NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Moze li mi neko napisat sastav Širokoga i koju poziciju igrači mogu igrat?
Hvala !
Hvala !
prvi sastav ili kompletni ?tarik_sa je napisao/la:Moze li mi neko napisat sastav Širokoga i koju poziciju igrači mogu igrat?
Hvala !
Prvi:
Bandović
Božić, Zurak, Topić, Barišić
Martinovic,Alexandre,Šilić,Flavio
Bubalo,Wagner
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako može i klupa 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sjo kralja.
Nikola Marić GK
Dejan Bandović GK
Marko Zelenika MC/DMC
Stanko Bubalo SC
Josip Topić DC
Tomislav Božić DC/DR
Alexander Carmo MC/AMC
Franjo Šakić MC
Josip Barišić DL/DML
Danijel Kožul MC/DMC
Marko Jurić DMC/DC
Dalibor Šilić (c) DL/ML/AML
Wagner Santos Lago AMC/FC
Ante Zurak DC
Flavio Beck Junior AMR
Boško Peraica SC
Diogo Souza Dos Anjis FC/SC
Marko Hannich DR/MR
Dejan Martinović MC
Manje-vise. Happy?
Nikola Marić GK
Dejan Bandović GK
Marko Zelenika MC/DMC
Stanko Bubalo SC
Josip Topić DC
Tomislav Božić DC/DR
Alexander Carmo MC/AMC
Franjo Šakić MC
Josip Barišić DL/DML
Danijel Kožul MC/DMC
Marko Jurić DMC/DC
Dalibor Šilić (c) DL/ML/AML
Wagner Santos Lago AMC/FC
Ante Zurak DC
Flavio Beck Junior AMR
Boško Peraica SC
Diogo Souza Dos Anjis FC/SC
Marko Hannich DR/MR
Dejan Martinović MC
Manje-vise. Happy?
...Život za Široki...
Koliko kostaju karte za gostujuce navijace na Pecari?
20KM..korisnik je napisao/la:Koliko kostaju karte za gostujuce navijace na Pecari?

DuhovitoKevin je napisao/la:20KM..korisnik je napisao/la:Koliko kostaju karte za gostujuce navijace na Pecari?

neznma stvarno..ali mislim da 7 ili 7,5KM
- Crveni_1922
Hoce li bit skripara u Vrapcicima???...obezbjedili smo vam kavez.... 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Naravno da nece, ne smijemo doci. Ipak smo samo prvi od svih ustvari i dosli na taj... stadion... od 'premijerasa'.
Al 10 KM za prolaz kroz blato i ulaz na onakvo nesto, bit ce poceli igrati europski pa skocile cijene za Škripare. Neka, iduci put vama lijepo 20 KM staviti.
Al 10 KM za prolaz kroz blato i ulaz na onakvo nesto, bit ce poceli igrati europski pa skocile cijene za Škripare. Neka, iduci put vama lijepo 20 KM staviti.
...Život za Široki...
Pa bola, moraš li prigovoriti. Crko bi inaće, hehe. Uvijek ste vi dobrodošli majstore. Svidja mi se kako radite, čestitam.ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da nece, ne smijemo doci. Ipak smo samo prvi od svih ustvari i dosli na taj... stadion... od 'premijerasa'.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa moram, sta cu. :p Jeednostavno mi zapalo za oko.
Hvala, moglo i puno bolje, no eto, ne bih o detaljima. Do drugog puta.
Hvala, moglo i puno bolje, no eto, ne bih o detaljima. Do drugog puta.
...Život za Široki...
a sad sam čuo da su vam stvarno naplaitli 10 km karte
a domaćim navijačima ulaz je besplatan do kraja sezone..pa koji su ganci..mili bože

a domaćim navijačima ulaz je besplatan do kraja sezone..pa koji su ganci..mili bože
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
um vuk je napisao/la:a sad sam čuo da su vam stvarno naplaitli 10 km karte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lose si informisan,ni domacim navijacima nije vise besplatan ulaz...i nemoj vise pisat o necem sto ne znas.
- Crveni_1922
Nemoj da se mesas u biznis ekonomska kriza bila frka panika droga novo radno mesto "Stadion".......um vuk je napisao/la:a sad sam čuo da su vam stvarno naplaitli 10 km karte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Čestitke na sedmom izlasku u Europu. Široki je još jednom pokazao kako se svaki rad isplati. Svi klubovi koji išta duguju bi trebali ići u treću ligu a ne pitati se okolo u čemu smo pogriješili a dužni preko 5 000 000. Vozdra
Re: Europa,licence za klubove iz BiH
novi trener Širokog Ivica Barbaric, potpisali Jure Ivaković,Boris Bačak a Šilić produzio za godinu dana.. 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Drago mi je za Juru, jako bi volio da se ovaj put bas pokaze i bude jedan od nasih najboljih igraca, potencijala, volje i svega ostalog mu sigurno ne fali, a i nekako sam znao da ce za nas potpisati kad ga vidjeh neki dan ispred teretane pa priupitah gdje ce sad s obzirom da je Posusje ispalo, a samo se nasmijao.
Sretno mu u svakom slucaju. Odlicno i za Silica, al samo da je Wagnera zadrzati jos, uz mogucnosti o dolasku pojedinih igraca, ne smijem ni pomisljati koja bi to vezna linija bila...

...Život za Široki...
ma šuti..vezna linija bi bila ekstra...prejaka...treba Wagnera zadrzat...samo kad pomislim..uh...ŠB_Fidelis je napisao/la:Drago mi je za Juru, jako bi volio da se ovaj put bas pokaze i bude jedan od nasih najboljih igraca, potencijala, volje i svega ostalog mu sigurno ne fali, a i nekako sam znao da ce za nas potpisati kad ga vidjeh neki dan ispred teretane pa priupitah gdje ce sad s obzirom da je Posusje ispalo, a samo se nasmijao.Sretno mu u svakom slucaju. Odlicno i za Silica, al samo da je Wagnera zadrzati jos, uz mogucnosti o dolasku pojedinih igraca, ne smijem ni pomisljati koja bi to vezna linija bila...

- Komunikacija
- Kontakt:
i ovaj jure coban ,po novinama izjavljuje ja cu doci u Zrinjski,bla bla ,u Sirokom su me zeznuli,izigrali,daboda ga opet mijo zajebo 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.