Evo Muzafer Ivanić novi igrač 😃

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 20:40

BihacSN je napisao/la:
17 sep 2020, 20:38
Evo Muzafer Ivanić novi igrač 😃
Igrao utakmicu za nas prije 20 dana :rol:

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 17 sep 2020, 21:08

Ne znam šta bih dao da danas u veznom redu stoje Bojan Burazor i Endi Nuhanović, tek onda bih možda bilo ispravno reći da ćemo sviju ,,pomesti,,...

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 18 sep 2020, 00:18

Decki ce za vikend dobiti Travnik, pazite sta vam govorim. Uz Beću, koji trazi ofanzivniji i agilniji futbal, Jedinstvo ce prodisati. Vidjelo se to danas i jucer na treningu.
A šta drugo da radim svaki dan? 1937

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 sep 2020, 00:20

18 sep 2020, 00:18
Decki ce za vikend dobiti Travnik, pazite sta vam govorim. Uz Beću, koji trazi ofanzivniji i agilniji futbal, Jedinstvo ce prodisati. Vidjelo se to danas i jucer na treningu.
Pa sa ovakvim napadom i moramo igrati ofanzivno

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2020, 00:30

Aj makar ce biti neki pozitivni sok, mozda se ko prepadne za mjesto u ekipi pa pocnu trcati i davati sve od sebe.

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 18 sep 2020, 00:35

18 sep 2020, 00:20
18 sep 2020, 00:18
Pa sa ovakvim napadom i moramo igrati ofanzivno
Ne kazem samo u napadackom smislu. Berberova taktika u par navrata u tom segmentu je bila ako das u prvih 15-20 i onda se povuci pa popus* gol ili dva. Ovaj forsira presing, ostru igru, a to je po meni kljuc sa ovakvim igrackim kadrom jer imas dobra krila i bekove, pored napada uz solidan centar.

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 18 sep 2020, 00:40

harden je napisao/la:
18 sep 2020, 00:30
Aj makar ce biti neki pozitivni sok, mozda se ko prepadne za mjesto u ekipi pa pocnu trcati i davati sve od sebe.
Pa ima i toga. Koliko cujem iz Uprave nece im biti svejedno ako izgube, neki mozda i frcaju, a mozda dobiju i po padze. :wave: :wave:

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 18 sep 2020, 12:55

Treci dan koliko znam kako cupo trenira, a i dalje se ne zns ko je. Sramota za klub.
Zovite uvrijedenu princezu Stambija nek se vrati na forum, da bar nama koji pratimo Jedinstvo moze reci informacije sto se tice igrackog kadra i povreda. Pare nas ne zanimaju tako da ne mora o tome pisati.
Volim samo Jedinstvo Bihać

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 sep 2020, 13:22

Ma kakav stambi, stambi lajka onaj hamdin komentar "kupi i ti pa ces biti uslikan" na onoj objavi sto je momak napisao u vezi Berberovica. Ako je stambi admin stranice a koliko sam cuo jeste. Momak sasvim korektno napisao da se ne iznose redovno vijesti sta se desava u klubu a on podrzava hamdin komentar koji nema nigdje veze sa objavom momka, al dobro mora i stambi raditi kako hamdo kaze.

Eto ti oficijalne stranice kluba objavili za Ivkovica da je novi igrac kluba a on vec 20 i kusur dana trenira sa ekipom a cak je i igrao jednu utakmicu, amaterska stranica u svakom pogledu bolje neka je ugase.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 sep 2020, 13:25

Pa stambi bi pisao da smije. Ali ne smije nista govoriti o klubu samo kao nasao se uvrijedjen. Da smije objsvio bi na stranici nasoj ili na fb kakvu vijest ali uprava mu ne dozvoljava
Idemo pobijediti travnik pa kako bude yebes ga

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 18 sep 2020, 15:05

Pa uklonili su vijest i za ovog igrača

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.