Hardene, sad je 240, molit cu. Stari je 144. To je za sirotinju vec.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hardene, sad je 240, molit cu. Stari je 144. To je za sirotinju vec.
Kako im se isplati ovo? Zasto?leorey je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:04XMP davno odradjen moj Blejzeru.
Btw![]()
Kakva godinaCD projekt RED has confirmed that Cyberpunk 2077 will not use Denuvo protection. In fact, it will be NO-DRM, so yes, basically it will be pirated in one day and you can play it for free. Multiplayer and patch for NEXT GEN will come out in 2021.![]()
![]()
Zato sto CDR postuje kupce i zna da ce opet prodati tonu. Isto je sa svakom njihovom igrom, s Witcherom se takodjer isto desilo.VGS je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:11Kako im se isplati ovo? Zasto?leorey je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:04XMP davno odradjen moj Blejzeru.
Btw![]()
Kakva godinaCD projekt RED has confirmed that Cyberpunk 2077 will not use Denuvo protection. In fact, it will be NO-DRM, so yes, basically it will be pirated in one day and you can play it for free. Multiplayer and patch for NEXT GEN will come out in 2021.![]()
![]()
Pa et..
Ja koristim ovo, ako ti nije 100 km ogranicenje:SPY je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:48Pa et..trenutno sam na lvl 5 faceit.. a bio sam nekad i 7 dok sam šibo redovno.. ali da je lakše na 144 jest.. sa awp no scope ide ko djeca u školu..
Trebam uzet podlogu i miš.. ima li ko kakvu preporuku koja kombinacija.. nasao sam na piku 100 kermi razer miš i podloga
Uzmi jos i HyperX sluse i bit ce ko cheating.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.